anathos Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 bry, będę tu wrzucał moje prace, i to chyba tyle z części formalnej. ^ tusz i fotoszop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 ciekawy styl... myslę, że nadrabiasz nim niedoróbki techniczne, ale miejscami naprawdę mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 podoba mi się. W jakim programie to robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anathos Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2006 masz napisane pod pracą: tusz i fotoszop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 jakie ma sliczne cycuszki :) hehe ten sterylny gradient w tle troche mi przeszkadza, ale ogolnie bardzo przyjemne. mniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anathos Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2006 kengi> jesli możesz wyślij mi pm'a ze swoim gg; mam sprawe do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Takie sobie. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anathos Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2006 PAINbringer> luz, pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geno7 Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Okrutny jest i to mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 fajne bo na odwal sie ...gdybys to dopracowal moglo by duzo stracic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anathos Napisano 17 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2006 kolejna pracka; nekromanta łysy. ^ technika podobnie jak w poprzedniej; tusz i fotoszop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 tych prac nie widziałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Hmm tak jakby stylowane na rodzaj ikony świętego-przeklętego. Ma swój klimat. Bardzo mi się podoba, chociaż psują efekt jego lewa ręka i nogi. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raskolnikov Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Świetnie wyszły te jarzące się znaki. Ciekawie przełamują stonowaną paletę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anathos Napisano 29 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2006 Raskolnikov> teraz bym to inaczej zrobił nie mniej jednak dzięki za post ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imie Moje Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 grejt :D chyba drukne i powieszę na ściane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 mocne - świetna kolorystyka i dynamiczxna kreska - podoba mi się:) pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 fajna pracka:) wiem, że o anatomi niema tu co mówić, ale mimo wszystko przydało by się tą jego lewą ręke dopracować tak jak na to zwrócił już uwagę PAINbringer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 ta, no wielce zacne obie pracki, ale wez pokaz tu swoje 100% tuszowe dziela, to dopiero lud sie ucieszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi