Posted April 16, 200619 yr bry, będę tu wrzucał moje prace, i to chyba tyle z części formalnej. ^ tusz i fotoszop
April 16, 200619 yr ciekawy styl... myslę, że nadrabiasz nim niedoróbki techniczne, ale miejscami naprawdę mi się podoba.
April 16, 200619 yr jakie ma sliczne cycuszki :) hehe ten sterylny gradient w tle troche mi przeszkadza, ale ogolnie bardzo przyjemne. mniam.
April 17, 200619 yr Author kolejna pracka; nekromanta łysy. ^ technika podobnie jak w poprzedniej; tusz i fotoszop.
April 18, 200619 yr Hmm tak jakby stylowane na rodzaj ikony świętego-przeklętego. Ma swój klimat. Bardzo mi się podoba, chociaż psują efekt jego lewa ręka i nogi. Pozdr.
April 29, 200619 yr Author Raskolnikov> teraz bym to inaczej zrobił nie mniej jednak dzięki za post ;)
May 6, 200619 yr fajna pracka:) wiem, że o anatomi niema tu co mówić, ale mimo wszystko przydało by się tą jego lewą ręke dopracować tak jak na to zwrócił już uwagę PAINbringer
May 6, 200619 yr ta, no wielce zacne obie pracki, ale wez pokaz tu swoje 100% tuszowe dziela, to dopiero lud sie ucieszy:)