voyager Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 A to znacie? - Jak powstała Francja? - Gdy Rzymianie wypływali, żeby podbić Anglię, to na brzegu zostawili chorych i wariatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 I tu taka moralna wstawka dla wściekłych do granic ;] (bo na gg widze że nie każdy się potrafi powstrzymać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Niech wygra każdy byle nie Niemcy :) Widze chveti, że się doskonale rozumiemy :), picem przeszli z Argentyną (w końcówce powinien być karny), ale z włochami sobie nie dadzą rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Yeeeeeh Viva La France !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 brawo brawo, w koncu "magiczna" Brazylia wie gdzie jej miejsce :>, gdzie byly te wszystkie gwiazdy? :P ten mundial pokazal ze wszyscy stanowczo przesadzili umiejetnosci brazylijczykow a szczegolnie wspanialego Ronaldihno :] Henry to jest gosc!!! i Zidane fajnie sprowadzil ich na ziemie, krecil ich jak przedszkolakow :) super :), teraz w sumie mozna wylonic od razu Mistrza Europy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 szwaby odpadły! szwaby odpadły! szwaby odpadły! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 Włosi w finale!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 hehe cheveti mi tez szkoda szwabow:D oj jak mi ich szkoda :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 ITALIA, hooo!! ;DDDDD ITALIA, hooo!! ;DDDDD ITALIA, hooo!! ;DDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 Ja tam wole Szwabów od Włochów...A MŚ musi zdobyć Francja, a właściwie Henry (mój ulubiony player) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 makaroni zasłużyli na wygraną a Balaki daleko do domu nie mają na bilecie powrotnym zaoszczedzą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 a ja powiem tak te mistrzostwa to :D jak dla mnie mogly by nawet wyspy owcze wygrac BYELE nie SZwaby:D.... no FINAL obstawiam Italia:Portugalia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 Baldack - najgorszy chyba taki finał byłby :D A Italia zasłuzyła, co nie znaczy że odkupiła winy za grzechy z poprzednich mundiali i ME...również za całą lige. Portugalia nei moze wejsc do finalu, juz przy Anglikach i Holdendrach mieli fuksa, co za duzo to niezdrowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 Tak Synuś , Francja zostaje bezsprzecznym mistrzem świata :) Po czym jak każde moje typowanie okaże się co innego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 Włochy TAK Włochy tak!!!! buhahahahahha Skopali wam **** szfaby, za rok sie obudzicie z bulem Wloskiego korka w **** Sory ale nie moge ufff... no super byl meczyk, Gdansk szalal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatum Napisano 5 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2006 Chcialbym zeby Portugalia zagrala w wfinale z Włochami..:) ale zdaje mi sie jednak ze przeciwnikiem ITa bedzie francja..:D. A mecz NIEMCY - WŁOCHY bardzo mi sie podoba poprostu spoczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Chcialbym zeby Portugalia zagrala w wfinale z Włochami..:) To też moje marzenie ;) ale zdrowy rozsądek mówi mi, że dziadki z Francji mają przewage nad Portugalią i powinni wygrać. Ale piękno futbolu tkwi w tym, że gra toczy sie od pierwszej do dziewięćdziesiątej minuty. Niech wygra najlepszy!!! (czyt. Włochy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Forza grande Italia. Pojechali z fryckami wczoraj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Może i dobrze że wygrali z Niemcami, ale w finale fajnie by było gdyby tak z 5 :0 przegrali :P Najlepiej z Portugalią ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 nie no co ty Obo lepiej żeby dostali 5:0 w meczu o trzecie msc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 A z resztą , nieważne kto wygra :D byle nie Niemcy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 szkoda, że niemcy odpadli. spodziewalem sie ze w finale ujrzymy de:fr i niemcy wygraja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 no co Ty xeav niemcom kibicujesz? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 no co Ty xeav niemcom kibicujesz? ;) czemu nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 większość Polaków ma chyba jednak coś w genach co nie pozwala im kibicować niemcom. Nie to że nie lubie niemców (:) ) ale jak byłem u kumpla na meczu to kiedy makaroniarze dowalili im dwie bramy w samej końcówce meczu to cała rodzina kolegi cieszyła sie jakby Polska rozwaliła Brazylie 3:0 serio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 pewnie u kumpla sluchaja radia m. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 No nie wiem , u mnie w knajpie co leży nieopodal z telewizorem na zewnątrz rozległ się krzyk zwycięztwa po 1 golu , tak przeraźliwie głośny że masakra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 sąsiedzka przyjaźń ps ja ci wierze chveti u mnie też tak było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Chveti u mnie to samo :) przekrzyczeli moj tv :D:D a jak wpadla 2ga to zwariowali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 ja mam teraz szacunek do Niemcow tylko i wylacznie dlatego ze Jurgen Klinsmann to byl moj ulubiony pilkarz i nadal go uwazam za super gracza (i nikt mi nie powie ze tak nie jest :>) dzis wolalbym francuzow ze wzgledu na Henry'ego bo jesli patrzec na styl gry to cale te mistrzostwa to jedna wielka pomylka i zadna z druzyn nie zasluzyla na gre w finale! (no chyba ze WKS hehe) Jednak mistrzostwa z 98 bardziej pamietam niz te :/..., tu juz nie pamietam wiekszosci meczow...nic specjalnego nie bylo, poza meczem gdzie padly 4 czerwone kartki :] pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Viva la' France, hooo!! ;D Viva la' France, hooo!! ;D Viva la' France, hooo!! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 a wez przestan... mam nadzieje ze francja przegra. nawet gdyby grali z niemcami, anglią albo holandią - i tak zyczyłbym im przegranej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Zidane , Henry , Viva la' France! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Ja też wole żeby Francja wygrała bo Portugalia z Włochami nie będzie miała szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myk_myk Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 No i do przerwy 1:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Legiaaaaaaa :D ps. szkoda ze taki marny poziom na tych mistrzostwach :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Vivaaaaaaaaaaaa laaaaaaaaaaaaaaa Fraaaaaaaaaaaaaaance! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Haha Francja, taaaaaak! :D Piekny final bedzie: Wlochy vs Francja :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 eee ja tam zabojadow nie lubie, stawiam na wlochy teraz !!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Mam nadzieje ze tym razem Henry wygra finale i będzie mieć jakieś trofeum w tym roku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 No i Francja wygrała, grają bardzo inteligentnie odkąd wyszli z grupy i mam nadzieje że będąmistrzami świata ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 za co Schweinsteiger dostał zółta kartke po strzeleniu trzeciego gola ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Za zdjęcie koszulki. ...albo za mordę, chociaż nie, za mordę musiałby pauzować razem z Rooneyem do 2030 roku. Mam nadzieję, że ta miernota którą nam fundują żabojady zostanie zdeptana przez Włochów i że Francja razem z Niemcami dostaną zakaz grania w mistrzostwach świata z powodu drewniactwa. >:[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 widze kolejny kolega lubi niemców :p:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 w ogole to porazka ze Francja gra w finale. najlepiej gdyby w ogole nie wyszli z grupy. nie zebym im źle życzył, ale mogliby przegrać z Włochami ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Za zdjęcie koszulki. ...albo za mordę, chociaż nie, za mordę musiałby pauzować razem z Rooneyem do 2030 roku. ahahahhahahahahhaha dobry text dobry :D moge go wrzucic w podpis ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Śmiało :) Be my guest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Włochyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Forza Italiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! :DDD:DDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Włochgyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ta ta tak tak ja wiedzialem ne watpilem ani chwile jeeeeeeeeeee... sie poplacze a potem honorowo zjem spageti, czy jak sie to pisze... jehh Włochom gratulujemy Karnych. Italia wygrała, ja sie [znow] upilem, gardlo boli, swiat jest piekny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi