piotrek Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Trailer się czały czas renderuje? :) Że też ci się chce w tym liczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2006 serwus :) piotrek - to jest tak, ze czesc sie liczy non-stop na roznych maszynach - a ja pracuje nad resztą. Ostatnio zmieniałem koncepcje oswietlenia jednego ujecia - i bedzie renderowane scanlinem. :) pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Jednak scanline ? Czyli będziesz renderował na warstwach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2006 Vorku, ale scan - tylko w jednym ujęciu :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 tak sobie patrze na te cudowne rendery i mam jedno pytanko, tam musi być chyba jakaś oprawa muzyczna, oni coś tam będom mówić, więc chyba potrzebujesz jakiś innych głosów, jak to wszystko wygląda?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Hej man. Jak wiesz czekam z niecierpliwosca i thumbs up za projekt ;) Zapodaj mi linka jak tylko bedziesz chcial pokazac cos wiecej. Powodzenia i talerza cierpliwosci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2006 serwus :) dawcio_unikat : dzieki . a odnosnie glosow , to w trailerze nie bedą gadać , a oprawe usiłuje jakąś sklecić. Szukałem kogoś, kto ma styczność z robieniem muzy - ale nie komputerowej, tylko instrumentalnej ( albo brzmiącej jak instrumentalna ) - bo mam tu dosyc mocno określony styl jaki bym chciał słyszaec - ale bez więkkszych rezultatów :(. Moze znacie kogoś ? :) serwus Por@szku :) - no pewnie cos niedługo bedzie. JA mam generalnie tendencje do siedzenia cicho i niepokazywania - mam nadzieje , ze sie jakos zmusze :) Wszystkich którzy tu zaglądają i mi kibicują ( takze mailami prywatnymi ) bardzo pozdrawiam i dzięki. :) kannu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BiX Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Siemka Kannu!! Te trzy screeny same mówią za siebie.. Z pewnością będzie to świetna animacja w twoim wykonaniu.. Ostatnio bardzo często lookałem na twoje portfolio, oglądałem demo reel i wogóle.. Podoba mi się to co robisz bo masz taką charakterystyczną grafe.. Czkam z niecierpliwością na trailer... Życzę powodzenia!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 4 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2006 serwus :) Siemka Kannu!! Te trzy screeny same mówią za siebie.. Z pewnością będzie to świetna animacja w twoim wykonaniu.. Ostatnio bardzo często lookałem na twoje portfolio, oglądałem demo reel i wogóle.. Podoba mi się to co robisz bo masz taką charakterystyczną grafe.. Czkam z niecierpliwością na trailer... Życzę powodzenia!!!!! Wielkie dzięki BiX :) !! pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 tez lookałem na portfolio i obraziłem sie na kannu bo mało updatow jest! ;) powodzenia kannu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 upadaty nie wazne, wazne zeby byl produkt koncowy :) czekamy z niecierpliwoscia:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 4 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2006 serwus :) hehehheh, no na mojej www to chyba jeden update byl przez te wszystkie lata :) (mowie o kannu3d.com ) . Jakos mam opory przed pokazywaniem animek :). Nie wiem czemu. Dzieki za miłe słowa :) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 He he, zwariowane te animki masz, miło się je ogląda i życ sie chcę. :) serwusik...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BiX Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 serwus :) hehehheh, no na mojej www to chyba jeden update byl przez te wszystkie lata :) (mowie o kannu3d.com ) . Jakos mam opory przed pokazywaniem animek :). Nie wiem czemu. Dzieki za miłe słowa :) Pozdrawiam :) Siemanko :) Opory? Czemu? Kannu przecie to jest superowe!! Zawsze jak oglądam twoje "dzieła" sobie myśle.. "Kannu... fajny koleś ale jak on to robi.. Fajnie byłoby znać takiego koleśia jak on" A w tym szarym świecie rzadko co śmieszy i bawi.. :( Miłe dla oka te twoje animki i zabawowe :) Pozdrawiam Cię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 11 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2006 serwus :) Jonasz, Bix - bardzo dzieki Panowie :) W takim razie w najblizszym czasie wrzuce jakiś nowy picture :) pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 ha ! Kannu ty taki niesmiały od urodzenia z tym wystawianiem animek do oceny ? ;) Animki twoje naprawde wymiatają, masz super cartoon styl i to jeszcze wszystko pięknie zaanimowane, no pozazdrościć tylko ! :D Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BiX Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 Hej Kannu no dawaj nowego screena!! :) P.S Ile Ty będziesz jeszcze renderował ten zwiastun.. no koleś ludzie czekają :p Pozdrawiam Maciek!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 hop! trzymam kciuki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 16 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2006 serwus :) hcpiter3d : dzięki :) . No z niesmiałością to jakoś tak jest. Wiecznie niezadowolony jestem z poziomu itd. Bix - :D dzieki :) Tomek Kosiorek : wielkie dzieki :) Troche sie to przesuwa, bo w jednym za kompów spalił mi sie drugi zasilacz w ciągu dwóch tygodni, a na drugim TOTALNIE sie popsuł 3dmax - do tego stopnia , że przeinsdtalowanie go nie pomogło , i nie odpalają sie też inne (starsze ) wersje programu :(. Chyba będzie reinstal systemu - a jest to trochye skomplikowane logistycznie zadanie :(. ALE ŻYWCEM MNIE NIE WEZMĄ !!! :) Jeszcze raz dzięki za oznaki pamięci i za kciuki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 przy.aczam sie do kolegow ;) dawaj jakies materialy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 16 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2006 acha, i mam jeszcze jeden mocny problem - z udzwiękowieniem - odgłosy itp. Do testowych montowań wstawiałem rozne głosy , które pozbierałem z netu itp - w sumie bez ładu i składu :(. W tej produkcji zajmuje sie WSZYSTKIM , ale softów do audio juz nie dam rady rozgryzać - a jak wiadomo: dobry sound to połowa sukcesu :(. w sumie do udzwiekowienia jest prawie minuta - to chyba sporo :(. Problem polega na tym, że nie mam teraz kasy - bo bym wynajał jakichśprofesjonalistów do tego - ale teraz to odpada :(. Nie wiem co z tym zrobić :(. Może ktoś , coś podpowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 O widzisz, a już miałem się zapytać, jak sobie z dźwiękiem radzisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 Koniecznie napisz do mellodeque (czy jakos podobnie przepraszam jezeli zle napisalem) bardzo wpozadku czlowiek i napewno sie z nim dogadasz :) koniecznie napisz :P link do profilu : http://www.max3d.pl/forum/member.php?u=3811 jego web :http://mellodeque.art.pl/ To by byla pierwsza osoba do ktorej bym sie zwrocil jezeli bym potrzebowal udziwekowania zaraz po nim do Defactora ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 16 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2006 serwus :) Mellodeque znam :). Kiedyś z Nim rozmawiałęm o tym - ju kilka miesięcy temu , ale potem miał jakieś zajęcia i nic z tego nie wyszło :(. Mam z tym spory problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi