piotrek Napisano 22 Sierpień 2006 Napisano 22 Sierpień 2006 Trailer się czały czas renderuje? :) Że też ci się chce w tym liczyć...
kannu Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Napisano 22 Sierpień 2006 serwus :) piotrek - to jest tak, ze czesc sie liczy non-stop na roznych maszynach - a ja pracuje nad resztą. Ostatnio zmieniałem koncepcje oswietlenia jednego ujecia - i bedzie renderowane scanlinem. :) pozdrawiam :)
Vorek Napisano 23 Sierpień 2006 Napisano 23 Sierpień 2006 Jednak scanline ? Czyli będziesz renderował na warstwach ?
kannu Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Napisano 23 Sierpień 2006 Vorku, ale scan - tylko w jednym ujęciu :).
Dawcio_m Napisano 24 Sierpień 2006 Napisano 24 Sierpień 2006 tak sobie patrze na te cudowne rendery i mam jedno pytanko, tam musi być chyba jakaś oprawa muzyczna, oni coś tam będom mówić, więc chyba potrzebujesz jakiś innych głosów, jak to wszystko wygląda??
Por@szek Napisano 25 Sierpień 2006 Napisano 25 Sierpień 2006 Hej man. Jak wiesz czekam z niecierpliwosca i thumbs up za projekt ;) Zapodaj mi linka jak tylko bedziesz chcial pokazac cos wiecej. Powodzenia i talerza cierpliwosci ;)
kannu Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Napisano 29 Sierpień 2006 serwus :) dawcio_unikat : dzieki . a odnosnie glosow , to w trailerze nie bedą gadać , a oprawe usiłuje jakąś sklecić. Szukałem kogoś, kto ma styczność z robieniem muzy - ale nie komputerowej, tylko instrumentalnej ( albo brzmiącej jak instrumentalna ) - bo mam tu dosyc mocno określony styl jaki bym chciał słyszaec - ale bez więkkszych rezultatów :(. Moze znacie kogoś ? :) serwus Por@szku :) - no pewnie cos niedługo bedzie. JA mam generalnie tendencje do siedzenia cicho i niepokazywania - mam nadzieje , ze sie jakos zmusze :) Wszystkich którzy tu zaglądają i mi kibicują ( takze mailami prywatnymi ) bardzo pozdrawiam i dzięki. :) kannu
Gość BiX Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 Siemka Kannu!! Te trzy screeny same mówią za siebie.. Z pewnością będzie to świetna animacja w twoim wykonaniu.. Ostatnio bardzo często lookałem na twoje portfolio, oglądałem demo reel i wogóle.. Podoba mi się to co robisz bo masz taką charakterystyczną grafe.. Czkam z niecierpliwością na trailer... Życzę powodzenia!!!!!
kannu Napisano 4 Wrzesień 2006 Autor Napisano 4 Wrzesień 2006 serwus :) Siemka Kannu!! Te trzy screeny same mówią za siebie.. Z pewnością będzie to świetna animacja w twoim wykonaniu.. Ostatnio bardzo często lookałem na twoje portfolio, oglądałem demo reel i wogóle.. Podoba mi się to co robisz bo masz taką charakterystyczną grafe.. Czkam z niecierpliwością na trailer... Życzę powodzenia!!!!! Wielkie dzięki BiX :) !! pozdrawiam :)
weinert Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 tez lookałem na portfolio i obraziłem sie na kannu bo mało updatow jest! ;) powodzenia kannu
Matti Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 upadaty nie wazne, wazne zeby byl produkt koncowy :) czekamy z niecierpliwoscia:]
kannu Napisano 4 Wrzesień 2006 Autor Napisano 4 Wrzesień 2006 serwus :) hehehheh, no na mojej www to chyba jeden update byl przez te wszystkie lata :) (mowie o kannu3d.com ) . Jakos mam opory przed pokazywaniem animek :). Nie wiem czemu. Dzieki za miłe słowa :) Pozdrawiam :)
Jonasz_Real Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 He he, zwariowane te animki masz, miło się je ogląda i życ sie chcę. :) serwusik...:)
Gość BiX Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 serwus :) hehehheh, no na mojej www to chyba jeden update byl przez te wszystkie lata :) (mowie o kannu3d.com ) . Jakos mam opory przed pokazywaniem animek :). Nie wiem czemu. Dzieki za miłe słowa :) Pozdrawiam :) Siemanko :) Opory? Czemu? Kannu przecie to jest superowe!! Zawsze jak oglądam twoje "dzieła" sobie myśle.. "Kannu... fajny koleś ale jak on to robi.. Fajnie byłoby znać takiego koleśia jak on" A w tym szarym świecie rzadko co śmieszy i bawi.. :( Miłe dla oka te twoje animki i zabawowe :) Pozdrawiam Cię!
