hkropinski Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 Witam! Po dłuższej przerwie jest to mój pierwszy ( prawie ) ukończony model... Z załozenia nie mial byc pokazywany na forum ale pomyslalem sobie ze wartoby cos tam dac:D Nie mialem siły na dokończenie go ( zabrałem się za Brerę ), pracowałem nad nim jakieś 2 tygodnie, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 DLa mnie model ladny, ale poczekajmy na opinie tych co sie znaja na samochodach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 weeez mogles chociaz te rowki dokonczyc:P Krzywe tylne nadkole i ciut zderzak z przodu, ale spoko wyglada;] brakuje troche tego detalu;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 Oj Dla mnie model jest "Zajefajny" tylko trzeba go doorobić, dodać amteriały orasz skiomponowac render i naprawde super będzie :)) siateczka wygląda dość ładnie, bez bugów, tylko to dorobić i bravo :)) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 model ładny, trochę szpary się rzucają w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 ladny modelik az kusi zeby zarzucic lakierem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 Witam!! jest sporo niezgodnosci :) chocby przedni migacz(??) ktory ma inny krztalt, jak i ta "dziura" na drzwiach ma inny krztalt powinna isc lukowato(tzw wypukle) :) w paru (nastu??) miejscach krzywo :) ale i tak model bardzo ladny najlepsza jest felga :D hehe zajefajnie sobie z nia poradziles :D boolean poszedl w ruch :) mogles chociaz zaokraglic krawedzie :) ocena--> *** gwiazdki :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Maj 2006 Autor Share Napisano 29 Maj 2006 dzięki wam za wszelkie opinie, i te leprze;) i te gorsze;( :D:D co do lakieru to tak: model jest juz w galerii i narazie do niego wracać nie będę, musze skończyć Brerę. pozniej moze pomyslimy o jakiś materialach, ale jak sobie pomysle ze znow wroce do prostowania itd. i jak sobie pomysle ze przyjdzie taki nielot albo javor ( :D:D:D, pozdr ) to chyba narazie nie bede plodzil wersji z materiałami:D nielot -> rzeczywiscie boolean poszedł pełną parą:D wiesz... nie wiem jak wymodelowac inaczej takie felgi:/ nurbsow nie lapie a poly to moze byc dosc trudne:D masz racje, jest troche bledow, ale nie mam czasu/siły/ochoty narazie to nich wracać:D narazie mam dużo powytykanych błędów w Alfie ( wiesz... nadkola itd...:P ) i musze je poprawiać:P:P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 hkropinski ile Ty tych furek naraz dłubiesz?? Fajne to Gallardo, ale poczekam do końca z ostateczną, moją skromną, oceną ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Maj 2006 Autor Share Napisano 29 Maj 2006 heh... no aktualnie dwie, ale zdarza sie wiecej:D:D bo ze mną to taki klopot ze auta czesto mi sie nudzą, przerywam prace nad modelem ( np. bmw czy vel satis ) i musze miec cos na zapas jak bede chcial modelowac:D pozdr ps. spoko nie obawiajcie sie, alfy nie odpuszcze:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 30 Maj 2006 Share Napisano 30 Maj 2006 jeez tak sie zastanawiam po co ci tyle niepotrzebnych poly? jak patrze na maske to masakra..... jak sie dodaje dodatkowa linie to trzeba wiedziec po co i czy to na pewno jest konieczne... bo im wiecej tym niestety mniej gladszy model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 No może troche za gęsta ta siatka na masce ale jest równo więc sie nie czepiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 nie no ale rowki to mógłbyś zrobić, ogólnie całkiem fajnie ale jest pare niezgodności i błędów, wyżej już pisali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Zrobilbyś jakies pozadne rendery. zawsze wszystkim zarzucasz ze ci render nie pasuje a sam nic lepszego ni epokazales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2006 hehe... ale te rendery robiłem na szybko, na prosbe kolegi, nie mialem zbyt duzo czesu przez to ze robie caly czas brere, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Zrobilbyś jakies pozadne rendery. zawsze wszystkim zarzucasz ze ci render nie pasuje a sam nic lepszego ni epokazales noi co z tego?? przeciez nie trzeba sie na czyms znac zeby to "krytykowac" ze sie niepodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Dla zachowania honoru:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 jakiego honoru co ma honor do tego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkness Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 Auto które nie ma szczegółów i co najwazniejsze lakieru nie jest skończoną pracą. Ale to jest tylko moje zdanie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2006 Auto które nie ma szczegółów i co najwazniejsze lakieru nie jest skończoną pracą nikt nie napisal ze to jest skonczona praca, wręcz przeciwnie... ale poczekamy na twoje prace... zobaczysz ze to nie tak kolorowo jak sie wydaje, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 ale wy pierniczycie niektorzy:) moze niech autor sobie decyduje o dla niego jest koncem...on nie chce lakieru no to jego zdanie prosta sprawa...jak mu sie za chce to dorzuci ...przeciez to nie jest wip i niedorzuca kolejnych etapow z pracy co chwila wiec nie kumam...;) a co do krytyki to kazdy moze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi