Napisano 12 Kwiecień 200618 l Spiesze donieść ze juz mnie wypisali ze szpitala. Chciałem wszystkim goraco podziekowac za zyczenia powrotu do zdrowia i wyrazy solidarności. Niestety nie umiem wam odpowiedziweć czy sprawcy to dresy czy inne typy bo mam dziure w pamięci, wiem ze było ich dwóch. Rekonwalescencja troche potrwa, ale pękniecia czachy sie zrastają, krwiak na mózgu sie wchłania jak trzeba....niedogodnosć stanowia ciagłe zawroty głowy i mroczki przed oczami. Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz dziekuje. Jestescie fajną ferajną!!
Napisano 12 Kwiecień 200618 l jakbym wiedzial wpadlbym z kwiatami :-) dobrze ze sie goi, powodzenia w rekonwalescencji i pracy tworczej
Napisano 12 Kwiecień 200618 l Witam Witam wśród żywych, ciesze się że już jest dobrze z Twoją głową:) Powiem jedno to napewno nie byli metale:) metale nie używaja pogrzebaczy:)
Napisano 12 Kwiecień 200618 l Witam. Super ,że sie z tego wywinałeś i już jest prawie ok. Niestety ale to ścierwo(czyt. dresy i różne tego typu odpady) bedą sie czuć bezkarni dopóki nie zmieni sie prawo.Z tego co widze to w Polandi szybko sie to nie stanie no chyba ,że wytępi sie debilizm z rządu. Przepraszam za tak ostre słowa ale juz nie mam sił do tego co sie dzieje na tym świecie. Pozdrawiam i życze szybkiego powrotu do zdrowia.
Napisano 12 Kwiecień 200618 l nieważne czy dresy czy innne gnoje. grunt, że jesteś cały. trzymaj się i zdrowiej bo na lato jakiś ogólnopolski zlot wypadałoby znowu zrobić :) Pozdrawiam
Napisano 12 Kwiecień 200618 l Autor Tweety juz mnie szlag trafia ze nie bede mógł dojechać na paintballa. a tak sie chciałem wybrać!!! ale do lata mam nadzieje ze wydobrzeję na tyle ze pojawie sie gdzie by nie było!:)
Napisano 12 Kwiecień 200618 l Miło cię znowu widzieć:) Dobrze, że jesteś cały i wszystko idzie w dobrym kierunku. Roztelep swoją szklankę:)
Napisano 12 Kwiecień 200618 l Dobrze, że już jesteś. Życzę szybkiego powrotu do pełnego zdrowia. Pozdrawiam
Napisano 12 Kwiecień 200618 l Cieszę się, ze już jesteś. Na tym forum im ktoś ma bardziej nierówno pod sufitem, tym jego twórczośc jest bardziej interesująca. Mam nadzieję, że to bliskie spotkanie 3 stopnia z rurą zrekompensuje poprawa jakości Twoich prac i wzrost poziomu abstrakcyjnego postrzegania świata, jakie będzie na nich widać... :) PS: zawsze chciałem zobaczyć Tygrysa w kwiatki... :D 3m się. :)
Napisano 12 Kwiecień 200618 l Nareszciesz wyzdrowiałes Waćpanie, witamy w skromnych progach max3d.pl i o zdrowie nie pytamy, bo te pewnie lepszejsze jest niz dwie pełnie temu. Pomitac :)
Napisano 12 Kwiecień 200618 l no i woda w kubeczku znowu buzuje ;) witam wśród swoich ja zawsze myślałem ze to jest wooda :D już na zawsze będziesz mi się kojarzył z pogrzebaczem, hehe welcome back :)
Napisano 12 Kwiecień 200618 l hehe fajnie, że jesteś ale musze cie zmartwic bo mroczki moga już zostac :)
Napisano 12 Kwiecień 200618 l Towarzyszu Woroszyłow, życzymy powrotu do zdrowia! Ten zamach to na pewno sprawka imperialistów, kapitalistów i innych wrogów socjalistycznej rewolucji ;) Sprawą na pewno zajmie się towarzysz Beria ;)
Napisano 12 Kwiecień 200618 l Sprawą na pewno zajmie się towarzysz Beria ;) Aaaa tam - niech kliment wyciagnie ukradkiem adresy sprawcow z kartoteki (jesli ich zlapia) to sie przejedzie tu i tam, i sie sprawe zalatwi ;)
Napisano 13 Kwiecień 200618 l Ide o zakład, że wszystko zapisane jest w aktach IPN'u. Kaczyński za tym stoi. Jeszcze nie zdążył uzależnić od siebie TV i wprowadzic cenzury a już się za wolną sztukę zabiera.
Napisano 13 Kwiecień 200618 l Kaczyński za wszystkim stoi, a że jest mały, to za czymkolwiek nie stanie, to to go skutecznie kryje... :D
Napisano 13 Kwiecień 200618 l Hej Wojtuś, ciesze sie ze wracasz do zdrowia! witaj ponownie na forum:)! serdecznosci :)
Napisano 13 Kwiecień 200618 l Autor hehehe, jeszcze raz wszystkim dziekuje:) Pomysł z tygryskiem w kwiatki mi sie spodobał , kto wie :D
Napisano 13 Kwiecień 200618 l no ciesze sie bardzo ze z tego wyszedles :) jeszcze raz pozdrawiam, a tych bandziorow niech spotka to samo
Napisano 13 Kwiecień 200618 l wracaj do zdrowia............. i omiajaj idiotów z daleka wiem ze to trudne bo za duzo ich na tym swiecie ..............
Napisano 13 Kwiecień 200618 l No i juz prawie po wszystkim ! Super ze juz z tego powoli wychodzisz ! A bandyci i tak zostaną zawsze :/, najlepiej omijać takic z daleka Pozdrawiam !