kliment woroszyłow Napisano 12 Kwiecień 2006 Napisano 12 Kwiecień 2006 Spiesze donieść ze juz mnie wypisali ze szpitala. Chciałem wszystkim goraco podziekowac za zyczenia powrotu do zdrowia i wyrazy solidarności. Niestety nie umiem wam odpowiedziweć czy sprawcy to dresy czy inne typy bo mam dziure w pamięci, wiem ze było ich dwóch. Rekonwalescencja troche potrwa, ale pękniecia czachy sie zrastają, krwiak na mózgu sie wchłania jak trzeba....niedogodnosć stanowia ciagłe zawroty głowy i mroczki przed oczami. Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz dziekuje. Jestescie fajną ferajną!!
illy Napisano 12 Kwiecień 2006 Napisano 12 Kwiecień 2006 skalibruj monitor i dawaj prace bo masz zaleglosci :) witamy spowrotem
sanki Napisano 12 Kwiecień 2006 Napisano 12 Kwiecień 2006 jakbym wiedzial wpadlbym z kwiatami :-) dobrze ze sie goi, powodzenia w rekonwalescencji i pracy tworczej
Matchias Napisano 12 Kwiecień 2006 Napisano 12 Kwiecień 2006 Witam Witam wśród żywych, ciesze się że już jest dobrze z Twoją głową:) Powiem jedno to napewno nie byli metale:) metale nie używaja pogrzebaczy:)
daymon Napisano 12 Kwiecień 2006 Napisano 12 Kwiecień 2006 Witam. Super ,że sie z tego wywinałeś i już jest prawie ok. Niestety ale to ścierwo(czyt. dresy i różne tego typu odpady) bedą sie czuć bezkarni dopóki nie zmieni sie prawo.Z tego co widze to w Polandi szybko sie to nie stanie no chyba ,że wytępi sie debilizm z rządu. Przepraszam za tak ostre słowa ale juz nie mam sił do tego co sie dzieje na tym świecie. Pozdrawiam i życze szybkiego powrotu do zdrowia.
tweety Napisano 12 Kwiecień 2006 Napisano 12 Kwiecień 2006 nieważne czy dresy czy innne gnoje. grunt, że jesteś cały. trzymaj się i zdrowiej bo na lato jakiś ogólnopolski zlot wypadałoby znowu zrobić :) Pozdrawiam
kliment woroszyłow Napisano 12 Kwiecień 2006 Autor Napisano 12 Kwiecień 2006 Tweety juz mnie szlag trafia ze nie bede mógł dojechać na paintballa. a tak sie chciałem wybrać!!! ale do lata mam nadzieje ze wydobrzeję na tyle ze pojawie sie gdzie by nie było!:)
ognisty Napisano 12 Kwiecień 2006 Napisano 12 Kwiecień 2006 no i woda w kubeczku znowu buzuje ;) witam wśród swoich
CzAk1 Napisano 12 Kwiecień 2006 Napisano 12 Kwiecień 2006 Miło cię znowu widzieć:) Dobrze, że jesteś cały i wszystko idzie w dobrym kierunku. Roztelep swoją szklankę:)
Dirk Napisano 12 Kwiecień 2006 Napisano 12 Kwiecień 2006 Dobrze, że już jesteś. Życzę szybkiego powrotu do pełnego zdrowia. Pozdrawiam
Shogun 3D Napisano 12 Kwiecień 2006 Napisano 12 Kwiecień 2006 Cieszę się, ze już jesteś. Na tym forum im ktoś ma bardziej nierówno pod sufitem, tym jego twórczośc jest bardziej interesująca. Mam nadzieję, że to bliskie spotkanie 3 stopnia z rurą zrekompensuje poprawa jakości Twoich prac i wzrost poziomu abstrakcyjnego postrzegania świata, jakie będzie na nich widać... :) PS: zawsze chciałem zobaczyć Tygrysa w kwiatki... :D 3m się. :)
MaGuu Napisano 12 Kwiecień 2006 Napisano 12 Kwiecień 2006 Nareszciesz wyzdrowiałes Waćpanie, witamy w skromnych progach max3d.pl i o zdrowie nie pytamy, bo te pewnie lepszejsze jest niz dwie pełnie temu. Pomitac :)
arcade Napisano 12 Kwiecień 2006 Napisano 12 Kwiecień 2006 no i woda w kubeczku znowu buzuje ;) witam wśród swoich ja zawsze myślałem ze to jest wooda :D już na zawsze będziesz mi się kojarzył z pogrzebaczem, hehe welcome back :)
DraB Napisano 12 Kwiecień 2006 Napisano 12 Kwiecień 2006 hehe fajnie, że jesteś ale musze cie zmartwic bo mroczki moga już zostac :)
araneus Napisano 12 Kwiecień 2006 Napisano 12 Kwiecień 2006 Towarzyszu Woroszyłow, życzymy powrotu do zdrowia! Ten zamach to na pewno sprawka imperialistów, kapitalistów i innych wrogów socjalistycznej rewolucji ;) Sprawą na pewno zajmie się towarzysz Beria ;)
Knysha Napisano 12 Kwiecień 2006 Napisano 12 Kwiecień 2006 Sprawą na pewno zajmie się towarzysz Beria ;) Aaaa tam - niech kliment wyciagnie ukradkiem adresy sprawcow z kartoteki (jesli ich zlapia) to sie przejedzie tu i tam, i sie sprawe zalatwi ;)
CzAk1 Napisano 13 Kwiecień 2006 Napisano 13 Kwiecień 2006 Ide o zakład, że wszystko zapisane jest w aktach IPN'u. Kaczyński za tym stoi. Jeszcze nie zdążył uzależnić od siebie TV i wprowadzic cenzury a już się za wolną sztukę zabiera.
Shogun 3D Napisano 13 Kwiecień 2006 Napisano 13 Kwiecień 2006 Kaczyński za wszystkim stoi, a że jest mały, to za czymkolwiek nie stanie, to to go skutecznie kryje... :D
Pionier Napisano 13 Kwiecień 2006 Napisano 13 Kwiecień 2006 Hej Wojtuś, ciesze sie ze wracasz do zdrowia! witaj ponownie na forum:)! serdecznosci :)
kliment woroszyłow Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Napisano 13 Kwiecień 2006 hehehe, jeszcze raz wszystkim dziekuje:) Pomysł z tygryskiem w kwiatki mi sie spodobał , kto wie :D
KLICEK Napisano 13 Kwiecień 2006 Napisano 13 Kwiecień 2006 no ciesze sie bardzo ze z tego wyszedles :) jeszcze raz pozdrawiam, a tych bandziorow niech spotka to samo
THE MANYSH TRAFO Napisano 13 Kwiecień 2006 Napisano 13 Kwiecień 2006 wracaj do zdrowia............. i omiajaj idiotów z daleka wiem ze to trudne bo za duzo ich na tym swiecie ..............
hcpiter Napisano 13 Kwiecień 2006 Napisano 13 Kwiecień 2006 No i juz prawie po wszystkim ! Super ze juz z tego powoli wychodzisz ! A bandyci i tak zostaną zawsze :/, najlepiej omijać takic z daleka Pozdrawiam !
Rekomendowane odpowiedzi