Vorek Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 32 osoby ? 0_o Ej ja planuje zdjęcie grupowe średnim formatem, nie zmieścimy się w kadrze :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Vorek: damy radę :D natomiast tutaj mam inny dylemacik: do wyboru mamy dwa poligony: 1. Bartoszowice/Wojnow Pole mieszczące się we Wrocławiu, w okolicach Biskupina za śluzą Bartoszowicką: Dojazd liniami autobusowymi: 115, 118. Dla klientów zmotoryzowanych, parking w pobliżu pola. Obszar pokryty jest zróżnicowanym lasem - cienkie, gęste drzewka i krzaki stanowią doskonałą osłonę przed wzrokiem przeciwnika, pozwalają na organizowanie skutecznych zasadzek. Grube drzewa umożliwiają wymianę ognia zza solidnej osłony. Każdy znajdzie coś dla siebie. Na całym terenie gry znajdują się umocnienia ziemne, okopy i przeszkody w postaci nierówności terenu. 2. Poligon Wroclaw-Raków Do naszych gier wykorzystujemy również obszary znajdujące się na Rakowie, poligonie Wrocławskim. Występuje tam teren urozmaicony w okopy, grubsze drzewa oraz budynki jedno i dwu kondygnacyjne. Tutaj też rozgrywane są wszystkie scenariusze związane z obroną/zdobyciem budynku. ale problem jest taki: pierwszy poligon to łatwy dojazd (dwa autobusy i 10min piechotką), drugi poligon to już niestety trochę na granichach miasta i nie wiem dokładnie jak tam dojechać (zorientuję się jeszcze). tak więc Wam zostawiam wybór poligonu. pierwszy: las, las, droga, wgłebienia, niecki, krzaki: drugi: las, łaka, droga, małe budynki, niecki, krzaki: osobiście jestem za tym drugim ale nie wiem po prostu jak my tam dotrzemy :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 oj Tweety dowiaduj sie jak dojechac na drugi bo naprawde wymiata :D super ze są jakies budynki, zabudowania ! JA jestem za 2 ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 a więc po małych wiliczeniach wyszło mi, że od nas (max3d.pl) pojedzie 20osób plus znajomi co razem daje w przybliżeniu 32 osoby. heh. nawet nie wiem czy tyle mają markerów. musze napisac do nich meila :] misiekhc: spoko. zarezerwuję więcej niż jest teraz (np: 40 markerów). ale o liste chetnych i tak bym poprosił :) Pozdrawiam Policz tych co w ostatniej chwili zrezygnują co daje cirka 25 wojowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 hehe a piechotką nie można tam dojść ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Leru: wrocław to nie wioska. na piechotkę to można tam jedynie do kibelka dojść ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 eeeee no wypraszam sobie :] w Olsztynie wszędzie jest blisko na piechotę (jeśli się chce ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 hej Leru Jedź z nami :D wszyscy się ucieszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 haha fakt. Blisko ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 no ej chveti, Olsztyn jest pod Wrocławiem (jakieś 470km pod Wrocławiem) ;) nie wpadnę, jestem pacyfistą :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Ale ty nie musisz strzelać :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 to jednak punktacja (1pkt za usera, 10pkt za modka) jest aktualna ? ;) Shalivan Ty statsiarzu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marysia_ Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 proszę o dopisanie mnie do listy :) (bo mnie tu molestują, że jeszcze nie dałam znać :D ) ...tym razem także będę fotografem ;) howk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 No ja mysle ze pare osob jeszcze porezygnuje, bo chcialbym przynajmniej 1 czy dwuch towarzyszy broni zabrac ze soba, no i mam nadzieje ze 15 mi nic nie wyskoczy - miedzy oczy. PS. ja jestem za poligonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 oki. w takim razie lista apdejtowana: mkk3a hcpiter3d i Junior nielot007 rowr NicoN_ Barcisz (+ pare osób) chveti (+ 2 osoby) Vorek AGmakonts kliment (jeśli health=100%) Shalivan (+ min 1os.) Knysha (25%) tweety (może ściągnę kilku znajomych) misiekhc (+ 10 osób!!) maras (byle było w lipcu) Jim mee piksar slim_sandman razor Marysia Super OkO a ja nadal mam problem bo nie wiem jak dojechac na ten poligon :( poszukiwanie transportu w toku pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 tłiti rób update, moja szanse ze będe narazie spadły do 0 i nie wiem czy dam rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 ech... i jak tutaj można zorganizować coś pożądnego... mkk3a hcpiter3d i Junior nielot007 rowr NicoN_ Barcisz (+ pare osób) chveti (+ 2 osoby) Vorek AGmakonts (prawie 0% - prawie robi dużą róznicę) kliment (jeśli health=100%) Shalivan (+ min 1os.) Knysha (25%) tweety (może ściągnę kilku znajomych) misiekhc (+ 10 osób!!) maras (byle było w lipcu) Jim mee piksar slim_sandman razor Marysia Super OkO gwoli ścisłości: AGmakonts: z przyczyn nie do końca od niego zaleznych odwołuje (chyba swój wyjazd). no nic. może się jeszcze coś zmieni :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 ok tłiti jak pisałem, ode mnie na razie 5 osob, reszta jak na razie marudzi, jednak podejrzewam cos, ze na 5 sie nie skonczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 misiekhc: daj spokój ja nawet nie wiem czy tyle markerów będzie :D wysłałem maila do organizatorów. zapytałem o ok. 40 marekrów. jesli będą mieli tyle to śpimy spokojnie. jesli nie to chveti szykuj Gliwice again :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 ekhmm...mam szykować Gliwice? A ponoć Wrocław taaaakie ładne i rozwinięte miasto :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 chveti: to tylko taki plan awaryjny ;) Wrocław tak jak i Mental - ROX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Jak Wrocław jest jak mental...to ja zaczne dostawać obrzydzenia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Jak Wrocław jest jak mental...to ja zaczne dostawać obrzydzenia :P heheheh oj widze chveti że bedziemy w tym samym teamie :D A wrocław o tej porze napewno bardziej przypomina MW ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 jest odpowiedź od organizatora :] Zorganizowanie imprezy na taką ilość osób wiąże się z pewnymi trudnościami, które należy pokonać. Ja osobiście dysponuję 20 zestawami (niedługo 30), tak więc wszystko ponad tą liczbę jest dla mnie kosztem. Odnośnie terenu gry, na chwilę obecną nacisk kładłbym na Łokopzone. Związane jest to z tym, iż na razie staramy się dogadać z wojskiem odnośnie pozwolenia na wstęp na poligon. W tym momencie wojskowi mają wszelkie prawo aby nas wyprosić z terenu poligonu. Poza powyższą sprawą istnieje kolejne utrudnienie w kwestii dojazdu. Na Raków nie kursuje żaden autobus, tak więc dojazd jest możliwy jedynie prywatnymi środkami. Zupełnie odwrotnie jest z Łokopzone. ponieważ w tej rze oprócz ludzi najwazniejsze sa koszta to apelowałbym o zabranie ze sobą max 2 osoby towarzyszącej (np: misiekhc). Lista ludzi chcących walczyć na poligonie: mkk3a hcpiter3d Junior nielot007 rowr NicoN_ Barcisz (+ 2 osoby) chveti (+ 2 osoby) Vorek Shalivan (+ min 1os.) Knysha (25%) tweety (+ 1) misiekhc (+ 10 osób!!) maras (byle było w lipcu) Jim mee piksar slim_sandman razor Super OkO Nas (userów max3d.pl) będzie 21. Z osobami towarzyszacymi będzie powiedzmy około 30. Bardzo prosze do końca tygodnia o deklarację kto jedzie i z kim. Spotkanie z organizatorem będę miał w poniedziałek więc do tego czasu chcę miec listę osób chetnych na walkę (pomijam tutaj obserwatorów). Jeśli macie jakies pytania dotyczące gry, kosztów, wyposażenia to walcie tutaj. Przekażę mu je :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 18 Czerwiec 2006 Share Napisano 18 Czerwiec 2006 dopisz że ze mną jeszcze prawodopodobnie pojedzie kolega gdzie jset ten Łokopzone i jaki bedzie całkowity koszt na jedną osobe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 18 Czerwiec 2006 Share Napisano 18 Czerwiec 2006 ok, ode mnie 2 osoby, jak mozesz twiti zrob tkaiego posta jak to stoi obecnie, ceny, czas, plan itp. tak zeby podsumowac elegancko, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Czerwiec 2006 Share Napisano 18 Czerwiec 2006 ok. co prawda jutro dopiero się dowiem więcej ale na dzień dzisiejszy wygląda to tak: marker, moro, maska, 150kulek = 60zł bilety autobusowe: ok 2-3zł beer: ................................ (wpisz dowolną kwotę jaką chcesz przeznaczyć na cele dobroczynne) mkk3a: Łokopzone to jest pole mieszczące się we Wrocławiu, w okolicach Biskupina za śluzą Bartoszowicką: Dojazd liniami autobusowymi: 115, 118. misiekhc: co do rozkładu ramowego tego dnia, to wszystko okaże się na którą byśmy zamówili sobie poligon. postulowac będę za rozpoczęciem walki pomiędzy godzinami 12 a 14. czyli: powiedzmy około 9:00 byśmy sie zebrali wszyscy z Wrocławia (na rynku pod sławetnym pręgierzem) i współnie pomaszerowali na PKP odebrać resztę spoza wrocka. jak już wszyscy by sie zjechali wskoczylibyśmy gdzieś coś zjeść a potem pojechali na poligon. podejrzewam że kulki starczą nam mniej więcej na tyle samo czasu co w Gliwicach czyli ok. 17-18 byśmy się zwinęli i wpadli do jakiejś knajpy. postaram się o rezerwację stolików w Altanie czy Mleczarni. pytanie tylko jak macie z dojazdem? najlepiej by było, żebyście zjechali się wszyscy mniej więcej na 10-11 na PKP cobyśmy zdążyli i zjeść i dojechać na poligon. aha: punkt docelowy dla jazdy pociągiem nazywa się Dworzec Główny więc nie zróbcie się w jajo i nie wysiądzcie za wcześnie albo za późno ;) przypominam o rzeczach na zmianę; weźcie buty, spodnie (długie lub krótkie - zależy od pogody), koszulkę, jakieś skarpety czy co tam macie. wygodnie (i zawsze trochę bezpieczniej jest) jak ktoś ma ze sobą jakąs chustkę czy czapkę. długowłosym przypominam o zabraniu czegoś pod co upchnęli by swoje kudełki dla tych co nie byli mówię: tak naprawdę najbardziej boli jak się człowiek wywali gdzieś na kamieniach. uderzenie kuleczką wystrzeloną z ok. 2m poczujecie jak chlaśnięcie drewaniną linijką w udo. lekki ból i po strachu. wiem bo żem dostał całą serię jeśli będzie ciepło (a mam taką nadzieję) to weźcie też jakieś hektolitry wody co by uzupełnic jej straty w organiźmie. tyle reguł. reszta to free-for-all :] co do samych płatności: płatne zaraz po walce na miejscu (na poligonie) więc miejcie kasę przy sobie bo na tym zadupiu cięzko będzie o bankomat :] teraz lista osób jaką jutro przedstawię organizatorowi: mkk3a (+ 1os) hcpiter3d Junior nielot007 rowr NicoN_ Barcisz (+ 2 osoby) chveti (+ 2 osoby) Vorek Shalivan (+ 1 os) Knysha tweety (+ 1) misiekhc (+2 os) maras Jim mee piksar slim_sandman razor Super OkO są to osoby które będą walczyły czyli osoby płacące za sprzęt. sztuk: 28 osób. zamawiam więc 28 markerów i 5 w rezerwie razem 33. tak to mniej więcej wygląda. po jutrzejszym spotkaniu będę wiedział wiecej i na pewno coś napiszę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 przepraszam, że tak późno ale zapomniałem napisać :D po rozmowie z organizatorami sprawa wyglada tak: marker, moro, maska, 150kulek = 60zł kulki na miejscu: 100 szt = 15zł ponieważ są to zawodowcy (i maniacy) paintballa więc poradzili mi żebyśmy przygotowali się do tych walk: dobre buty z twardą podeszwą i pobiegali sobie na kilka dni przed. będzie to mocny wycisk :D co do organizacji: umawiamy się tak: osoby spoza wro: macie czas żeby przybyć na Dworzec Głowny pomiędzy 9-10 rano. Chodzi o to, żebyśmy mogli sobie coś zjeść i dopiero potem pojechac na poligon. Sam poligon mamy zarezerwowany od 13-14 do czasu aż nam się kulki skończą. Płatne jest na miejscu zaraz po skonczonej walce. Więc miejscie przy sobie 100zł bo pewnie kulki trza bedzie dokupić :) Razem z Vorkiem załatwiamy tez knajpę: Altana jak na arzie zgodziła się na rezerwację miejsc dla grupy ok 40 osób. Ramowy rozkład dnia 15-06-2006: 9:00 grupa z wrocławia spotyka się pod zegarem na Dworcu Głównym 9:00-10:00-czekamy na resztę ekipy spoza wrocka 11:00 rynek: PizzaHut: śniadamy sobie i gadamy o grafice 12:00 wstajemy i spadamy komunikacją miejską na poligon Łokopzone 13:00 zaczynamy zabawę 17:00-18:00 konczymy strzelankę i ruszamy do rynku 19:00 knajpa Altana i cold beer/vodka/gin/.../cola/tea/water jesli macie jakieś zastrzeżenia to mówcie śmiało. przypominam też: sprawdzicie o której macie powrotne pociągi do domu. owszem jest ciepło ale Dworzec to niezbyt fajne miejsce na nocleg ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 no to teraz jeszcze muszę zdać to co mam do zdania na uczelni, i już za chwileczkę, już za momencik będzie wielkie strzelanie:D tweety - zawodowy z ciebie organizator, respect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 tweety - zawodowy z ciebie organizator, respect Opiera się na doświadczeniu innych zawodowców :D Hehe..plan pasuje ;) No organizacja bardzo dobra. Jaką pogodę zamówiłeś? