Napisano 3 Lipiec 200717 l Autor Heyah. W życiu każdego grafika przychodzi taki czas, kiedy trzeba zając się organika :( Może to i dobrze. Dla mnie właśnie taki czas nadszedł. Oto moja pierwsza postać. Czekam na konstruktywna krytykę i wytykanie błędów w technice modelingu, ponieważ, nie ukrywam tego, modeling organiki to dla mnie nowość. Pozdrawiam i z góry THX za komentarze.
Napisano 3 Lipiec 200717 l Powodzenia zycze :) primo - 90% ludzi za szybko wchodzi w detal. Nie wiem dla czego to robicie ale to nagminne. Zaznaczyles brwi, kosci policzkowe, nawet zmarszczke od nosa ku kacikom ust. Tymczasem szczeka wyglada jak polamana ( nie chce byc zlosliwy, tak mi sie to kojarzy), bryla czaszki niedopracowana, pod policzkami jakies nierownosci dziwne, ucho krzywe (obroc o 40stopni w prawo) drugie primo - krawedzie lacza sie w kacikach ust - straszne, musisz to zrobic inaczej, one nigdy sie tam nie lacza. trzecie primo - trojkaty obok ucha moga przeszkadzac, warto poswiecic chwile i cos z tym zrobic.
Napisano 17 Październik 200717 l Autor Heyah. Nie bede sie za wiele rozpisywał, po prostu wrzucam to, co niedawno wyskrobałem :) Pozdro!
Napisano 17 Październik 200717 l Samochody wychodzą Ci ładniej niż ludzie:) Nie podoba mi sie siatka z przodu i całkowicie czarny cień. Znaczek wygląda jak tekstura.
Napisano 19 Październik 200717 l co sie od razu rzuca w oczy to za ciemny cień, siatki w przednich wlotach jakie za szare i lakier wygląda trochę bardziej jak zabawka, szyby też nie ciekawe ale to pewnie dlatego ze zamaskowałeś brak wnętrza, a co do modelu jak zawsze bardzo dobry
Napisano 19 Październik 200717 l Ja tylko chcialbym zaznaczyc ze to jest chyba na pasie startowym bo na jednym pasie moglyby sie znalezc 3 takie autka... Wystarczy popatrzec na linie srodka jezdni. Chyba musisz to przeskalowac. Ogolnie bardzo ladnie wykonany model, siatka wlotow na zderzaku troche sie nie udala ale efekt ciekawy - dobrze dobrane otoczenie.
Napisano 20 Październik 200717 l Autor THX za komentarze :) Wiem, ze renderign u mnie leży, ale przynajmniej mam nadzieje, że robie jakies postępy :) Pozdro