adek Napisano 23 Lipiec 2006 Share Napisano 23 Lipiec 2006 Lista nowych tutoriali jakie pojawiły się ostatnio w internecie: - wideotutorial: Gopher (Wings 3D) - wideotutorial: Modelowanie ręki (Wings 3D) - wideotutorial: Konfiguracja, ustawienia Wings 3D - making of: Route Kanal / Mandalina, Oolox Project Overview Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 23 Lipiec 2006 Share Napisano 23 Lipiec 2006 i to dzięki naszemu "Klejnotowi" ;) - brawo Klejnocie , kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 hehe tutki pierwsza klasa ! I wogole super sprawa lepiej znam wingsa i wydaje mi sie łatwiejszy i to wszystko dzięki naszemu klejnocikowi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 good job ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 Dzięki Klicek, dobra robota, mam nadzieje że znajdziesz trochę czasu na stworzenie następnych tutoriali... ... klejnocik xD dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 Wrzuciłem wszystkie tutki KLICKA do mnie na ftp, mam nadzieję że pociągnie ;] http://www.octavo.webd.pl/klicek/ miłego ściągania 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 To już tyle tych tutków jest? Ja wiedziałem tylko o rązce i ustawieniach :| Rozpędził się chłopak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 No Voreczku kochanie Ty moje wiedzialem ze moge na Ciebie liczyc :* Piotrek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 no klejnocie zebrało ci sie na czułości z vorkiem ;-) powinieneś ksywke zmienić bo teraz to wszyscy jak golumy bedą cie klejnotem nazywać My treasure ;-D pierwszy klejnot na forum ;-) takich rzeczy sie nie zapomina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Vorek -> oj coś mi się zdaje, że nie wyrobisz z transferem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi