Samot-nick Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 Witam. Znalazlem na sieci taki Koncepcik ciezarowki Renault i cos mnie tknelo zeby sobie go wydlubac. Mam nadzieje ze sie jakos uda. Na razie mam tyle bo niestety brak czasu, no ale weekend to powinienem cos podciagnac robote :)
miwt Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 no ladnie ...gdzie ty go wygrzebal:d...zbieram szkice aut od gdzies 1,5 roku i nieg nigdy nie widzialem:D...w sumie bardzo orginalnie robic z 1 szkicu:) ps.tam jest to narysowane w skrocie...ale wydaje mi sie ze zdecydowanie za waska zrobiles kabine...wez ja przedluz i zostaw takie nadkola jak sa...bo teraz troche komicznie wyglada
mrkrzysiek Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 no concept bardzo ładnie wygląda model tez poprawny tylko dla mnie model za wąski i maska powinna być dłuższa tak jak na rysunku tak lepiej wygląda moim zdaniem
krzemian Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 A ja myślałem, że to projekt wózka dla golfistów:) Albo papa-mobile. Fajny koncept, model też jak na razie całkiem całkiem, tylko jak dla mnie maska jest zbyt łagodna - to zagięcie jest na koncepcie bliżej brzegu i trochę bardziej ostre.
Samot-nick Napisano 4 Marzec 2006 Autor Napisano 4 Marzec 2006 przez przypadek wlazlem na jakas strone i byl, szukalem jeszcze raz ale nie moge znalezc niestety, pozniej jeszcze poszukam tej stronki
Samot-nick Napisano 4 Marzec 2006 Autor Napisano 4 Marzec 2006 znalazlem stronke na ktorej byl ten koncept : http://www.transportstation.org/show/2038/Commercial-Renault%20LKW,%20Design,%20Renault%20Trucks
Samot-nick Napisano 6 Marzec 2006 Autor Napisano 6 Marzec 2006 maly update, kabina jest juz szersza ale chyba jeszcze ciut jej dodam bo zdaje sie jakas waska
Samot-nick Napisano 7 Marzec 2006 Autor Napisano 7 Marzec 2006 --> mrkrzysiek siateczka dzisiaj wieczorem --> miwt tylu niestety nie mam, bedzie pelna improwizacja :)
Samot-nick Napisano 13 Marzec 2006 Autor Napisano 13 Marzec 2006 maly update, niestey nie mam tyle czasu na dlubanie ile bym chcial wiec tylko tyle :( jest troszke szerszy ale chyba ciut za szeroki, tak mi sie przynajmniej wydaje :)
mrkrzysiek Napisano 13 Marzec 2006 Napisano 13 Marzec 2006 ładne ładnie chyba nie jest za szeroki mi się tak podoba
Samot-nick Napisano 23 Marzec 2006 Autor Napisano 23 Marzec 2006 troszke dorobilem :) moze w sobote bedzie tego wiecej.
mrkrzysiek Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 bardzo ładnie jak możesz pokaż też bardziej z przodu render
Grandus Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 Jak dla mnie sam model ktorego chcesz zrobic jest odrazajaco brzydki, ale to takie moje takie wlasne rozwazania. Jak narazie niezle Ci idzie.
Conrad Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 Jest mały i ekonomiczny spodziewam się ;) Jest prototypowy ale git. Mi siępodoba na tym etapie, nie budzi większych zastrzeżeń, może prócz szyby w dzwiach, nei rowna jest w stosunku do uszczelek itp.
cfaniak Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 Jak dla mnie sam model ktorego chcesz zrobic jest odrazajaco brzydki w koncu to reanault
eco Napisano 25 Marzec 2006 Napisano 25 Marzec 2006 ...nie wiem czego chcesz cfaniak - bo mi sie akurat podoba- czsami fajnie zobaczyc cos swierzego bo ostatnio te wszyskie ciezarowki takie same sa
miwt Napisano 25 Marzec 2006 Napisano 25 Marzec 2006 wymodeluj renault radiance...najladniejszy tir swiata!
Samot-nick Napisano 25 Marzec 2006 Autor Napisano 25 Marzec 2006 he he RADIANCE jest nastepny w kolejce tez mi sie podoba :)
Czorny Napisano 25 Marzec 2006 Napisano 25 Marzec 2006 heh nice taka kwadratowa werszyn Pivo :D i nie obracana :p swietna pracka :D
Samot-nick Napisano 29 Marzec 2006 Autor Napisano 29 Marzec 2006 oki narazie jest tyle. Zaczalem tyl ale cos z nim nie tak :( moze te kola za duze ?? nie wiem w weekend popracuje. Moze bedzie tylko wersja od przodu :D
Samot-nick Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Napisano 5 Kwiecień 2006 tylny zderzak, wlasciwie to jego trzecia wersja i caly czas cos z nim nie teges ..... niewiem ....... musze jeszcze pokombinowac ale to po urlopie :) bo jade do domu na 3 tygodnie. Jak znam zycie to i tak cos tam bede dlubal wiec cos podesle
Samot-nick Napisano 6 Kwiecień 2006 Autor Napisano 6 Kwiecień 2006 w nocy wpadlem na pomysl nowego zderzaka, dzisiaj sprobuje go zrobic :)
Gość pather1990 Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 ucze sie od ponad pół roku i do takich dzieł jeszcze mi dużo brakuje
hkropinski Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 pather -> to moze najpierw naucz sie korzystac z tego forum... modelik naprawde ciekawy, czekam na update'y i tekstury, pozdr
KacperSpala Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 Niamuśne ! ja jak tylko skoncze mojego goblińskiego VIP'a biorę się za Vołge v12 coupe xDD Co do autka to wygląda milusio jak taki ciągnik dla kobiet x), teksturki będą ? a naczepka ?
Rekomendowane odpowiedzi