kannu Napisano 11 Wrzesień 2006 Autor Napisano 11 Wrzesień 2006 serwus :) Jonasz, Bix - bardzo dzieki Panowie :) W takim razie w najblizszym czasie wrzuce jakiś nowy picture :) pozdrawiam :)
hcpiter Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 ha ! Kannu ty taki niesmiały od urodzenia z tym wystawianiem animek do oceny ? ;) Animki twoje naprawde wymiatają, masz super cartoon styl i to jeszcze wszystko pięknie zaanimowane, no pozazdrościć tylko ! :D Pozdrawiam :)
Gość BiX Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 Hej Kannu no dawaj nowego screena!! :) P.S Ile Ty będziesz jeszcze renderował ten zwiastun.. no koleś ludzie czekają :p Pozdrawiam Maciek!!
kannu Napisano 16 Wrzesień 2006 Autor Napisano 16 Wrzesień 2006 serwus :) hcpiter3d : dzięki :) . No z niesmiałością to jakoś tak jest. Wiecznie niezadowolony jestem z poziomu itd. Bix - :D dzieki :) Tomek Kosiorek : wielkie dzieki :) Troche sie to przesuwa, bo w jednym za kompów spalił mi sie drugi zasilacz w ciągu dwóch tygodni, a na drugim TOTALNIE sie popsuł 3dmax - do tego stopnia , że przeinsdtalowanie go nie pomogło , i nie odpalają sie też inne (starsze ) wersje programu :(. Chyba będzie reinstal systemu - a jest to trochye skomplikowane logistycznie zadanie :(. ALE ŻYWCEM MNIE NIE WEZMĄ !!! :) Jeszcze raz dzięki za oznaki pamięci i za kciuki :)
KLICEK Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 przy.aczam sie do kolegow ;) dawaj jakies materialy :D
kannu Napisano 16 Wrzesień 2006 Autor Napisano 16 Wrzesień 2006 acha, i mam jeszcze jeden mocny problem - z udzwiękowieniem - odgłosy itp. Do testowych montowań wstawiałem rozne głosy , które pozbierałem z netu itp - w sumie bez ładu i składu :(. W tej produkcji zajmuje sie WSZYSTKIM , ale softów do audio juz nie dam rady rozgryzać - a jak wiadomo: dobry sound to połowa sukcesu :(. w sumie do udzwiekowienia jest prawie minuta - to chyba sporo :(. Problem polega na tym, że nie mam teraz kasy - bo bym wynajał jakichśprofesjonalistów do tego - ale teraz to odpada :(. Nie wiem co z tym zrobić :(. Może ktoś , coś podpowie :)
piotrek Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 O widzisz, a już miałem się zapytać, jak sobie z dźwiękiem radzisz...
KLICEK Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 Koniecznie napisz do mellodeque (czy jakos podobnie przepraszam jezeli zle napisalem) bardzo wpozadku czlowiek i napewno sie z nim dogadasz :) koniecznie napisz :P link do profilu : http://www.max3d.pl/forum/member.php?u=3811 jego web :http://mellodeque.art.pl/ To by byla pierwsza osoba do ktorej bym sie zwrocil jezeli bym potrzebowal udziwekowania zaraz po nim do Defactora ;)
kannu Napisano 16 Wrzesień 2006 Autor Napisano 16 Wrzesień 2006 serwus :) Mellodeque znam :). Kiedyś z Nim rozmawiałęm o tym - ju kilka miesięcy temu , ale potem miał jakieś zajęcia i nic z tego nie wyszło :(. Mam z tym spory problem.
Rekomendowane odpowiedzi