Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.

Znalazlem na sieci taki Koncepcik ciezarowki Renault i cos mnie tknelo zeby sobie go wydlubac. Mam nadzieje ze sie jakos uda. Na razie mam tyle bo niestety brak czasu, no ale weekend to powinienem cos podciagnac robote :)

• Odpowiedzi 32
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no ladnie ...gdzie ty go wygrzebal:d...zbieram szkice aut od gdzies 1,5 roku i nieg nigdy nie widzialem:D...w sumie bardzo orginalnie robic z 1 szkicu:)

ps.tam jest to narysowane w skrocie...ale wydaje mi sie ze zdecydowanie za waska zrobiles kabine...wez ja przedluz i zostaw takie nadkola jak sa...bo teraz troche komicznie wyglada

Napisano

no concept bardzo ładnie wygląda model tez poprawny tylko dla mnie model za wąski i maska powinna być dłuższa tak jak na rysunku tak lepiej wygląda moim zdaniem

Napisano

A ja myślałem, że to projekt wózka dla golfistów:) Albo papa-mobile. Fajny koncept, model też jak na razie całkiem całkiem, tylko jak dla mnie maska jest zbyt łagodna - to zagięcie jest na koncepcie bliżej brzegu i trochę bardziej ostre.

Napisano
  • Autor

przez przypadek wlazlem na jakas strone i byl, szukalem jeszcze raz ale nie moge znalezc niestety, pozniej jeszcze poszukam tej stronki

Napisano
  • Autor

maly update, niestey nie mam tyle czasu na dlubanie ile bym chcial wiec tylko tyle :(

jest troszke szerszy ale chyba ciut za szeroki, tak mi sie przynajmniej wydaje :)

Napisano

Jak dla mnie sam model ktorego chcesz zrobic jest odrazajaco brzydki, ale to takie moje takie wlasne rozwazania. Jak narazie niezle Ci idzie.

Napisano

Jest mały i ekonomiczny spodziewam się ;) Jest prototypowy ale git. Mi siępodoba na tym etapie, nie budzi większych zastrzeżeń, może prócz szyby w dzwiach, nei rowna jest w stosunku do uszczelek itp.

Napisano
Jak dla mnie sam model ktorego chcesz zrobic jest odrazajaco brzydki

w koncu to reanault

Napisano

...nie wiem czego chcesz cfaniak - bo mi sie akurat podoba- czsami fajnie zobaczyc cos swierzego bo ostatnio te wszyskie ciezarowki takie same sa

Napisano

heh nice taka kwadratowa werszyn Pivo :D i nie obracana :p swietna pracka :D

Napisano
  • Autor

oki narazie jest tyle. Zaczalem tyl ale cos z nim nie tak :( moze te kola za duze ?? nie wiem w weekend popracuje. Moze bedzie tylko wersja od przodu :D

Napisano
  • Autor

tylny zderzak, wlasciwie to jego trzecia wersja i caly czas cos z nim nie teges ..... niewiem ....... musze jeszcze pokombinowac ale to po urlopie :) bo jade do domu na 3 tygodnie. Jak znam zycie to i tak cos tam bede dlubal wiec cos podesle

Napisano

robi wrarzenie:-)

Napisano

ucze sie od ponad pół roku i do takich dzieł jeszcze mi dużo brakuje

Napisano

pather -> to moze najpierw naucz sie korzystac z tego forum...

modelik naprawde ciekawy, czekam na update'y i tekstury, pozdr

Napisano

Niamuśne ! ja jak tylko skoncze mojego goblińskiego VIP'a biorę się za Vołge v12 coupe xDD

Co do autka to wygląda milusio jak taki ciągnik dla kobiet x), teksturki będą ? a naczepka ?