mileS Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 Witam wątek ten zakładam po to żeby umieszczać tu małe pracki 3d oraz vipy pracek do których nie mam już pomysłu. Za rady sugestie i porady będe bardzo wdzięczny. Oto 1 pracka : oraz jeden vip pracka staneła na tym etapie i nie wiem co dalej.
Thunder Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 1 pracka ciekawy pomysł i fajne materiały 2 pracka popraw propocje
Owen Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 ooo jakie duze gofry:D, mniam:p tylko czemu one sa w WC
AnyMan Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 Gdzie budują takie duże ubikacje? To jest z 20 pisuarów jeden obok drugiego... Chiny?;d
mileS Napisano 25 Lipiec 2006 Autor Napisano 25 Lipiec 2006 hmmm :D widziałem cos takiego np w kinepolis w poznaniu . może nie było aż 30 ale z 15 ... Co do proporcji ok porpawie , a może jeszcze jakieś propozycje co mozna zmienić ?
piotrek Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 W piewszym jakieś ładne oświetlenie i pracka będzie całkiemfajna :)
cta Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 pierwsza pracka fajna, w drugiej nie bardzo wiem o co chodzi? Pisuary zajechany klop, jakiś szkielet leży?
mileS Napisano 25 Lipiec 2006 Autor Napisano 25 Lipiec 2006 hmm biped(t) jest bo chciałem włożyć tam jakiegos ludka scena przedstawia kibel po trzesieniu ziemi lub innym kataklizmie :d dzieki za posty.Aha i zapomniałem dodać że przy okazji są to moje początki z Vrayem.
NV Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 Bardzo ciekawy pomysł . Zarówno ta 1praca jak i druga nie będę się do niczego przyczepiał bo widać , ze jesteś ode mnie dużo lepszy./------------------------------------------------------------------------------------ :) ---------------------------------------------------------------------------------------------- Pozdro. No dobra masz racje XaoC ..... a więc gofry odpadają ..... zamiast tego daj jakieś popękane boxy lub coś bardziej pracochłonnego. Pisuary też do wymiany na popękane i nie wszystkie jednakowo idealnie zamontowane. Mam wrażenie , ze pod płytkami na podłodze nic nie ma. Ta ściana gdzie kible jest albo za wysoka albo z pusta. Ogólnie proporcje troszkę zachwiane. No teraz to krytykę dałem aż za .....:)
XaoC Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 @Nvidia - to że jest lepszy nie znaczy, że nie możesz mieć głosu! Przecież po to te forum kurde! A nie po to aby grupka grafików nawzajem sobie komplementy prawili! 2 pracka: Rzecz się dzieje w Multikinie dla gnomów (a propos gnomów, zaraz WoW se załączę:D) widać. Biped jakieś ćwiczenia wykonuje. A jeden gofr dziwnie w ściene wchodzi. Obtłuczone pisuary powinne być (chyba że to bidety?:D), gofry tyż. Ściana za pusta, jakoś psuje to całość. Powodzenia dalej:)
Matti Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 a ja myslalem ze na drugim obrazku to ten biped tak ostro zaimprezowal i lezal w klopie w wlasnych wymiotach;P a po ddordze poprzewracal te wszystkie gofry;]
mileS Napisano 25 Lipiec 2006 Autor Napisano 25 Lipiec 2006 Dzieki za odpowiedzi , przypominam ze to vip i jutro pozmieniam wszystkie błedy. Co do pustej ściany nie wiem co tam włożyć,propozycje?
AnyMan Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 A po co Ci propozycje?;) W takich wypadkach najlepiej jest korzystać z gotowych rozwiązań;P. Ergo: Weż aparat do plecaka i idź w plener. Restauracja, kino, czy jakieś tam jeszcze inne gmachy użyteczności publicznej mogą być dla Ciebie źródłem inspiracji;). Pozdrawiam.
goran Napisano 26 Lipiec 2006 Napisano 26 Lipiec 2006 O pierwszej pracce nic nie powiem bo nie mam na nią pomysłu. Co do drugiej - może coś w klimatach Fallouta? jakbyś zmienił tą "ciecz" ta podłodze na jakąś bardziej zielonkawą i świecącą to mógłby to być klop w Vault 13 ;-)
mileS Napisano 26 Lipiec 2006 Autor Napisano 26 Lipiec 2006 hmm jak w łatwy sposub zrobić pęknięcia ..... ?? Co do jakbyś zmienił tą "ciecz" ta podłodze na jakąś bardziej zielonkawą i świecącą Pożyjemy , zobaczymy.
Dmk Napisano 26 Lipiec 2006 Napisano 26 Lipiec 2006 # Do pierwszego powineneś dać lepsze światło i dodać caustyki oczywiście, wtedy było by wręcz cudownie, naprawde ładnie by się prezentowało, bo teraz te plamy kolorwe na ziemi nic nie wnoszą, mogłbyś też usunąć im te włosy bo psuja efekt "gładkich ludzików" ;) Pozdr !
mileS Napisano 28 Lipiec 2006 Autor Napisano 28 Lipiec 2006 Hmm sory że nic nie dawałem, ani nie odp. ale miałem sprawy do załatwienia. Więc tak render sprubowałem poprawić i oto co uzyskałem czas renderingu coś podejzliwie długi nie wiem może dlatego że w czasie renderowania zrobiłem Stan Wstrzymania :], kaustyka nie wyszła do końca :P. Za kibelek sie nie moge wziasc, ale postanowilem zrobic sobie komputerek narazie taki model niedokonczony z bugami robiony na szybko ale to da sie porawić :].
Gość bl0ndynek Napisano 28 Lipiec 2006 Napisano 28 Lipiec 2006 z tego co widze to na tym obrazku z ludzikami wogóle kaustyki nie ma : ) ale mogę się mylić : )
erwin Napisano 28 Lipiec 2006 Napisano 28 Lipiec 2006 pierwsza pracka mi sie podoba tylo mysle ze te wlosy sa zbedne
mileS Napisano 28 Lipiec 2006 Autor Napisano 28 Lipiec 2006 ok dam render bez włosów ale według mnie jest gorszy :]
Bruneq Napisano 28 Lipiec 2006 Napisano 28 Lipiec 2006 proporcje w kompie lezą!! gniazdo zasilajace i zasilacz za małe, obudowa za szeroka w stosunku do środka...i takie tam!:) wez sobie poroob blueprinty jakies...bedize po problemie!:)
Rekomendowane odpowiedzi