Napisano 1 Lipiec 200618 l A to znacie? - Jak powstała Francja? - Gdy Rzymianie wypływali, żeby podbić Anglię, to na brzegu zostawili chorych i wariatów.
Napisano 1 Lipiec 200618 l I tu taka moralna wstawka dla wściekłych do granic ;] (bo na gg widze że nie każdy się potrafi powstrzymać )
Napisano 1 Lipiec 200618 l Niech wygra każdy byle nie Niemcy :) Widze chveti, że się doskonale rozumiemy :), picem przeszli z Argentyną (w końcówce powinien być karny), ale z włochami sobie nie dadzą rady.
Napisano 2 Lipiec 200618 l brawo brawo, w koncu "magiczna" Brazylia wie gdzie jej miejsce :>, gdzie byly te wszystkie gwiazdy? :P ten mundial pokazal ze wszyscy stanowczo przesadzili umiejetnosci brazylijczykow a szczegolnie wspanialego Ronaldihno :] Henry to jest gosc!!! i Zidane fajnie sprowadzil ich na ziemie, krecil ich jak przedszkolakow :) super :), teraz w sumie mozna wylonic od razu Mistrza Europy :)
Napisano 4 Lipiec 200618 l Ja tam wole Szwabów od Włochów...A MŚ musi zdobyć Francja, a właściwie Henry (mój ulubiony player) ;)
Napisano 4 Lipiec 200618 l makaroni zasłużyli na wygraną a Balaki daleko do domu nie mają na bilecie powrotnym zaoszczedzą :)
Napisano 4 Lipiec 200618 l a ja powiem tak te mistrzostwa to :D jak dla mnie mogly by nawet wyspy owcze wygrac BYELE nie SZwaby:D.... no FINAL obstawiam Italia:Portugalia
Napisano 4 Lipiec 200618 l Baldack - najgorszy chyba taki finał byłby :D A Italia zasłuzyła, co nie znaczy że odkupiła winy za grzechy z poprzednich mundiali i ME...również za całą lige. Portugalia nei moze wejsc do finalu, juz przy Anglikach i Holdendrach mieli fuksa, co za duzo to niezdrowo.
Napisano 4 Lipiec 200618 l Tak Synuś , Francja zostaje bezsprzecznym mistrzem świata :) Po czym jak każde moje typowanie okaże się co innego :P
Napisano 4 Lipiec 200618 l Włochy TAK Włochy tak!!!! buhahahahahha Skopali wam **** szfaby, za rok sie obudzicie z bulem Wloskiego korka w **** Sory ale nie moge ufff... no super byl meczyk, Gdansk szalal :D
Napisano 5 Lipiec 200618 l Autor Chcialbym zeby Portugalia zagrala w wfinale z Włochami..:) ale zdaje mi sie jednak ze przeciwnikiem ITa bedzie francja..:D. A mecz NIEMCY - WŁOCHY bardzo mi sie podoba poprostu spoczko
Napisano 5 Lipiec 200618 l Chcialbym zeby Portugalia zagrala w wfinale z Włochami..:) To też moje marzenie ;) ale zdrowy rozsądek mówi mi, że dziadki z Francji mają przewage nad Portugalią i powinni wygrać. Ale piękno futbolu tkwi w tym, że gra toczy sie od pierwszej do dziewięćdziesiątej minuty. Niech wygra najlepszy!!! (czyt. Włochy)
Napisano 5 Lipiec 200618 l Może i dobrze że wygrali z Niemcami, ale w finale fajnie by było gdyby tak z 5 :0 przegrali :P Najlepiej z Portugalią ;)
Napisano 5 Lipiec 200618 l szkoda, że niemcy odpadli. spodziewalem sie ze w finale ujrzymy de:fr i niemcy wygraja
Napisano 5 Lipiec 200618 l większość Polaków ma chyba jednak coś w genach co nie pozwala im kibicować niemcom. Nie to że nie lubie niemców (:) ) ale jak byłem u kumpla na meczu to kiedy makaroniarze dowalili im dwie bramy w samej końcówce meczu to cała rodzina kolegi cieszyła sie jakby Polska rozwaliła Brazylie 3:0 serio...
Napisano 5 Lipiec 200618 l No nie wiem , u mnie w knajpie co leży nieopodal z telewizorem na zewnątrz rozległ się krzyk zwycięztwa po 1 golu , tak przeraźliwie głośny że masakra ;)
Napisano 5 Lipiec 200618 l Chveti u mnie to samo :) przekrzyczeli moj tv :D:D a jak wpadla 2ga to zwariowali :)
Napisano 5 Lipiec 200618 l ja mam teraz szacunek do Niemcow tylko i wylacznie dlatego ze Jurgen Klinsmann to byl moj ulubiony pilkarz i nadal go uwazam za super gracza (i nikt mi nie powie ze tak nie jest :>) dzis wolalbym francuzow ze wzgledu na Henry'ego bo jesli patrzec na styl gry to cale te mistrzostwa to jedna wielka pomylka i zadna z druzyn nie zasluzyla na gre w finale! (no chyba ze WKS hehe) Jednak mistrzostwa z 98 bardziej pamietam niz te :/..., tu juz nie pamietam wiekszosci meczow...nic specjalnego nie bylo, poza meczem gdzie padly 4 czerwone kartki :] pzdr
Napisano 5 Lipiec 200618 l Viva la' France, hooo!! ;D Viva la' France, hooo!! ;D Viva la' France, hooo!! ;D
Napisano 5 Lipiec 200618 l a wez przestan... mam nadzieje ze francja przegra. nawet gdyby grali z niemcami, anglią albo holandią - i tak zyczyłbym im przegranej ;)
Napisano 5 Lipiec 200618 l Ja też wole żeby Francja wygrała bo Portugalia z Włochami nie będzie miała szans
Napisano 5 Lipiec 200618 l Mam nadzieje ze tym razem Henry wygra finale i będzie mieć jakieś trofeum w tym roku :)
Napisano 5 Lipiec 200618 l No i Francja wygrała, grają bardzo inteligentnie odkąd wyszli z grupy i mam nadzieje że będąmistrzami świata ;)
Napisano 8 Lipiec 200618 l Za zdjęcie koszulki. ...albo za mordę, chociaż nie, za mordę musiałby pauzować razem z Rooneyem do 2030 roku. Mam nadzieję, że ta miernota którą nam fundują żabojady zostanie zdeptana przez Włochów i że Francja razem z Niemcami dostaną zakaz grania w mistrzostwach świata z powodu drewniactwa. >:[
Napisano 8 Lipiec 200618 l w ogole to porazka ze Francja gra w finale. najlepiej gdyby w ogole nie wyszli z grupy. nie zebym im źle życzył, ale mogliby przegrać z Włochami ;D
Napisano 8 Lipiec 200618 l Za zdjęcie koszulki. ...albo za mordę, chociaż nie, za mordę musiałby pauzować razem z Rooneyem do 2030 roku. ahahahhahahahahhaha dobry text dobry :D moge go wrzucic w podpis ? :D
Napisano 9 Lipiec 200618 l Włochgyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ta ta tak tak ja wiedzialem ne watpilem ani chwile jeeeeeeeeeee... sie poplacze a potem honorowo zjem spageti, czy jak sie to pisze... jehh Włochom gratulujemy Karnych. Italia wygrała, ja sie [znow] upilem, gardlo boli, swiat jest piekny...