Napisano 23 Lipiec 200618 l Lista nowych tutoriali jakie pojawiły się ostatnio w internecie: - wideotutorial: Gopher (Wings 3D) - wideotutorial: Modelowanie ręki (Wings 3D) - wideotutorial: Konfiguracja, ustawienia Wings 3D - making of: Route Kanal / Mandalina, Oolox Project Overview
Napisano 23 Lipiec 200618 l i to dzięki naszemu "Klejnotowi" ;) - brawo Klejnocie , kawał dobrej roboty
Napisano 24 Lipiec 200618 l hehe tutki pierwsza klasa ! I wogole super sprawa lepiej znam wingsa i wydaje mi sie łatwiejszy i to wszystko dzięki naszemu klejnocikowi :D
Napisano 24 Lipiec 200618 l Dzięki Klicek, dobra robota, mam nadzieje że znajdziesz trochę czasu na stworzenie następnych tutoriali... ... klejnocik xD dobre.
Napisano 25 Lipiec 200618 l Wrzuciłem wszystkie tutki KLICKA do mnie na ftp, mam nadzieję że pociągnie ;] http://www.octavo.webd.pl/klicek/ miłego ściągania
Napisano 25 Lipiec 200618 l To już tyle tych tutków jest? Ja wiedziałem tylko o rązce i ustawieniach :| Rozpędził się chłopak...
Napisano 25 Lipiec 200618 l No Voreczku kochanie Ty moje wiedzialem ze moge na Ciebie liczyc :* Piotrek ;)
Napisano 25 Lipiec 200618 l no klejnocie zebrało ci sie na czułości z vorkiem ;-) powinieneś ksywke zmienić bo teraz to wszyscy jak golumy bedą cie klejnotem nazywać My treasure ;-D pierwszy klejnot na forum ;-) takich rzeczy sie nie zapomina