Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Świetne! Bardzo klimatyczne.

pozdrawiam

Napisano

kurde no wypas te detale ! Mozna zobaczym model przez Zbrushem ?:> chce sie go nauczyc ale duzo zeczy jeszcze nie pojmuje :p (sorka za OT)

Napisano

podoba mnie się :-) choć tył zdecydowanie za hmm płaski w porównaniu z rzodem i zdaje się że przy takich proporcjach pajączek powinien zrobić pad na pysk ;-)

a no i nie horn spider, a horned spider

ja bardzo proszę, nie przynośmy wstydu swoim angielskim, na prawdę angielskich nazw nikt nie wymaga, a jak się chce być bardziej cool, to chyba można poświęcić minutkę na sprawdzenie czy nasze dwa słowa są poprawnie napisane

Napisano

A ja smialbym zauwazyc ze na stronie z conceptem jest wlasnie napisane Horn Spider, zreszta to nie jest chyba zle, ale i tak nie o tym chcialem pisac a o samym moelu. Bardzo mi sie podoba, ale lepszy by byl moim zdaniem gdys jeszcze popracowal nad odnozami, sa one takie jak patyki, natomiast conceptowy pajak ma tam cos w rodzaju pazorkow, tak to mi wyglada bynajmniej. Uwage tez przydaloby sie poswiecic przednim szczypcom, brakuje na nich buzow i innych deformacji, sa teraz takie zbyt doskonale... zbyt gladkie. Zdaje sobie sprawe ze gestosc siatki nie pozwalal czasami aby dorobic tetal tu czy tam, ale umm :) Ohhh przesadzam oczywiscie, swietny paieczak, bardzo miloby bylo gdybys zamiescil owy model z silo :), bysmyzobaczyli z czego zaczeles prace w zbrushu :)

Napisano

fajny model! nieźle dopracowany :)

kiedy dasz render z materiałami? ;)

Napisano
  • Autor

Wielki dzieki za konetarze!!!!!!! Naprawde az sie serce raduje ;)

Co do teksturki..hmmm...no nie wiem. Mialo byc bez ale jak tak prosicie.. pomysle, pomysle, czemu nie.

Wrzucam siateczke. Jak widac w Zbrush'u popelnilem troche wiekszych zmian w ksztalcie glowy i odwloku(?), potem dodalem wieksza ilosc szcegolow.

3grosze: Autorem konceptu jaki jego tytulu jest Glen Southern, jak go nie znasz to tylko powiem ze angielski jest jego matczynym jezykiem... takze moglbys sobie zaoszczedzic tej arogancji. Btw: Ja to chcialem go nazwac Robal, nie uwazam ze angielskie nazwy sa cool, wrecz przeciwnie. Jestem juz troche zmeczony angielskim. Jakbys odwiedzil Seville to bys wiedzial oczym mowie ;)

robal18sy.jpg

W kazdym razie, jeszce raz dzieki za komentarze

Pozdrawiam

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.