3d_kaczka Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Szczeże to zrobilem to na ocene z informatyki na koniec szkoły :) Mój nauczyciel miał fantazje zeby zrobić czajnik z pomarańczy :D i zrobilem a tak z rozpędu to jeszcze popielniczke która stała koło kompa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Czym renderowane ? A nauczycielowi sie podobało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_kaczka Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2006 1.Renderowane V-ray 2.Mam 5 na koniec liceum z informy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 A no to moje gratulacje :) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_kaczka Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Heh , dzięki ;) Ale może coś o wykonaniu? :) Z góry thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duck Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 czy jest sens komentować modele? co to popielniczki, to wyroby szklane są bardziej wygładzone. z teksturek sie wywiązałes poprawnie, spoko podłoga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubm Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 ja mialem 6 za strone internetowa.. nei podoba mi sie podloga..popielniczka mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duck Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 hmmm teraz tak patrze i coś zauwazyłem :D ten parkiet to takie klepki, one są bardzo małe zazwyczaj, jedno takie drewienko moze ma szerokosc 3 cm. no to dosyc sporo zepsules proporcje..chyba ze to czajnik dla wiekszych lalek. wybacz dociekliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 Gdybys umiescil sama popielniczke w 2gim(najlepsza podloga z tych 3) renderku byloby ladnie;] Ja tez w liceum takie cu robilem. Tyle ze w lighwavie i to explorer edition;] Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filoos Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 heh ja robie jakies proste prace w 3d i mój nauczyciel z infy jest zachwycony (dla niego to jest nieosiągalne ;p ) 6 mam murowane, popielniczka ładna, czjniczek prosty, posdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthi76 Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 Bradzo fajny ten czajniczek i popielniczka, ale wymodeluj klepki podłogi, od razu będzie o wiele lepiej. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 dziwny bump i slabe oswietlenie ale ogolnie ciekawie, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 to nie jest zwykly teapod ?ale i tak ladnie wyglada ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 ZiBi -> raczej nie, zmodyfikowane są raczka, nakrętka i otwor przez ktory wylatuje napój, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 jA MIAŁEM ZA STRONKE I BANERY 6 i sie nie chwale :D:D:D.. Ciekawy pomysł.. a reszta może być jak na takie zlecenie hehe!! -------------------------- pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 Wy to macie jakiś fajnych nauczycieli :) A mój to twierdzi że w grafice 3D jest więcej sztuki niż informatyki i nic mi moje prace nie dają z informatyki... Z normalnym nauczycielem pewnie bym miał 6 a tak w liceum tylko 4 ... Głupi Kazik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 fajny ten czajnik a gdyby tak od środka dac mu miąsz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_kaczka Napisano 3 Maj 2006 Autor Share Napisano 3 Maj 2006 Hehe no moze miąsz :P Sie zobaczy bo teraz robie Mazde RX-8 :) Dzieki za komenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 troche nieporeczny ten czajniczek, nie wiadomo jak zdjac pokrywke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ellesar Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Jak na prace szkolna calkiem spoko:)Ja sie dopiero ucze wiec lepiej bym nie potrafil. A tak przy okazji to ciekawy awatarek: grasz w americasa?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_kaczka Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 Kiedyś grałem namiętnie :) ale teraz rzadko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 twierdzi że w grafice 3D jest więcej sztuki niż informatyki Święta racja. Sam się dziwię, czemu grafik komputerowy (dobry, ceniony) jest bardziej kojarzony z informatyką niż ze sztuką.. Czemu o sekretarce, która siedzi przed kompem przez całe życie, nie mówi się "informatyk"? Co do pracki, to popielniczka ujdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 jeju, grafika 3d to narzędzie, to że używa się tego do robienia sztuki (ale sztuki robionej w 3d widziałem baaardzo niewiele,prawie wogóle) to nie znaczy że jak ktoś wstawi teapota to będzie sztuka :/ grafika 3d to narzędzie, najczęściej używane przez rzemieślników, nie artystów..(film, reklama, większość pracek na tym forum- to rzemiosło...) to nie 3d stanowi o tym czy dzieło jest sztuką... pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 rzemioslo tez moze byc sztuka;P hehe fajny czajnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi