SirAnen Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Zawsze mozesz isc do pracy :) Dniowka w barze to jakies 50zl + napiwki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 chetnie poszedlbym z wami ale jestem jeszcze za mały zeby sie rozpijac z grafikami po gdańsku :D :P a szkoda bo pewne byłoby fajnie :D no nic życze dobrej "zabawy" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 mnie moze przez jakis czas nie byc tutaj na forum wiec pragne tylko powiadomic ze wszystko co bylo do dej pory jest nadal aktualne, nic sie nie zmienilo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 sialala a zlot coraz blizej, zawalcie Lerutowi skrzynke PM;ami bo sie chlopak zastanawia a Thorgal, walnij do mnie na gg pliss 2138032 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 A ja byłem na Helu wczoraj ...szkoda że nie będę mógł zajechać. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 idiot.....;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 jak tam ludziska? bedziecie za tydzien w gdansku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 chiba tak, chyba że nasz guru tweety powie inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 jeszcze mi sie zaocznie impreza do zrobnie trafila w piatek 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 tweety (wielki guru) odpowiada, że tak - będziemy za tydzień. (odpowiedź ta kosztowała mnie 5zł w kafejce na zadupiu w górach-pójdzie w koszta organizacji zlotu :D ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 ja juz od jutra bede nad morzem :] przez tydzien do kafejki bede zagladal wiec postaram sie byc na biezaco :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 mi starczyło 2,5pln mozna placic za pół godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 ja mam laptopa i wiem gdzie sa hotspoty ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 ja mam laptopa i wiem gdzie sa hotspoty ;p mama nie mówiła, że nieładnie się chwalić ? lol ja miałem szczęście bo w sąsiednim hotelu było niezabezpieczone wifi, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 nie wiem czy to powod do chwalenia sie, drozsze to niz stacjonarka, wolniejsze, ani pograc ani nic, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 to co loodziska? jak tam zbieranie sie? i co z listą? niech ktos napisze ile bedzie ludziiiiiiiiii PS. rozumiem ze paintball ciagle aktualny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 paintball chyba nie, gdzies bylo wspomnienie ze podroz to juz wystarczajace obciazenie finansowe zeby jeszcze na paintball isc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Ja mogę wpaść ale z wódą i bez kasy :P ile to bedzie trwało [dni?] ? i gdzie ten adres ;X ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 ja moge tylko powiedziec: pozdro z barcelony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 misiekhc: buu! wolisz barcelonę od nas? a fe! nie lubimy cie już :] osobiście mówie tak: ja jade. Piksar chyba też Vorek tak samo. nielot sie zastanawia. niech ktoś do niego zagada na GG bo ja nie mam jak :] Pozdrawiam i do zobaczenia w piatek o 23:00 na dworcu głownym PKP we wrocku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Tweety, masz jak w nocy dojechać czy mam po Ciebie autem zajechać, nie mam problemu, auto do niedzieli wieczora postoi na kurwen strasse (Gwarna). Jak ktoś jeszcze z Wrocka szuka transportu na dworzec pisać. W kupie raźniej (powiedziała mucha do muchy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 misiekhc ELO.. A GDZIE W BARCELONIE JESTES.. TO MOZE KOLEJNY ZLOT W BARSIE ZROBIC.. JEST JUZ DW00CH!! HEHE.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Witam!! ja na 99% nie bede kasy brak tzw masa wydatkow :(:(:( ale zawsze jest ten 1% ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 W Świecie Dysku szansa jedna na milion zawsze się sprawdza ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 TouchThis: wpadaj :) impreza bedzie na morenie, wiecej ci nie powiem, pozniej dam nr. kontaktow reszta: chcemy isc na tego zoltara czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 nielot, szkoda by było, sprężaj się, sprzedaj nerkę, cokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Kurde u mnie podobna sytuacja jak u nielota sie zrobila - z tym, ze u mnie nieoczekiwany wydatek wyskoczyl :/ Nie wiem czy wymotam te 250zl do piatku. Jak cos to jeszcze napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Panowie, z powodu braku kasy jak widzę, możemy odpuścić paintball a piwo kupić w Biedronce. Dzięki temu koszty spadną, im więcej ludzi tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 chlopaki mi tez cala kasa zniknela a mimo wszystko ide, jade czy co tam mam robic.. zbierac sie, zapozyczac i wogole robic wszystko by przyjechac!! a zoltar to dobra opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 na chama nie ma co isc na zoltara acz fajnie by bylo, piksar: juz nie przesadzaj z tymi piwami, nie mozna ciac kosztow kosztem mniejszego komfortu imprezowania. bo w koncu zostaniemy na kilku flaszkach balsamu pomorskiego. ale ja wam kaca nie zycze jak bedziecie wracac pociagiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Balsam Pomorski?! W zyciu, chocbyscie mieli pasy ze mnie drzec, to tego do ust nie wezme xDDDDD!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 nie marudz, juz zapasy zrobilem na zlot ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 nielot: wygospodaruj 70zł na ciapong i z jakieś 50zł na bro. na paintball ja nie ide dlatego, że łaże teraz z bandażem na nodze bo sobie coś w kostke zrobiłem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 jutro czwartek, potem piatek, a tu cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 żadna cisza! jutro dam znak kto jedzie z wrocka i na którą będziemy w tym waszym Gdańsku:] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 mam zamiar pozbierac Was w nocy autem, dlatego ustalmy plan objazdu Vorek dawaj namiary w Kobierzycach, czy śpisz we Wrocku, Tweety zgrubsza wiem gdzie mieszkasz, jeszcze jacyś chętni. Lepiej sie ze sprzętem nie pałętać po nocy. joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 pikSar: ja nie potrzebuję, mam własny trasnport (ale dzięki za propozycję) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Witam!! kurde wlasnie cizko bedzie wygospodarowac tyle ile piszes :D tzw gdyby to bylo tydziej pozniej (albo dwa ) :D ale sie postaram szanse sie zwiekszyly :D dam znac do jutra do wieczora czy jade ;) a tak wogle to kiedy jest wyjazd zbiorka na dworcu itp :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 jakby co: o 23 (NAJPÓŹNIEJ) na dworcu PKP (musimy kupić bilety na ciapong o 00:05). koszta biletu: normalny 50zł (ale jest zniżka dla braci studencko/uczniowskiej - 33%). więc całość wyniesie nas jakieś 35zł w jedną stronę. nielot: koniecznie jutro! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Witam!! kurde jednak nie jade :(:( nie mam kasy gdyby to bylo za 2-3 tygodnie pwenie bym mial :) milej zabawy wypijcie za moje zdrowie ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 nielot pozycz od kogos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 nielot: weź z łaski swojej wejdź na GG wieczorem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 ok panowie jade :D przez was nie beda u mnie w domu mieli na chleb ale jade ;) piksar dzieki wielkie za propozycje!! :) wiec tak o 23(w piatek) pod tablica?? a jak z powrotem i co zabrac ze soba ?? ehhh co ja z wami mam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 ja biore : karimata psiwór podusię ręcznik kąpielówki resztę plecaka wypełni elektronika ta co zwykle i 0,7 gorzkiej żołądkowej Kto jedzie ostatecznie Tweety Piksar Nielot Vorek i co dalej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 j Kto jedzie ostatecznie Tweety Piksar Nielot Vorek i co dalej ? wlasnie, co dalej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 ok wiec tak a jak z powrotem slyszlame ze noc spedzam u thorgal'a :)?? a nie lepiej jechac w nocy?? po co spac i sie nie poruszac a tak to spimy i jedziemy dwa w jednym :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Ja wykolowalem ino 100zl -- nawet na bilety mi nie starczy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 knysha a ty legitki nie masz? tak mlodo wygladasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 jak ci nie starczy, weekendowy kosztuje 60 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Knyszer nie jedzie pociagiem tylko autobusem to tak mu latwiej. Ale w koncu nie wiem czy jedzie czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi