RK Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Warhammerze ? Jeśli mówimy o Warhammer Online to się nie zgodzę (wiem że to nie jedyna gra ze świata WH którą teraz się produkuje stąd moja wątpliwość)- kukiełkowate toto (atak orków) i stylizowane jak rysunki heroic fantasy nastolatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Wydaje mi się że Mkaszpir mówi o Mark of Chaos, Online to chyba Age of Reckoning. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 serwus :) ziomy, a dajcie jakiegos linka czy cos ? - bo chyba gdzies to było pokazywane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 ja sie nie znam ale tylko wrzuce wolna mysl jaka mi przeszla warcraft3 to troche w/g mnie inne podejcie wiecie 2 armie itp , nie wiem jak jest w wiedzku ale no nie wyborazam sobie zbiegajacych milionow potworow i jeden wiedziek rozwalajacych wszsytkich :D no dlatego , to nie robi takiego wrazania :) ale qrcze no w wiedzku imo by to nie przeszlo. Jedyne zastrzezenie jakie mam to postac ;] reszte jakos mozna przezyc , co do tego ze cine odbiega od innych jakoscia no niestety odbiega glownie przez postac. Reszta jakos przejdzie , bardzo podobalo mi sie przelot do krypty ;) no i rzucanie czaru bylo bardzo fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 KLICEK w warcraft3 więcej filmików było, przed każda kampanią i nie było dużego wojska w każdym np. 2 ogry tłukące się z demonem ale takie wypaśne że gierke na dysku instalowałem po formacie tylko po to żeby sobie filmiki pooglądać :D Warhammer Mark of chaos video lub link Warhammer 4k DOW też super wbijaj w krzesło :) troche jkość nędzna ale.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Gotham- racja, mówiliśmy o dwu różnych grach. WH AoR ma fatalny filmik (przynajmniej dwie pierwsze części, trzecia- ta z ludźmi i chaosem jest ok. Rozumiem że to onlinówka, że dzięki marce tak czy tak mają już klientów ale mogliby się przyłożyć ciut bardziej- w porównaniu z WoW wyglądają jak przedszkole (a tamto było robione jakieś ... dwa lata temu ?). Marudny się robię :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 a gadzie mozna obejrzeć tego Wiedzmina?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 27 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Yup, zgadza się pisałem o Mark of Haos http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3659 Skoro Węgrzy dają radę to i PI może, chyba że podchodzi do tego: "dla nich tyle wystarczy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 a gadzie mozna obejrzeć tego Wiedzmina??Dobre pytanie, bo na razie czytam te posty o filmie PI jak czarną magię. ;) Przeglądnąłem wątek, więc jak się okaże, że to gdzieś tu jest, to możecie bić. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 chyba o to chodzi -- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 A wie ktoś kiedy PI poda jakies pojary z efektu swojej pracy...miało się zoć pokazać przed końcem roku chyba...może jakieś zdjęcie już jest...albo teksturka?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi