Arthi76 Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 Witam Ot takie pudełeczko, zainspirowała mnie koleżanka która projektuje takie rzeczy, nie takie bo to tak na szybko z głowy wyszło. Render Vray. Może ktoś ma jakieś uwagi i zechciałby się podzielić.Pozdr
tomeg Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 rewelka .proponuje na 1 strone niec dodac tylko chwalic
tpiatek Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 bardzo fajne pudełeczko. Może jeszcze szybka na tym bliżej ? :) Pozdrawiam
jaras Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 render bardzo ładny ! natomiast kadr troszkę mi nie leży - powinno być bardziej centralnie bo niepotrzenie tyle widać pustego tła na dole i z prawej strony a u góry jest za ciasno - no chyba że rzucisz tam jakimś wolnoleżącym klejnotem ;)
Pawelkos Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 bardzo realistyczny render, to tlo na ktorym leza pudelka wygldaloby moze lepiej jakby imitowalo zamsz a nie jakas taka chropowata powierzchnie, ale mimo to to mi sie podoba
hkropinski Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 niewiem czy na bliższym pudelku tekstura drewna nie ejstzbyt rozciagnieta, pozdr
naeq Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 nie podoba mi sie wogole textóra podłoża... no i cienie na diamentach, zaczej światło powinno się rozszczepiać, kaustyka i te sprawy... ale ogołem fajnie...
Arthi76 Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Napisano 25 Kwiecień 2006 Dzięki za komentarze, co do podłoża to mi nie do końca też takie leży, nad zamszem pracuję ale na razie nie wygląda to za dobrze. Będzie czero (zamsz)Co do caustic-ów to mógłbym się spierać bo nie zawsze w każdych warunkach oświetleniowych powstają, czasami ich po prostu nie widać. Jakby się przyjrzeć zdjęciom diamentów z takiej odległości to trudno je zauważyć, tak mi sie wydaje ale mogę się mylić. Wiadomo że bardziej efektownie to wtedy wygląda. Tekstura drewna może wydawać się rozciągnięta, ale znalazłem takie drewno z takimi słojami delikatnymi-rozmytymi i bardzo mi sie podoba. A wracając do sprawy kadru to wyszedł taki bo już wstępnie zrobiłem pofalowane podłoże z materiały, ale trzeba nad tym jeszcze popracować. Dzięki jeszcze raz za uwagi Pozdr
Derfalon Napisano 26 Kwiecień 2006 Napisano 26 Kwiecień 2006 no ładne. kaustyi faktycznie nie musza być widoczne bo mięciutkie mamy światło. Podoba mi sie
Arthi76 Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Napisano 28 Kwiecień 2006 no troszke zmieniłem podłoże ale kobietka moja mówi że i tak jest do dupy i nietak powinno wygladać i lepiej żebym poszedł pozmywać Pozrd
3d_kaczka Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 Bardzo ładne , szczeże : podoba mi sie :P . Szczególnie materiał "kamyczków"
Lukasz_D Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 Drugi obiekt/scena zdecydowanie ładniejsza :)
duck Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 fajny render i kamienie. aa co to za materiał na dole? swoją drogą dosyć spore te kamyczki.. az nie pasują w taką scenkę.
Pawelkos Napisano 29 Kwiecień 2006 Napisano 29 Kwiecień 2006 calkiem fajnie wyszedl ci ten czewrony material na podlozu ale wg mnie nie pasuje on do tej scenki. Popracuj dalej nad zamszem
Rekomendowane odpowiedzi