Napisano 16 Kwiecień 200618 l bry, będę tu wrzucał moje prace, i to chyba tyle z części formalnej. ^ tusz i fotoszop
Napisano 16 Kwiecień 200618 l ciekawy styl... myslę, że nadrabiasz nim niedoróbki techniczne, ale miejscami naprawdę mi się podoba.
Napisano 16 Kwiecień 200618 l jakie ma sliczne cycuszki :) hehe ten sterylny gradient w tle troche mi przeszkadza, ale ogolnie bardzo przyjemne. mniam.
Napisano 16 Kwiecień 200618 l Autor kengi> jesli możesz wyślij mi pm'a ze swoim gg; mam sprawe do Ciebie.
Napisano 17 Kwiecień 200618 l Autor kolejna pracka; nekromanta łysy. ^ technika podobnie jak w poprzedniej; tusz i fotoszop.
Napisano 18 Kwiecień 200618 l Hmm tak jakby stylowane na rodzaj ikony świętego-przeklętego. Ma swój klimat. Bardzo mi się podoba, chociaż psują efekt jego lewa ręka i nogi. Pozdr.
Napisano 27 Kwiecień 200618 l Świetnie wyszły te jarzące się znaki. Ciekawie przełamują stonowaną paletę.
Napisano 29 Kwiecień 200618 l Autor Raskolnikov> teraz bym to inaczej zrobił nie mniej jednak dzięki za post ;)
Napisano 6 Maj 200618 l mocne - świetna kolorystyka i dynamiczxna kreska - podoba mi się:) pozdr giorgione
Napisano 6 Maj 200618 l fajna pracka:) wiem, że o anatomi niema tu co mówić, ale mimo wszystko przydało by się tą jego lewą ręke dopracować tak jak na to zwrócił już uwagę PAINbringer
Napisano 6 Maj 200618 l ta, no wielce zacne obie pracki, ale wez pokaz tu swoje 100% tuszowe dziela, to dopiero lud sie ucieszy:)