Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

A taki mały verktorek dla zabawy zrobiony pod wpływem chwili. Pólki co WIP i mam nadzieje że już niedługo go skończe. Praca robiona w Xarze X. KIedyś przeniose to na 3D...KIEDYŚ!!

Miłego oglądania... mam nadzieje ;)

siewcawiatru6er.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wielka szkoda, ze nogi nie skonczone, znacznie lepiej by wygladalo, tak niewiele brakowalo i byloby juz calkiem, calkiem.

A niebieski z szarosciami i grafitem to jedno z moich ulubionych polaczen.

Napisano

Jak wektor, to po pchy ta mgła? I te napisy i "podpius"...? Tak to spox, nawet nogi poprowadzone inteligentnie....(sam obrys)

Napisano
  • Autor
Jak wektor, to po pchy ta mgła? I te napisy i "podpius"...? (...)

Dokładnie niewiem o co ci chodzi. Ale z tego co sie domyślam chodzi ci o tą "kulę" światła i napis. A wiec sprawa z kula jest prosta, wszystko jest wektorem, WSZYSTKO... a efekt blura na obiekcie wektorowym to jedna z leprzych opcji Xary X a co do napisu to niewiem czemu pytasz sie czy to vektor.... przeciesz ni ma tam zadnych gradiętów ani nic... może JPG troche psuje efekt ale nic po za tym..... A co do podpisu to cwicze swój podpis myszką - on też jest wektorem.

A tak wogóle THX za komenty... już niebawem C.D. :)

POzdro for All

Napisano

lewa reka płaska... napisy nie potrzebne bo tak sobie wygladaja w tym i ten rozblysk srednio mi sie podoba ..pozatym bardzo fajne

Napisano

jeee ;d

podoba mi sie, glowe sprobowalbym tez z cienszym konturem

dokoncz reszte, bo fajna pracka

ps. no i niech to bedzie siewca wiatru, zamien te plomyki i blyski niebieskie na liscie i czesteczki kurzu porywane wiatrem, przynajmniej ja tak to widze ;)

Napisano

sympatyczne, fajnie byłoby gdyby było oświetlenie , takie bliki jak na brodzie jego , na całeym rysunku .powodzenia!

Napisano
  • Autor

Małe zmiany kosmetyczne... niewiele tego ale zawsze coś... jak znajde czas to dostrzele jeszce coś...

Dzięki za komenty

siewcawiatru1xm.jpg

Napisano

mis ei pooki co podoba...i to nawet bardzo! a i mieczyk zrob jakis wypasiony....i ostrze w kolorze takim w jakim jest przez kawałek! tego BruneQ sobie rzyczy!! :) goodWork!

edit: Aczkolwiek....czy nie wydaje ci sie ze szyja wyszła troche za płasko?

Napisano

Bardzo fajna głowa. Czekam aż będzie skończona. Narazie wygląda niexle...

Napisano
  • Autor

No dobra kończe już chyba z tym projektem.... ewentualnie można by było popracować nad zdobieniem nóg.... ale co mi tam... to tylo takie sobie gbyranie myszką :P nic poważnego :)

siewcawiatru2wl.jpg

Napisano
to tylo takie sobie gbyranie myszką

lol, to chyba dobry jestes w te klocki :)

Bardzo miła pracka, ładne kolorki. Tylko ten napis jakis taki, ni wypiął ni przypiął.

Napisano

za gruba czarna linia na wlosach... z ktorej strony pada swiatlo na wlaosach :/ jezeli reka nad kula idzie pod ukosem to chyba powinna byc pod naramiennikami nie obok!