Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No to tym razem coś trudniejszego później dam rendery bez laku to taki lak na szybko mówcie co źle

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mozna by prosic jakies rendery bez lakieru a takrze siateczke, no i jakies hmm... ujecia z wyzej ustawiona kamera? Pozdrawiam :)

Napisano

troche to nie przypomina Enzo :\ np nadkole za okrągłe jest, poza tym to o czym mówi javor

Napisano
  • Autor

no jeszcze będe poprawiał jeszcze brak wielu szczegółów i jeszcze chamfera musze w paru miejscach wykorzystać, inne rendery dam jutro dzięki

Napisano

Robisz to ferrari wedlug wlasnego pomyslu? przedni zderzak troche inaczej wyglada, te wloty powietrza po bokach sa wieksze tzn sa napewno nizej niz u ciebie ( ten prog na pod wlotami jest za duzy )

Napisano
  • Autor

Nie, w tym drugim renderze przedni zderzak jest teraz inny, ten próg rzeczywiście był za duży teraz jest dobrze, ale wloty są według rzutów.

Napisano

boczny wlot ma kant którego nie powinno być, przy tylnim świetle jakoś krzywo jest i z boku pod szybami powinien być kant

Napisano

Jest krzywo, są dziury, za mały meshsmooth, a lbo za rzadka siatka.. imho - słabo!

Napisano
  • Autor

A więc tak

mkrzysiek- boczny wlot jest ok niewiem co z nim nie tak, a szyby to tylko taki ogólny zarys jeszcze będe je robił, ale gdzie powinien być jeszcze kant?? A to z tyłu poprawie.

M@ti- gdzie są dziury, bo ja widze tyko na wlotach.

hkropinski- tak jak już mówiłęm szyby poprawie.

Dzięki za komety.

Napisano
  • Autor

odpoczywan narazie od modelu i pobawiłem sie oponą i felgą, potrzebuje jeszcze jakieś napiy Bridgestone na bok opony

Napisano

patrz załącznik :P

i te ramiona nie idą tak prosto do tyłu tylko jest jeszcze jedno lekkie przegięcie po drodze

Napisano

OOO. Dawcio modeluje kolejny wóz? Super. Mnie się podoba. Nie wiem jak wygląda prawdziwe ferrari (bo w rzeczywistości nigdy nie widziałem), ale twój modelek mi się spodobał:D Nie będę komentował felgi, bo nie felgi są teraz najważniejsze:/ Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszym kończeniu tego autka.

Napisano

no i jeszcze te ramiona felgi lekko sie zwezaja przy koncu, a u ciebie sa rownolegle;]

Napisano
  • Autor

Gedeon- kończe już z tymi felami jeszcze tylko zaciski na tarcze i będom gotowe

JohnZi- teraz chyba jest lepiej

3affb792cb0e7e1b.jpg

Napisano
  • Autor

hkropiński- ehh już chyba jej nie będe ruszał, z daleka nie będzie widać

7demon- no to żeby nie było że coś ukrywam

721a4cdce5a273f4.jpg

Napisano
  • Autor

upik, ma jeszcze pytanie, dlaczego nie widać z daleka dziurek na tarczy hamulcowej??

10cf6d6f61ae3f1d.jpg