Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Warhammerze ? Jeśli mówimy o Warhammer Online to się nie zgodzę (wiem że to nie jedyna gra ze świata WH którą teraz się produkuje stąd moja wątpliwość)- kukiełkowate toto (atak orków) i stylizowane jak rysunki heroic fantasy nastolatka

• Odpowiedzi 110
  • Wyświetleń 8,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wydaje mi się że Mkaszpir mówi o Mark of Chaos, Online to chyba Age of Reckoning.

Napisano

serwus :)

ziomy, a dajcie jakiegos linka czy cos ? - bo chyba gdzies to było pokazywane ?

Napisano

ja sie nie znam ale tylko wrzuce wolna mysl jaka mi przeszla warcraft3 to troche w/g mnie inne podejcie wiecie 2 armie itp , nie wiem jak jest w wiedzku ale no nie wyborazam sobie zbiegajacych milionow potworow i jeden wiedziek rozwalajacych wszsytkich :D

no dlatego , to nie robi takiego wrazania :) ale qrcze no w wiedzku imo by to nie przeszlo.

Jedyne zastrzezenie jakie mam to postac ;] reszte jakos mozna przezyc , co do tego ze cine odbiega od innych jakoscia no niestety odbiega glownie przez postac. Reszta jakos przejdzie , bardzo podobalo mi sie przelot do krypty ;) no i rzucanie czaru bylo bardzo fajne :)

Napisano

KLICEK w warcraft3 więcej filmików było, przed każda kampanią i nie było dużego wojska w każdym np. 2 ogry tłukące się z demonem ale takie wypaśne że gierke na dysku instalowałem po formacie tylko po to żeby sobie filmiki pooglądać :D

Warhammer Mark of chaos

video

lub

link

Warhammer 4k DOW też super wbijaj w krzesło :)

troche jkość nędzna ale..

Napisano

Gotham- racja, mówiliśmy o dwu różnych grach. WH AoR ma fatalny filmik (przynajmniej dwie pierwsze części, trzecia- ta z ludźmi i chaosem jest ok. Rozumiem że to onlinówka, że dzięki marce tak czy tak mają już klientów ale mogliby się przyłożyć ciut bardziej- w porównaniu z WoW wyglądają jak przedszkole (a tamto było robione jakieś ... dwa lata temu ?).

Marudny się robię :D

Napisano
a gadzie mozna obejrzeć tego Wiedzmina??
Dobre pytanie, bo na razie czytam te posty o filmie PI jak czarną magię. ;)

Przeglądnąłem wątek, więc jak się okaże, że to gdzieś tu jest, to możecie bić. :D

Napisano

A wie ktoś kiedy PI poda jakies pojary z efektu swojej pracy...miało się zoć pokazać przed końcem roku chyba...może jakieś zdjęcie już jest...albo teksturka?:)