Napisano 25 Sierpień 200618 l Ej, przeciez jeszcze Kuciel jest niedaleko!!! Ma ktos do niego kontakt?
Napisano 25 Sierpień 200618 l Damn !, dałem ciała - jutro rano mam wyjazd kilkudniowy... kur*a a tak bisko mieszkam.... ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
Napisano 26 Sierpień 200618 l no to jesteśmy :) właśnie skręcamy thorgalowi meble ale jak tylko przestanie padac ruszamy nad morze :] illy gdzieś się zapodział. on wogóle zna to miasto? Pozdrawiamy ekipa z Wro i ekipa z 3miasta
Napisano 26 Sierpień 200618 l Pozdrowienia od thorgala, illy'iego, Vorka, pikSara, nielota i tweety'iego :)
Napisano 26 Sierpień 200618 l od lewej: nielot, tweety, pikSar, illy, thorgal :) a to bardziej się nadaje do "rzeczy interesujących..." Oto Polska właśnie :)
Napisano 26 Sierpień 200618 l ale suuuuper foty ! Naprawde wymiatają ! Tylko cos mała ta ekipa jak na ogolnopolski zlot :D Illy heheh mam takiego samego phona (Wiśniewski też takiego ma :D )
Napisano 26 Sierpień 200618 l gwoli ścisłości: zdjęcia były robione przez pikSar'a i edytowane w PS przeze mnie oraz przez Vorka (tutaj editing wykonał już sam). ten z telefonem to oczywiście ja :] Pozdrawiam
Napisano 26 Sierpień 200618 l heheh piksar i tweety ja wiem jak wygląda tweety :D Ja mowie o illym ktory ma w rece nokie moją :D
Napisano 27 Sierpień 200618 l pierwszy, pierwszy wróciłem było zajefajnie Thorgal, Illy, dzięki za miłe przyjęcie. Wiecej pewnie Tweety napisze.
Napisano 27 Sierpień 200618 l pierwszy, pierwszy wróciłem Jestes tego pewien? ;p hehehe, ja jeszcze u zony siedze, dzieki za przyjazd wam wszystkim i dzieki Thorgalowi za przyjecie nas i przenocowanie. pikSar - wrzuc fotki z nocy ;p;;p;p
Napisano 27 Sierpień 200618 l Hehe widze, ze kozak impreza byla ;] Vorek - respekt za naszywke "Manowar"! ;] Btw. Co to za obiektyw trzymasz w prawej rece?
Napisano 27 Sierpień 200618 l Witam!! kolejny udany zlot :) mnóstwo smiesznych sytuacji ktore bede milo wspominal :) Thorgal, Illy dzieki za super przyjecie, nie liczac zaspania Illy'ego ;P
Napisano 27 Sierpień 200618 l Thorgal, Illy dzieki za super przyjecie, nie liczac zaspania Illy'ego ;PHehehe nie bierz sie za wypominanie niedociagniec. Bo przypomne ze to ty zniknales ;p i ty zgubiles glowe na plazy ;p i dostales poduszke i karimate do spania hehehehehe wiec chyyba sie odkupilem
Napisano 27 Sierpień 200618 l Witam!! kolejny udany zlot :) mnóstwo smiesznych sytuacji ktore bede milo wspominal :) Thorgal, Illy dzieki za super przyjecie, nie liczac zaspania Illy'ego ;P i zgonu Thorgala w nocy
Napisano 27 Sierpień 200618 l Hehehe nie bierz sie za wypominanie niedociagniec. Bo przypomne ze to ty zniknales ;p i ty zgubiles glowe na plazy ;p i dostales poduszke i karimate do spania hehehehehe wiec chyyba sie odkupilem wlasnie kurde dzieki za karimate i poduszke, teraz to twoje na wierzchu :D thorgal--> hehe myslelismy ze nad morze poszedles a ty zgony zaliczales ;)
Napisano 27 Sierpień 200618 l I ja wróciłem, podziękowania dla wszystkich zlotowiczów, zwłaszcza dla Thorgala za gościnę :) Spotkanie się udało, była kaupa śmiechu, niezła zabawa ;] Pozdrawiam Btw. Co to za obiektyw trzymasz w prawej rece? Sigma tweetiego :)
Napisano 27 Sierpień 200618 l to ja dziekuje ze moglem miec pod swoim dachem tak znakomitych gosci :)
Napisano 27 Sierpień 200618 l Dziekujemy równiez za boską opatrzność, która nad nami czuwała, za pośrednictwem moderatora naszego, miłościwie nam panującego Leru, amen
Napisano 27 Sierpień 200618 l http://www.octavo.webd.pl/max3d/gdansk/IMG_7883.jpg - illy , tweety - coście palili :D?
Napisano 27 Sierpień 200618 l świeże morskie powietrze ich tak załatwiło Chveti szykuj się na zlot, tym razem sie nie wykręcisz.
Napisano 27 Sierpień 200618 l Dlaczego zloty sa tylko na poludniu polski ? Jestem z zachodniopomorskiego, co dyskfalifikuje mnie z miejsca do udzialu w zlocie :( Wbrew pozorom nie jestem nowy na forum, zmienilem nick 3raz :)
Napisano 27 Sierpień 200618 l Xardax, znajde Cie i zamorduje, wczoraj zlot był w Gdańsku to jest dalekie miejsce od południa Polski
Napisano 27 Sierpień 200618 l Dlaczego zloty sa tylko na poludniu polski ? Jestem z zachodniopomorskiego, co dyskfalifikuje mnie z miejsca do udzialu w zlocie :( Wbrew pozorom nie jestem nowy na forum, zmienilem nick 3raz :) na poludniu? przeciez teraz byl w Gdansku (woj. POMORSKIE), kazdy chetny mogl na nim byc...
Napisano 28 Sierpień 200618 l I mimo południa to Cię nie dyskfalifikuje skoro ludzie przyjechali z Wrocławia ;)
Napisano 28 Sierpień 200618 l tweety, przestan pracowac i zapodaj fotki ; heheheh przypomnialo mi sie jak piksar mewe fotografowal ze pol mola sopockiego sie zbieglo hehee
Napisano 28 Sierpień 200618 l spokojnie bez nerwów, wróce z pracy, obrobię i wystawie na forum :D a póki co wrtzucam jedną z fotek których nie było:
Napisano 28 Sierpień 200618 l ejjj fotki z nocy to ja chce zobaczyc, bo niezle tam wariowaliscie, slyszalem
Napisano 29 Sierpień 200618 l ech... sorki wczoraj miałem dość ciężki dzień. nawet nie zdążyłem włączyć kompa. dzisiaj chyba coś obrobię. Pozdrawiam
Napisano 29 Sierpień 200618 l zrobił zrobił... ale nie mógł wysłac na server. w końcy wlazło gdzie miało pójść: fajka pokoju: a potem nad morze: tam oczywiście foto: i garstka wielbicieli: ach ci paparazzi: nie dają mi spokoju: illy-myslący: -"Wiesz gdzie mieszkam?" -"Nie wiem" ja też tam byłem :]
Napisano 29 Sierpień 200618 l NOCNE FOTKI ILLI'EIGO!!!!!!! uwaga! +18 (to jest pikSar) (i jego ręka) thorgal: vorek: też vorek: łacz ju lukin at baddy? nielot świeżo po "drzemce" :] Pozdrawiam i do nastepnego razu :]
Napisano 30 Sierpień 200618 l świetne foty ! :D (ja nie palę jakby co, to perfidny fotomontaż i prowokacja tvn'u ;])