Waldx Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 Jest to pierwszy mój model jaki zrobilem. Chciałbym uzyskać waszej opini o nim i co mam poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 Sądząc po siatce to nie wiem czy to jest twój pierwszy model, no ale jak na początki to nie jest tak źle, jest krzywy, ale rób kolejne i się ucz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 a co on taki zweżony..nieproporcjonalny sie wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 straszna perspektywa;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 user view ? wcisnij klawisz P w maxie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 fajny spojler :D praca do poprawy, nie ma co sie oszukiwac :) pracuj a beda z Ciebie ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 Sikham, gdzie jestes jak swiat cie potrzebuje co do pracy: widac niechec i odpieprzanie na chama reszty modelu z reguly zaczyna sie od maski u ciebie maska jest ok, okolice maski tez i im dalej od tej czesci tym gorsza jakosc prosze, przyznaj sie ze chciales go skonczyc jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aust Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 Jeśli to naprawde twój pierwszy model to jesteś geniuszem, ale widać symptomy bardzo groźnej choroby która nazywa się słomiany zapał, jak ci się nie chce to zrób se przerwa aż ci się zachce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 Sikham, gdzie jestes jak swiat cie potrzebuje po co on ci tutaj :] ? pracuj pracuj będą ludzie z Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 po co on ci tutaj :] ? pracuj pracuj będą ludzie z Ciebie. hehe - niektorzy twierdza ze sikham potrafi rozłozyc i złozyc skyline'a w 15 minut. Lewą ręką z zawiązanymi oczami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aust Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 Może jest leworęczny ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 NIeeeee tylko nie ten samochód!!! dla czego go tak skrzywdziłes?? A tak poważnie to widać poważne niechlujstwo, co to za trójkąty itp. Nie tłumacz sie że to twój pierwszy samochód bo bardzo dobrze widać ze nie i widać także że nie powinieneś robić takich paskudnych bugów. Albo go wyprostujesz albo wpadne do ciebie z młotem i poprostujemy sobie Twój samochód, albo rower zależy co tam masz :p Pracuj dalej :p :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldx Napisano 13 Marzec 2006 Autor Share Napisano 13 Marzec 2006 dawico_unikat - gdzie jest krzywy Kulfer - on nie jest zwężony, jest taki jakie mialem szkice illy - robilem go około 4 tygodnie z przerwami bo w miendzyczasie modelowałem postać Dzienki za komentarze i napiszcie co konkretnie mam poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos18 Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 o jezu o_O to jakis nowy rodzaj tylniej szyby ? :) jakas taka wklesla jest i chyba przesunela ci sie tylnia opona na feldze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldx Napisano 14 Marzec 2006 Autor Share Napisano 14 Marzec 2006 Może być teraz taka szyba, felge też poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 strasznie krzywa siatka gdzie niegdzie i z takim ułozeniem siatki tylnych świateł to one nigdy niebędą okrągłe ;) fajne walc... e to znaczy opony O_O ps. jestem prawo ręczny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 moim zdaniem wyglada jak bys wrzucil na miego modyfikator Noise Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 dawico_unikat - gdzie jest krzywy Boczne i przednie szyby, drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobaL Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 model jak na pierwszy raz callkiem niezly tylko troche siatka miejscami krzywa troszke ... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldx Napisano 16 Marzec 2006 Autor Share Napisano 16 Marzec 2006 Poprawiłem siatke, ale nie wim czy o takie coś wam chodzilo. I jeszcze zrobiłem koło do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 chyba bieznik w druga strone powinien byc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 Poprawna geometria poly wymaga sporej wprawy, właśnie sie przestawiam z nurbsów wiec jestem na bierzaco, nie łam sie to przyjdzie choć osbiscie staje na głowie by znalesć posrednie sposoby to chle czoła wszystkim tym którzy kończą modele poly ja zwykle wracam na nurbs ;) Siatka względnie się dobrze układa miejscami gubi nieco poprawne linie ale jak na pierwszy raz to gicior jest, dorzuć pare renderków zobaczmy co to spłodziłeś i unikaj aksonometri dziko wygląda;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldx Napisano 17 Marzec 2006 Autor Share Napisano 17 Marzec 2006 Nowy render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 Jak na pierwsze autko to jest bardzo dobrze. Moje pierwsze auto to było kilka box'ów + meshsmooth i cztery sfery jako koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldx Napisano 7 Maj 2006 Autor Share Napisano 7 Maj 2006 Trochę odkopałeś ten wątek, ale dzięki za komentarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7demon Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 Waldx a ty jeszcze robisz to autko czy juz sobie darowales ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldx Napisano 7 Maj 2006 Autor Share Napisano 7 Maj 2006 Chce go skończyć, ale narazie go odstawiłem bo bawie się teraz bardziej w animacji. Ale skoro od ostatniego rendera niebyło żadnych komentarzy o błędach modelu to chyba nie jest tak źle, ale napewno by mi pomogły. I może by wyglądał jak w wykonaniu innych grafików z tego forum co modelowali ten model Nissana. :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 To daj zooma na zderzak bo tam coś jest niezdrowo w okolicy kierunków eh i nie tylko ... ... ale pokaz na siatce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldx Napisano 8 Maj 2006 Autor Share Napisano 8 Maj 2006 A oto zoom zderzaka. http://www.files.bz/files/8007/zdezaksiatka.JPG http://www.files.bz/files/8007/zdezak.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi