SoAd Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Oto zaczątki sceny z Chellengerem w roli głównej Podpowiedzi co do detali milo widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 pomysł na scene... zdecydowanie najlepszy jeżeli chodzi o dodge'a .. autko jakoś średnio mi się podoba .. Ale końća wypatruje. Pozdrawiam i życze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 autko fajne, otoczenie tez ale felgi i opony mi sie niepodobaja, felgi nie sa w stylu tego samochodu a opony maja za niski profil, tak btw to takie auto dziwnie wyglada na niskoprofilowych kolach. tak czy owak czekam na render z materialami. napisz cos wiecj o scenie, wyglada ze jest tam mgla, jesli tak to po co ja wstawiles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 imo wlasnie zdecydowanie scenka jest bomba...a most pasuje stylowo do tego auta...i co najwazniejsze mgla daje bardzo fajny nastroj i fajnie zamyka kadr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 wszystko będzie GiT, jeśli tylko zwiększysz profil opon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubm Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 scenka jak i autko wyglada swietnie.. mi tam opony pasuja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 20 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Dobra zmienie felgi i opony na bardziej musclecarowe >>>t0m3k patrz post miwt'a Co do scenki to mam pewien pomysl jak ją urozmaicić ale na razie go nie zdradzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Model bardzo ładny no jak poprawisz to co wymienili będzie jeszcze lepiej :D Popraw oświetlenie, bo cienie są za ostre jak dodasz materiały to zobaczymy jak będzie to wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 20 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2006 -Można zrobic łagodne cienie raytraced? -Czy shadow map bedzie dobrze wyglądać we wnętrzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Ładny wozik. Super klimacik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 SoAd a czym renderujesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 niezla pracka się zapowiada, podoba mi sie ujęcie wraz z otoczeniem, będzie niezły klimat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 No bardzo fajnie...... mam nadzieje ze tekstury będą równie niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 21 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Renderuję Mental rayem bez GI, z FG. Scena oświetlona systemem daylight(skylight + spotlight). Trochę bawiłem się cieniami, zeby wyszly w miarę przyzwoite miękkie cienie muszę ustawiać rozmiar Shadow mapy na powyzej 50 000 co zre mnostwo ramu.Nie da się jakoś inaczej uzyskać miekkich cieniów? Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Hehe miekie cienie są ale nie dla wszystkich swiateł - nie pytaj dlaczego ja tu tez jestem tylko tego ofiarą... ...z tym mostem moze sie czepiam jest coś zdrowo nie tak. Nie podobajami sie też felgi ale to po prostu nie muj styl wiec sie może tym nie przejmuj ;) Oblukaj własciwości poszczególnych swiateł niektóre z nich mają zakładke area w cieniach, nie cfaniakuj i nie zakładaj cieni typu area to by było za łatwo więcnie działa ;) - czekam na wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 no ja na mentalu sie nie znam więc ci nie pomogę co innego Vray :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 22 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Zmienilem kolo Nad opona jeszcze popracuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 jak dla mnie super scenak jak i wóz, tym bardziej ze lubię "mięśniaki" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 hm daj te fele na głębokimprogu co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość leonn Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 hm a może jednak oryginalne chellengerowskie fele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor1988 Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 Według mnie trochę za wąski ten most :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 Super. podoba mi siębo jest pomysł. przynajmniej nie Auto+GI+ najprostsze studio jak wiele na forum. 3mam kciuki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=26475 FINISHED Tak to jest jak sie odkopuje watki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi