Napisano 12 Lipiec 200618 l Cześć. Kiedyś wrzucałem ten obrazek na WIPa. Teraz po jakichs 3 miesiacach odgrzebalem i troche poprawilem. Prosze o jakies komenty. Acha w tym pokoiku obecnie chwilowo mieszkam, mieszkanie po Dziadku, dlatego niektóre meble z innej epoki :)
Napisano 12 Lipiec 200618 l ładne oświetlenie modele tez nie najgorsze ale tak poduszka wgląda sztucznie tak samo stolik, TV jest jakis strasznie zaokrąglony troche to dziwnie wygląda a tak to jest B.dobrze
Napisano 12 Lipiec 200618 l Całość wyszła ładnie. Razi strasznie ten telewizor wygięty taki z texturką i może trochę mogłeś przepalić tło za oknem i podszka dziwnie płaska:P Pozdrawiam.
Napisano 12 Lipiec 200618 l zgadzam się z przedmówcami, fajnie wyszly te mebelki i okna, ale ja bym jeszcze sie delikatnie czepił tej gazety na stole (teksturka). Reszta mi sie podoba :)
Napisano 12 Lipiec 200618 l Bardzo ładnie. Nie chce nic sugerowć ale jak to jest ogrzewane bo nie widze grzejnika w standardowym miejscu (pod oknem)?
Napisano 12 Lipiec 200618 l ladnie wyszlo, tylko kompresja troche za duzo i trudno dokladniej sie przyjrzec
Napisano 13 Lipiec 200618 l Autor Dzięki za opinie i komenty. TV faktycznie cos za bardzo mi wygięło :). Kaloryfer wymodelowałem tylko zapomnialem przed renderingiem UNHIDE dać. Moze jak bede mial chwilke to przerobie, troszke mnie korci zeby jeszcze zmienic oswietlenie.
Napisano 15 Lipiec 200618 l troche bugów przy ramach okna no i to nieszczesne tło o którym juz bya mowa. Troche kadr imho słabyale ogólnie przejdzie
Napisano 15 Lipiec 200618 l ooo mam prawie takie same meble u mnie w pokoju, tylko że czarne. ładnie wyszły. tylko czarne zasłony mi się nie podobają, i shader stolika i krzeseł może nie najszczęśliwszy. ale oprócz tego scena bardzo ładna.