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 oby nie padalo tylko o to trzeba sie modlic bo znowu nic nie bede widzial :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 27 Czerwiec 2006 Share Napisano 27 Czerwiec 2006 hej ja chce sie jeszcze dopisać :D 15 lipca to moje 18 urodziny. paitball to wymażona impreza na 18-natske :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Czerwiec 2006 Share Napisano 27 Czerwiec 2006 chveti: pogoda: zachumrzenie średnie, z przelotnymi opadami. temperatura 24-26 st C. Wilgotność 58%, zapylenie 12%. nielot: no co ty! fajnie było. zwłaszcza jak przez pomyłke władowałem mkk3a dwie kulki w nogę (ale mówi, że nie zauważył) :D Valery: read PM :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Czerwiec 2006 Share Napisano 28 Czerwiec 2006 a wiatr?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Czerwiec 2006 Share Napisano 29 Czerwiec 2006 Wiatr umiarkowany, średnio porywisty o amplitudzie zmiennej od 5 do 7 w skali Beauforta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Goździkowa przypomina: 12+1DNIdoZLOTU prosiłbym o potwierdzenie ilu was będzie, oraz o której bedziecie przyjeżdzać na Dworzec Główny do Wrocka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 a tfu tweety nie 13 dni tylko 12+1 eeeehhhhh :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Ja do Wrocka postaram się dojechać na najbardziej odpowiednią wszytskim godzinę :P myślę , że koło 11 - 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 błąd: około 10-11 bo na 12 to my w rynku już powinniśmy papusiać :] chyba, że planujemy zjeść coś na dworcu (McD, KFC, knysha) wtedy oki. po prostu zanim dojedziemy na poligon to minie około 30min. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 knysha Nie wiem jak Ty , ale ja go nie przełknę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 ...jeszcze tylko 9 dni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 w razie gdyby ktos zrezygnował to dajcie znać. aby nie było niepełnego składu to go zastąpie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 panowie! nadal prosze o godziny przyjazdów na dworzec głowny! wszyscy spoza wrocka! na litośc boską nie każcie mi planować wszystkiego na ostatnią chwilę... kto o której (i skąd) będzie jechał? przypominam! sprawdzcie godziny odjazdów żeby wtopy nie było :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 No to co? Na dworcu mam sie zjawic o 9 :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 panowie! nadal prosze o godziny przyjazdów na dworzec głowny! wszyscy spoza wrocka! na litośc boską nie każcie mi planować wszystkiego na ostatnią chwilę... Aaa tam , uwierz , nie jest tak źle :D A co do planów u mnie się trochę pozmieniało. Prawdopodobnie będę tym ze slim'em i inną panią fotograf (?) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Pfff to sobie dojdziesz, nie bedziemy na Ciebie czekac ;D ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 My czekaliśmy na Wrocławiaków to Wrocławiaki poczekają na nas :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 serwus :) ja na bieganie w upale sie nie pisze, ale potem w mieście chetnie sie spotkam ze starymi znajomymi :) ( i z nowymi ) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2006 tłiti masz jeszcze wolne miejsca (guny ma sie rozumieć) bo mój koleś chce dołączyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 chveti: a nie możecie przyjechać tym o 5:55 co we wrocku będzie o 8:35? ekipa z wro będzie już około 9 (ja trochę wcześniej). jakbyście przyjechali o 11:30 to by to wyglądało tak: jemy gdzieś na dworcu i około 13:00 dopiero spadamy na poligon, walkę zaczynamy ok. 14:00. myślałem, że uda nam się zacząć walkę o 13. Pozdrawiam [edit] co do wolnych gunów to nie za bardzo. mamy rezerwację na 32 markery (jedzie nas 29 osób). jak na arzie na liście chętnych czają sięvalery i hkropinski (?). jeśli twój kumpel może przyjechać to spoko, ale nie wiem czy starczy dla niego sprzętu. teoretycznie lista jest zamknięta ale zawsze może ktoś nie dojechac na czas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi