marunioms Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Cześć. Kiedyś wrzucałem ten obrazek na WIPa. Teraz po jakichs 3 miesiacach odgrzebalem i troche poprawilem. Prosze o jakies komenty. Acha w tym pokoiku obecnie chwilowo mieszkam, mieszkanie po Dziadku, dlatego niektóre meble z innej epoki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowaq Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 ladne mebelki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 ładne oświetlenie modele tez nie najgorsze ale tak poduszka wgląda sztucznie tak samo stolik, TV jest jakis strasznie zaokrąglony troche to dziwnie wygląda a tak to jest B.dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Całość wyszła ładnie. Razi strasznie ten telewizor wygięty taki z texturką i może trochę mogłeś przepalić tło za oknem i podszka dziwnie płaska:P Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 zgadzam się z przedmówcami, fajnie wyszly te mebelki i okna, ale ja bym jeszcze sie delikatnie czepił tej gazety na stole (teksturka). Reszta mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Nie ta epoka ale fajnie to wygląda:) tylko jpg troche nie wyraźne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 moi rodzice maja w domu takie meble :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Całiem ładnie się prezentuje. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jesus Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Bardzo ładnie. Nie chce nic sugerowć ale jak to jest ogrzewane bo nie widze grzejnika w standardowym miejscu (pod oknem)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 który to odcinek franklina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 ladnie wyszlo, tylko kompresja troche za duzo i trudno dokladniej sie przyjrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marunioms Napisano 13 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2006 Dzięki za opinie i komenty. TV faktycznie cos za bardzo mi wygięło :). Kaloryfer wymodelowałem tylko zapomnialem przed renderingiem UNHIDE dać. Moze jak bede mial chwilke to przerobie, troszke mnie korci zeby jeszcze zmienic oswietlenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 bardzo ladny pokoik, nie mam sie czego przyczepic. 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 troche bugów przy ramach okna no i to nieszczesne tło o którym juz bya mowa. Troche kadr imho słabyale ogólnie przejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 ooo mam prawie takie same meble u mnie w pokoju, tylko że czarne. ładnie wyszły. tylko czarne zasłony mi się nie podobają, i shader stolika i krzeseł może nie najszczęśliwszy. ale oprócz tego scena bardzo ładna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi