Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Znalazlem na sieci taki Koncepcik ciezarowki Renault i cos mnie tknelo zeby sobie go wydlubac. Mam nadzieje ze sie jakos uda. Na razie mam tyle bo niestety brak czasu, no ale weekend to powinienem cos podciagnac robote :)

• Odpowiedzi 32
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no ladnie ...gdzie ty go wygrzebal:d...zbieram szkice aut od gdzies 1,5 roku i nieg nigdy nie widzialem:D...w sumie bardzo orginalnie robic z 1 szkicu:)

ps.tam jest to narysowane w skrocie...ale wydaje mi sie ze zdecydowanie za waska zrobiles kabine...wez ja przedluz i zostaw takie nadkola jak sa...bo teraz troche komicznie wyglada

Napisano

A ja myślałem, że to projekt wózka dla golfistów:) Albo papa-mobile. Fajny koncept, model też jak na razie całkiem całkiem, tylko jak dla mnie maska jest zbyt łagodna - to zagięcie jest na koncepcie bliżej brzegu i trochę bardziej ostre.

Napisano

maly update, niestey nie mam tyle czasu na dlubanie ile bym chcial wiec tylko tyle :(

jest troszke szerszy ale chyba ciut za szeroki, tak mi sie przynajmniej wydaje :)

Napisano

Jest mały i ekonomiczny spodziewam się ;) Jest prototypowy ale git. Mi siępodoba na tym etapie, nie budzi większych zastrzeżeń, może prócz szyby w dzwiach, nei rowna jest w stosunku do uszczelek itp.

Napisano

...nie wiem czego chcesz cfaniak - bo mi sie akurat podoba- czsami fajnie zobaczyc cos swierzego bo ostatnio te wszyskie ciezarowki takie same sa

Napisano

tylny zderzak, wlasciwie to jego trzecia wersja i caly czas cos z nim nie teges ..... niewiem ....... musze jeszcze pokombinowac ale to po urlopie :) bo jade do domu na 3 tygodnie. Jak znam zycie to i tak cos tam bede dlubal wiec cos podesle

Gość pather1990
Napisano

ucze sie od ponad pół roku i do takich dzieł jeszcze mi dużo brakuje

Napisano

Niamuśne ! ja jak tylko skoncze mojego goblińskiego VIP'a biorę się za Vołge v12 coupe xDD

Co do autka to wygląda milusio jak taki ciągnik dla kobiet x), teksturki będą ? a naczepka ?