SoAd Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 No. Po wielu problemach wreszcie udalo mi sie go zrenderowac. Piszcie, oceniajcie, besztajcie.:/
Marcin Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 Hmm, model ładny ale scena juz nie. Pobaw się w oświetlenie studyjne, poźniej moze jakas scena http://desktop.spbland.ru/foto/800-10953.jpg może tak ? http://www.dodgetrucks.org/gallery/data/500/new_phantasm_cuda_front.jpg tak ? poćwicz bo model strasznie duzo traci na scenie :/
kubi Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 Duzo chaosu na blasze, rzeczywiście studyjne przedstawienie mogło by byc bardziej czytelniejsze. Model ładny. Dla mnie i tak, ten renderek to dobra robota.
tpiatek Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 cień samochodu powinien być ciemniejszy niż cień który rzucają częsci mostu. Moge sie mylić ale czy tu nie ma Skylight ?
SWRSC Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 patrząc na WIP wyobrażałem to sobie tak: DOF, jakieś malutkie sczeliny na drodze (be teraz jest za idealna), troszke brudu gdzieniegdzie i jakis noise z PSa by sie przydał. Popracuj jeszcze nad tym, zobaczysz opłaci się :)
Master Kiełbaster Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 przepalenie mnie oczka wyjada :( ale sie nad nim znęcać nie zamierzam :P
SoAd Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Napisano 27 Kwiecień 2006 Wrzuce jeszcze studyjny render ze skylightem, nie będę juz zmienial otoczenia, bo mam dosyć dluuuugich renderow(renderowal sie cala noc i spac nie moglem, bo komp chodzi jak odkurzacz). Na razie zrywam z samochodami, bo juz tez mam ich dosyc. Trzeba byc elastycznym i uczyc sie innych rzeczy. Acha i bym prosil o usuniecie tych przerobek (co nie znaczy ze nie sa dobre). pozdro i dzieki za posty
Morph0001 Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 Wspanialy model i lakier, scena nie jest najlepsza, ile czasu modelowanie tego auta wzielo ??
damusTo Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 Eh skaczesz z ty tematem: 1) saochód błyszczy jak psu jajca - po co 2) felgi nie są zbyt atrakcyjne 3) most zawaliłbysie w 40 min 4) Szyba faluje 5) kiepski aswalt 6) -||- napis dodge 7) mało ujeć
Busiu Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 Oglądając wipa ... spodziewałem sie czegos lepszego, i czytając komentarze, kazdy ooo i uuu. Asfalt jest zbyt "czysty" taki asfalt to ja bym chciał w domu miec :] poza tym ta bia mgiełka w oddali tak.. ale czemu niebo jest całe białe... pzdro
orszulas Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 ja jestem zachwycony!!! model jest rewelacyjny a lakier poprostu miodek, śliczniutki!!! może i są jakieś błędy ale całokształt to rewelka!!!
SWRSC Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 nom, dofik za duży, ale render, materiały mi się podobają :)
hkropinski Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 przez dofa nic kompletnie z tylu nie widac, lakier fajny, pozdr
powelt Napisano 17 Maj 2006 Napisano 17 Maj 2006 Ten pierwszy mi sie wsumie podoba. jak by nie był tak przepalony to taki klimacik może być:)
CzAk1 Napisano 17 Maj 2006 Napisano 17 Maj 2006 Co do modelu auta nic nie mam. Jednak otoczenie już gorzej. Kompozycja mi sie podoba a pomysł z mostem jest fajny. Sam most jedak to już inna sprawa. Trzeba by było zacząć zmiane tła od zmniejszenia tego światełka...bo jest za duże, troche tam psuje scene w ten sposób.
SirAnen Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 Dobre :) Ale i ja mam cos dopowiedzenia :D 1. Te alusy :(( Zrob cos ladnego :P 2. Kolor fajny , oświetelenie złe :D Ja bym radził zrobić tak z 3 żródła które się krzyżują :) 3. Nie ma odbicia w przednich światłach :) Ale praca na poziomie :)
macgar Napisano 19 Październik 2006 Napisano 19 Październik 2006 Nie wiem czemu ale kocham te auta, chciałbym takie w przyszłości mieć. A co do Twojego renderka to faktycznie DOF troche przesadzony co powoduje, że auto wydaje się malutkie (zabawkowe) robione w trybie macro. Lakier ładny fajnie, że przechodzi w inne odcienie. Felgi myśle, że odpowiednie do tego wozu :) Jedynie troszkę w przednim zderzaku coś mi nie gra, być może troszkę za chudy na bokach, Ogólnie cała scenka mi się podoba może troche ma za dużo szumu tak na mój gust, ale jest ok. Jaką techniką modelowałeś? 1
deshu Napisano 20 Październik 2006 Napisano 20 Październik 2006 ehh szkoda ze nie bedzie lepszych renderow/
Cerebrate Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 dwie rzeczy mi wyglądają na "nieladne" :) Tło jak z gry. i ilość błysków na lakierze. Geometria bardzo dobrachoć nie pokazałeś siateczki :)
velrod Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 Wszyscy czepiają sie tego tła hoć dla mnie to ono lepiej wygląda od studyjnego rendera- przynajmniej jest jakieś tło a nie tylko codzienna szarość
TToMeKK Napisano 27 Październik 2006 Napisano 27 Październik 2006 Samochód ładny, ale tu nie aż tak bardzo. Za bardzo lśni ta fura i kiepsko wygląda to z tłem.
Arthi76 Napisano 28 Październik 2006 Napisano 28 Październik 2006 Witam He he dzisiaj dostałem ten render w promocji na zaszycie do coca-coli. Wiedziałem że gdzies go juz widziałem Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi