Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Szczeże to zrobilem to na ocene z informatyki na koniec szkoły :) Mój nauczyciel miał fantazje zeby zrobić czajnik z pomarańczy :D i zrobilem a tak z rozpędu to jeszcze popielniczke która stała koło kompa :P

czajnik65yp.jpg

czajnik53su.jpg

popielniczka2rh.jpg

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

czy jest sens komentować modele? co to popielniczki, to wyroby szklane są bardziej wygładzone. z teksturek sie wywiązałes poprawnie, spoko podłoga.

Napisano

ja mialem 6 za strone internetowa.. nei podoba mi sie podloga..popielniczka mi sie podoba

Napisano

hmmm teraz tak patrze i coś zauwazyłem :D ten parkiet to takie klepki, one są bardzo małe zazwyczaj, jedno takie drewienko moze ma szerokosc 3 cm. no to dosyc sporo zepsules proporcje..chyba ze to czajnik dla wiekszych lalek.

wybacz dociekliwość

Napisano

Gdybys umiescil sama popielniczke w 2gim(najlepsza podloga z tych 3) renderku byloby ladnie;] Ja tez w liceum takie cu robilem. Tyle ze w lighwavie i to explorer edition;] Pozdrawiam.

Napisano

heh ja robie jakies proste prace w 3d i mój nauczyciel z infy jest zachwycony (dla niego to jest nieosiągalne ;p ) 6 mam murowane, popielniczka ładna, czjniczek prosty, posdr

Napisano

jA MIAŁEM ZA STRONKE I BANERY 6 i sie nie chwale :D:D:D.. Ciekawy pomysł.. a reszta może być jak na takie zlecenie hehe!!

--------------------------

pozdro

Napisano

Wy to macie jakiś fajnych nauczycieli :) A mój to twierdzi że w grafice 3D jest więcej sztuki niż informatyki i nic mi moje prace nie dają z informatyki... Z normalnym nauczycielem pewnie bym miał 6 a tak w liceum tylko 4 ... Głupi Kazik!

Napisano

Jak na prace szkolna calkiem spoko:)Ja sie dopiero ucze wiec lepiej bym nie potrafil. A tak przy okazji to ciekawy awatarek: grasz w americasa?:)

Napisano
twierdzi że w grafice 3D jest więcej sztuki niż informatyki

Święta racja.

Sam się dziwię, czemu grafik komputerowy (dobry, ceniony) jest bardziej kojarzony z informatyką niż ze sztuką.. Czemu o sekretarce, która siedzi przed kompem przez całe życie, nie mówi się "informatyk"?

Co do pracki, to popielniczka ujdzie :)

Napisano

jeju, grafika 3d to narzędzie, to że używa się tego do robienia sztuki (ale sztuki robionej w 3d widziałem baaardzo niewiele,prawie wogóle) to nie znaczy że jak ktoś wstawi teapota to będzie sztuka :/ grafika 3d to narzędzie, najczęściej używane przez rzemieślników, nie artystów..(film, reklama, większość pracek na tym forum- to rzemiosło...)

to nie 3d stanowi o tym czy dzieło jest sztuką...

pozdrawiam!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.