Dr0cK Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 Witam, To jest model stworzony na "Weekly modeling challenge" na www. subdivisionmodeling.com Koncept zostal stowrzony przez Glen'a Sothern'a -> http://www.subdivisionmodeling.com/forums/showthread.php?t=677 Podstawowy ksztalt modelu stworzony w Silo i zdefiniowany bardziej szczegolowo w Zbrushu.
Bonifatz Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 Obrzydliwie zaj*#$ty! kiedy wersja "pomalowana" ?
Mrw1980 Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 Swietny modelik nic dodac nic ująć.Tylko ten Depth cue niepotrzebny.
Maceo Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 wyglada jak wyciety z innego tla, ale details w moim stylu...
hcpiter Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 kurde no wypas te detale ! Mozna zobaczym model przez Zbrushem ?:> chce sie go nauczyc ale duzo zeczy jeszcze nie pojmuje :p (sorka za OT)
3grosze Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 podoba mnie się :-) choć tył zdecydowanie za hmm płaski w porównaniu z rzodem i zdaje się że przy takich proporcjach pajączek powinien zrobić pad na pysk ;-) a no i nie horn spider, a horned spider ja bardzo proszę, nie przynośmy wstydu swoim angielskim, na prawdę angielskich nazw nikt nie wymaga, a jak się chce być bardziej cool, to chyba można poświęcić minutkę na sprawdzenie czy nasze dwa słowa są poprawnie napisane
Konras Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 A ja smialbym zauwazyc ze na stronie z conceptem jest wlasnie napisane Horn Spider, zreszta to nie jest chyba zle, ale i tak nie o tym chcialem pisac a o samym moelu. Bardzo mi sie podoba, ale lepszy by byl moim zdaniem gdys jeszcze popracowal nad odnozami, sa one takie jak patyki, natomiast conceptowy pajak ma tam cos w rodzaju pazorkow, tak to mi wyglada bynajmniej. Uwage tez przydaloby sie poswiecic przednim szczypcom, brakuje na nich buzow i innych deformacji, sa teraz takie zbyt doskonale... zbyt gladkie. Zdaje sobie sprawe ze gestosc siatki nie pozwalal czasami aby dorobic tetal tu czy tam, ale umm :) Ohhh przesadzam oczywiscie, swietny paieczak, bardzo miloby bylo gdybys zamiescil owy model z silo :), bysmyzobaczyli z czego zaczeles prace w zbrushu :)
Gość obo Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 fajny model! nieźle dopracowany :) kiedy dasz render z materiałami? ;)
Dr0cK Napisano 29 Marzec 2006 Autor Napisano 29 Marzec 2006 Wielki dzieki za konetarze!!!!!!! Naprawde az sie serce raduje ;) Co do teksturki..hmmm...no nie wiem. Mialo byc bez ale jak tak prosicie.. pomysle, pomysle, czemu nie. Wrzucam siateczke. Jak widac w Zbrush'u popelnilem troche wiekszych zmian w ksztalcie glowy i odwloku(?), potem dodalem wieksza ilosc szcegolow. 3grosze: Autorem konceptu jaki jego tytulu jest Glen Southern, jak go nie znasz to tylko powiem ze angielski jest jego matczynym jezykiem... takze moglbys sobie zaoszczedzic tej arogancji. Btw: Ja to chcialem go nazwac Robal, nie uwazam ze angielskie nazwy sa cool, wrecz przeciwnie. Jestem juz troche zmeczony angielskim. Jakbys odwiedzil Seville to bys wiedzial oczym mowie ;) W kazdym razie, jeszce raz dzieki za komentarze Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi