bartonfink Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 szybki model (3h) nie przewiduje tekstur model robiony pod normale 2060 tri najprawdopodobniej dojdzie jeszcze troszke scianek na wlosy na alphie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 Może jednak przewidzisz texturkę? Modelik fajny, ale z texturą by nabrał charakteru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 23 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2006 emepck - chetnie ale kiedys , teraz musze konczyc inne modele zeby bylo co wzucic do folio .. ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 milusi :) - poprawnie jak zwykle - czepilbym sie uda - tak jakos sie mocno odcina od reszty ciala - nie mam przed soba zadnych refek wiec nie wiem - moze tak ma byc... zpoao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 model wygląda świetnie, szkoda że nie będzie teksturek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 żubr-zawsze za rogiem :D fajniasty model! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Czerwiec 2006 Share Napisano 24 Czerwiec 2006 Witam!! model rewelacyjny !! miales jakies printy czy patrzyles na zdjecia i robiles?? moglbys powiedziec w czym renderowane i jakie swiatla ustawienia itp?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 24 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2006 dzieki panowie :) heh zebym ja robil takie teksturki jak modele :) (ale szkole sie szkole ;) nielot007 -> mialem printy, ale po 5 minutach uzywania (i spogladnieciu na zdiecia) stwierdzilem ze zbytnio odbiegaja od realiow i modelowalem wylacznie patrzac na zdiecia render to vray tylko i wylacznie ze skylightem bez zadnych innych swiatel (zadne szczegulne ustawienia - tylko takie zeby sie szybko renderlo bo niema sensu czekac na cos takiego niewiadomo ile) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Czerwiec 2006 Share Napisano 24 Czerwiec 2006 odstające futerko by się jeszcze przydało. choć bez tekstur by trochę głupio wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 24 Czerwiec 2006 Share Napisano 24 Czerwiec 2006 hmm - niepotrzebnie nam smaka zrobiłes ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Zóbr w trawie puszczy...ale bez teksturek:| Model fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el_Pawcik Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 ja mam nazwisko zwiazane z nazwa "żubr" ogolnie mogel jest gitness Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 Pawcik - masz na nazwisko Wtrawiepuszczy? :D Modelik super , szkoda tego braku tekstur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi