Napisano 7 Maj 200618 l No to tym razem coś trudniejszego później dam rendery bez laku to taki lak na szybko mówcie co źle
Napisano 7 Maj 200618 l Mozna by prosic jakies rendery bez lakieru a takrze siateczke, no i jakies hmm... ujecia z wyzej ustawiona kamera? Pozdrawiam :)
Napisano 7 Maj 200618 l troche to nie przypomina Enzo :\ np nadkole za okrągłe jest, poza tym to o czym mówi javor
Napisano 7 Maj 200618 l Autor no jeszcze będe poprawiał jeszcze brak wielu szczegółów i jeszcze chamfera musze w paru miejscach wykorzystać, inne rendery dam jutro dzięki
Napisano 7 Maj 200618 l Robisz to ferrari wedlug wlasnego pomyslu? przedni zderzak troche inaczej wyglada, te wloty powietrza po bokach sa wieksze tzn sa napewno nizej niz u ciebie ( ten prog na pod wlotami jest za duzy )
Napisano 7 Maj 200618 l Autor Nie, w tym drugim renderze przedni zderzak jest teraz inny, ten próg rzeczywiście był za duży teraz jest dobrze, ale wloty są według rzutów.
Napisano 12 Maj 200618 l Autor kolejny render, ale chyba se za trudne autko wybrałem, i niewiem czy dobrne do końca
Napisano 13 Maj 200618 l boczny wlot ma kant którego nie powinno być, przy tylnim świetle jakoś krzywo jest i z boku pod szybami powinien być kant
Napisano 13 Maj 200618 l Jest krzywo, są dziury, za mały meshsmooth, a lbo za rzadka siatka.. imho - słabo!
Napisano 13 Maj 200618 l Autor A więc tak mkrzysiek- boczny wlot jest ok niewiem co z nim nie tak, a szyby to tylko taki ogólny zarys jeszcze będe je robił, ale gdzie powinien być jeszcze kant?? A to z tyłu poprawie. M@ti- gdzie są dziury, bo ja widze tyko na wlotach. hkropinski- tak jak już mówiłęm szyby poprawie. Dzięki za komety.
Napisano 14 Maj 200618 l Autor odpoczywan narazie od modelu i pobawiłem sie oponą i felgą, potrzebuje jeszcze jakieś napiy Bridgestone na bok opony
Napisano 14 Maj 200618 l Autor 7demon- no coś sie ta teskura chyba obruciła musze to sprawdzić chudy- jak to nie, z enzo http://www.atspeedimages.com/pebble_2004/concorso_italiano/ferrari_enzo/
Napisano 14 Maj 200618 l patrz załącznik :P i te ramiona nie idą tak prosto do tyłu tylko jest jeszcze jedno lekkie przegięcie po drodze
Napisano 15 Maj 200618 l Autor dzięki właśnie nie wiedziałem czy to ma być płasko czy lekko wychodzic
Napisano 15 Maj 200618 l OOO. Dawcio modeluje kolejny wóz? Super. Mnie się podoba. Nie wiem jak wygląda prawdziwe ferrari (bo w rzeczywistości nigdy nie widziałem), ale twój modelek mi się spodobał:D Nie będę komentował felgi, bo nie felgi są teraz najważniejsze:/ Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszym kończeniu tego autka.
Napisano 15 Maj 200618 l no i jeszcze te ramiona felgi lekko sie zwezaja przy koncu, a u ciebie sa rownolegle;]
Napisano 28 Maj 200618 l Autor Gedeon- kończe już z tymi felami jeszcze tylko zaciski na tarcze i będom gotowe JohnZi- teraz chyba jest lepiej
Napisano 29 Maj 200618 l Autor hkropiński- ehh już chyba jej nie będe ruszał, z daleka nie będzie widać 7demon- no to żeby nie było że coś ukrywam
Napisano 1 Czerwiec 200618 l Autor upik, ma jeszcze pytanie, dlaczego nie widać z daleka dziurek na tarczy hamulcowej??