rudylew Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 Witam... postanowiłem stworzyć ten wątek dla naszego dobra wspólnego! :) Zamieszczajmy tutaj: rzeczy, przedmioty, urządzenia, maszyny.. które naprawiliśmy w jakis sposób.. bądź je zbudowaliśmy, stworzyliśmy... Tak dla własnej satysfakcji..
rudylew Napisano 4 Maj 2006 Autor Napisano 4 Maj 2006 A żeby nie było tak pusto wrzucam jako pierwsze.. własno ręcznie i za pomocą młotka, belek,gwoździ i śrób (narzędzia :)) zbudowaną huśtawkę na dwie osoby.. bajera co? :D pozdrawiam..
maverick sheep Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 dobra to i ja sie dolacze wczoraj rozstawilem sam (to jest dosc wazne) taka szjska wiate w ogrodzie co by mamusia sie za bardzo nie opalila... na instrukcji bylo skladac w 4 osoby - 7 rurek na wcisk z kawalkiem szmaty.. eh do tej pory nie moge wyjsc z podziwu jak to zrobilem:D
rudylew Napisano 4 Maj 2006 Autor Napisano 4 Maj 2006 tego smerfa robiłeś od podstaw?? czy znalazłeś? A to wypadek przy pracy był.. foty pomyliłem heh.. aż mi głupio teraz.. przepraszam was.. ;P
rudylew Napisano 4 Maj 2006 Autor Napisano 4 Maj 2006 Zrobiłem rok temu taką fajną kratke (z patyczków co znalazłem w lesie) na winogronko z którego będzie.. hehe.. coś dobregoo.. mm..
filoos Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 ja podkręciłem GeForce 2 do quadro ;] i Athlona ołówkiem o 200mHz, dzwiekowej sie nie dało ;(
javor Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 ja np naprawiałem z 5 razy mój wcześnieszy telefon (se t230) po tym jak rzucałem nim po ścianach :D niestety za 6 uderzyłem nim o moje tytanowe kolano i wyświetlacz się rozpadł :D pozatym naprawiałem mnustwo rzeczy sobie i innym ale niemam dokumentacji zdjęciowych :/
chveti Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 Witam... postanowiłem stworzyć ten wątek dla naszego dobra wspólnego! :) Nie zrozumiałem przesłania. ; ] Co do swoich rzeczy to co tu mam wstawiać :P ? Przez całe 2 lata narobiłem się boxów na deskę i rower....ale nie rozumiem pożytku z tego tematu :P
rudylew Napisano 4 Maj 2006 Autor Napisano 4 Maj 2006 Kazdy potrzebuje w jakimś sensie..świeżego powiewu.. Pochwalenia się czymś co sam zrobił.. w realu.. uprzednio mogąc to zaprojektowac w 3d.. bądz 2d.. tak było z hustawką.. Złapac nowe natchnienia na pracki.. w celu samorealizacji. itp. itd. pozdrawiam.
CzAk1 Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 A ja w ciągu 2,5 sekundy rozwaliłem kolegom dwa zegarki niz właściwie nie robiąc:cool: Nieźle, nie:D
giorgione Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 ha ! na początku zabawy z komputerem jedynie siedząc (nic nie naciskając) przy nim powodowałem restart systemu :D
Bubu Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 ha ! na początku zabawy z komputerem jedynie siedząc (nic nie naciskając) przy nim powodowałem restart systemu :D Hehehe ja mialem podobnie ukumpla :) Jak ja prubowalem odpalic jego kompa to lapal zawieche zaraz po odpaleniu :D Jak on odpala wszystko bylo ok :) A co do rzeczy zrobionych/naprawionych to ostatni wykombinowalem nowe chlodznie do grafiki ze zpalonego srednika, ponczochy mojej siostry, silniczka od magnetofinu, anteny od radia i spsutego wiatraka od zasilki :) Oprucz tego jakies 3-4 lata temu codziennie grzebalem w glosnikach (wymiana cewek czy jak to sie tam nazywa, sam dorabialem membrany z silikonu i zawieszena z jakich szmat ) jeden glosniczek mam nawet teraz :D Jak dopadne jakiegos cyfraka to sie pochwale. Jednak czesciej cos psuje niz naprawiam :)
Shogun 3D Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 Ja raz naprawiłem telewizor. Pochodził, pochodził i wybuchł. Ale liczy się, że naprawiłem... :)
streaker Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 co do rzeczy zrobionych/naprawionych to ostatni wykombinowalem nowe chlodznie do grafiki ze zpalonego srednika, ponczochy mojej siostry, silniczka od magnetofinu, anteny od radia i spsutego wiatraka od zasilki :)) Prawie jak MacGiver :p
rudylew Napisano 6 Maj 2006 Autor Napisano 6 Maj 2006 Panowie ale jakieś fotki by się przydały.. bo mi się wyobraźnia wiesza już od tego... :)!!
Lis Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 co za wątek. Ała. Ale żeby nie być gołosłownym to napiszę że wyładowanie(iskra) ze swetra wypaliła mi wlaptopier Bloototh, 2 porty USB i Wlan. A gwarancja skończyła się dokładnie tego samego dnia.
Fr3d3k Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 ma juz kilka lat ale ...jestem fes z tego dumny :) Model 3d i dzialajacy real model windy hydraulicznej...
Hatred Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 te ja na prace dyplomowa zrobilem model sownicy :) wszystko na podzespolach komputerowych (silniczki krokowe, przekazniki i takie pierodly, elektormagnes) a cale to cacko sterowal uklam um515(?????) czy jakos tak :) z 2 kumplami zaprogramowalismy sterownik do tego w tym no asemblerze? kurka bylo to z 2,5roku temu :) ale fajna zabawa. oczywiscie 6.0 z pracki :P zdjec poszukam ale ciezko bedzie
rudylew Napisano 7 Maj 2006 Autor Napisano 7 Maj 2006 ma juz kilka lat ale ...jestem fes z tego dumny :) Model 3d i dzialajacy real model windy hydraulicznej... Tak pamiętam to przeglądałem w tedy Twój wątek jako całkowity laik w maxie.. teraz już wiem conajmniej co to F1 :D:D
Rekomendowane odpowiedzi