illy Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 po 20, ja sie zbiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Slim? TEN Slim? Do nas do Wrocka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 czyli w sumie wychodzi ze bedzie na (ogolnie) 6 osob?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 bo kilka osob wymieklo jak np Knysha, Leru i inne mieczaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Ej, przeciez jeszcze Kuciel jest niedaleko!!! Ma ktos do niego kontakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Slim, bedzie nad morzem od jutra na wywczasach i mówi że może wpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 a jaki nr kuciela? to moze bysmy cos konkretniejszego ustalili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Damn !, dałem ciała - jutro rano mam wyjazd kilkudniowy... kur*a a tak bisko mieszkam.... ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 no to jesteśmy :) właśnie skręcamy thorgalowi meble ale jak tylko przestanie padac ruszamy nad morze :] illy gdzieś się zapodział. on wogóle zna to miasto? Pozdrawiamy ekipa z Wro i ekipa z 3miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 i oto leci pierwsza część fotek z naszego MEGA ZLOTU W GDANSKU :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Pozdrowienia od thorgala, illy'iego, Vorka, pikSara, nielota i tweety'iego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 od lewej: nielot, tweety, pikSar, illy, thorgal :) a to bardziej się nadaje do "rzeczy interesujących..." Oto Polska właśnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 ale suuuuper foty ! Naprawde wymiatają ! Tylko cos mała ta ekipa jak na ogolnopolski zlot :D Illy heheh mam takiego samego phona (Wiśniewski też takiego ma :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 ten z komórką to Tweety. nie Illy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 gwoli ścisłości: zdjęcia były robione przez pikSar'a i edytowane w PS przeze mnie oraz przez Vorka (tutaj editing wykonał już sam). ten z telefonem to oczywiście ja :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 heheh piksar i tweety ja wiem jak wygląda tweety :D Ja mowie o illym ktory ma w rece nokie moją :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Nokia jak Nokia, ej. ja tez robilem fotki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 pierwszy, pierwszy wróciłem było zajefajnie Thorgal, Illy, dzięki za miłe przyjęcie. Wiecej pewnie Tweety napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 pierwszy, pierwszy wróciłem Jestes tego pewien? ;p hehehe, ja jeszcze u zony siedze, dzieki za przyjazd wam wszystkim i dzieki Thorgalowi za przyjecie nas i przenocowanie. pikSar - wrzuc fotki z nocy ;p;;p;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Hehe widze, ze kozak impreza byla ;] Vorek - respekt za naszywke "Manowar"! ;] Btw. Co to za obiektyw trzymasz w prawej rece? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Witam!! kolejny udany zlot :) mnóstwo smiesznych sytuacji ktore bede milo wspominal :) Thorgal, Illy dzieki za super przyjecie, nie liczac zaspania Illy'ego ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Thorgal, Illy dzieki za super przyjecie, nie liczac zaspania Illy'ego ;PHehehe nie bierz sie za wypominanie niedociagniec. Bo przypomne ze to ty zniknales ;p i ty zgubiles glowe na plazy ;p i dostales poduszke i karimate do spania hehehehehe wiec chyyba sie odkupilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Witam!! kolejny udany zlot :) mnóstwo smiesznych sytuacji ktore bede milo wspominal :) Thorgal, Illy dzieki za super przyjecie, nie liczac zaspania Illy'ego ;P i zgonu Thorgala w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Hehehe nie bierz sie za wypominanie niedociagniec. Bo przypomne ze to ty zniknales ;p i ty zgubiles glowe na plazy ;p i dostales poduszke i karimate do spania hehehehehe wiec chyyba sie odkupilem wlasnie kurde dzieki za karimate i poduszke, teraz to twoje na wierzchu :D thorgal--> hehe myslelismy ze nad morze poszedles a ty zgony zaliczales ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 lekki zgon mialem po powrocie z dworca do domku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 I ja wróciłem, podziękowania dla wszystkich zlotowiczów, zwłaszcza dla Thorgala za gościnę :) Spotkanie się udało, była kaupa śmiechu, niezła zabawa ;] Pozdrawiam Btw. Co to za obiektyw trzymasz w prawej rece? Sigma tweetiego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 to ja dziekuje ze moglem miec pod swoim dachem tak znakomitych gosci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Dziekujemy równiez za boską opatrzność, która nad nami czuwała, za pośrednictwem moderatora naszego, miłościwie nam panującego Leru, amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 http://www.octavo.webd.pl/max3d/gdansk/IMG_7883.jpg - illy , tweety - coście palili :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 świeże morskie powietrze ich tak załatwiło Chveti szykuj się na zlot, tym razem sie nie wykręcisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XardaX Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Dlaczego zloty sa tylko na poludniu polski ? Jestem z zachodniopomorskiego, co dyskfalifikuje mnie z miejsca do udzialu w zlocie :( Wbrew pozorom nie jestem nowy na forum, zmienilem nick 3raz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Xardax, znajde Cie i zamorduje, wczoraj zlot był w Gdańsku to jest dalekie miejsce od południa Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Dlaczego zloty sa tylko na poludniu polski ? Jestem z zachodniopomorskiego, co dyskfalifikuje mnie z miejsca do udzialu w zlocie :( Wbrew pozorom nie jestem nowy na forum, zmienilem nick 3raz :) na poludniu? przeciez teraz byl w Gdansku (woj. POMORSKIE), kazdy chetny mogl na nim byc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 I mimo południa to Cię nie dyskfalifikuje skoro ludzie przyjechali z Wrocławia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 tweety, przestan pracowac i zapodaj fotki ; heheheh przypomnialo mi sie jak piksar mewe fotografowal ze pol mola sopockiego sie zbieglo hehee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 spokojnie bez nerwów, wróce z pracy, obrobię i wystawie na forum :D a póki co wrtzucam jedną z fotek których nie było: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 tweety, sprawdź post nr. 210 w tym topicu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 tak, ta jest mistrzowska ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 co z fotami, tłiti ;p i wara od fotek z nocy ;p;p;p;p;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 ejjj fotki z nocy to ja chce zobaczyc, bo niezle tam wariowaliscie, slyszalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 ech... sorki wczoraj miałem dość ciężki dzień. nawet nie zdążyłem włączyć kompa. dzisiaj chyba coś obrobię. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 ktos mial cos zrobic a nie zrobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 tłiti pokaż zdjęcia, bo odtajnię zdjęcia z nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 No dawajcie te fotki z nocy ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 zrobił zrobił... ale nie mógł wysłac na server. w końcy wlazło gdzie miało pójść: fajka pokoju: a potem nad morze: tam oczywiście foto: i garstka wielbicieli: ach ci paparazzi: nie dają mi spokoju: illy-myslący: -"Wiesz gdzie mieszkam?" -"Nie wiem" ja też tam byłem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 NOCNE FOTKI ILLI'EIGO!!!!!!! uwaga! +18 (to jest pikSar) (i jego ręka) thorgal: vorek: też vorek: łacz ju lukin at baddy? nielot świeżo po "drzemce" :] Pozdrawiam i do nastepnego razu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 świetne foty ! :D (ja nie palę jakby co, to perfidny fotomontaż i prowokacja tvn'u ;]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi