Jump to content

Mistrzostwa Świata!!:))

Fatum

Recommended Posts

Finały XVIII Mistrzostw Świata rozpoczęte!!! Poniewaz zaczely sie Mistrzostwa Świata w Niemczech, zakladam wlasnie o nich temacik:). Piszcie wszystko co tylko mozliwe o MŚ: wasze komentarze co do meczów, najpiekniejsze gole, ocena pilkarzy, poprostu Sycko:P. Niom i jakie wyniki typujecie.. Kto wygra te mistrozstwa kto strzeli najwiecej goli i kto moze byc czarnym koniem tych mam nadzieje pieknych w pieknie mistrzostwach:D

Tak na rozpoczecie zawodow pieknego gola zdobyl Lahm i tak Niemcy z nami dostana na 100%:D . Typowany przezemnie wynik POLSKA-EKWADOR (2-0):p Go Go Husarze:)!!!

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

to ja tak na wesolo:

- nasi z MS wroca szybko bo maja blisko

- taa, powiedza pilotowi zeby nie wylaczal silnikow :)

- a slyszeliscie ze podobno w anglii snikers na czas Ms zmienil nazwe na 'belief'?

- W Polsce byłoby to ciekawe...

- Zamiast Grześków, byłyby Rasiaczki

- Tylko nikt by tego nie kupował...

i ostatni moim zdaniem najlepszy:

- Dam sobie glowe uciąć że polscy pseudokibice zostaną w niemczech dwa razy dłużej niż piłkarze...

Hehe, no jestem za taką nakietą.

Ja osobiście myśle że Polska zwycięży 2 : 0 :) A przynajmniej mam taką nadzieję ;)

Marcin Ty zdrajco ;P

Thud święta prawda, tych dwóch wogóle nie powinno być :) I jeszcze Lewandowskiego.

Pfff...do końca mistrzostw nie obejrzę już żadnego meczu naszej reprezentacji.

Lepiej żywić głodne dzieci niż wydawać kasę na PZPN.

Marcin - ja nie zdążyłem do zakładów...chciałem dać 2:1 dla Ekwadoru ; ]

Marcin powinienes grac u bukmacherow dobrze bys mogl zarobic ;) ale czego mozna bylo sie spodziewac po polskiej niby druzynie bodzmy realistami heh

ba, zagrałem tylko dlatego ze nasz kraj jest pełen patryjotów ktorzy stawiają na naszych :D nawet nie wiem jaka była stawka, jutro ide do Sts`ów sprawdzić ile wygralem :>

Dobrze że mamy takiego "selekcjonera", który wie żeby na ostatnie 5 minut wpuścić lepszych zawodników w miejsce tych już "wypalonych"

Mówi sie trudno! Widocznie tak musiało być. Niemcy i Kostaryka nie wyjdą z grupy...