SWRSC Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Witam, Zgodnie z obietnicami przedstawiam kolejną wizualizację, tym razem kuchnia :) Projekt klienta, ja tu tylko sprzątam... Pozdrawiam SWRSC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 I brawo Jasiu, bo bardzo czysto Ci to wyszło. Materiał okapu i podłogi brzydkie, za oknem blado, reszta Ql. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Profeska. Jedeynie co mi sie nie podoba to materiał szafek. Taki zwykły biały. Ani odbić ani nic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 a mi sie tylko materiał okapu nie podoba i minimalnie za duże ziarno:) a tak to super wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Mistrzostwo jak w poprzednim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 mozna wiedziec ile gdzies sie dsotaje $ za taki jeden render? jak poufne to sie nie wtracam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2006 Master Kiełbaster - Droga Małgosiu, podłoge prawdopodobnie wymienie, zmienie shader oraz przyciemnię, alt to jak znajde czas, za oknem chcialem troszke przepalic. Thx slajver - wola klienta, materiał szafek posiada odbicia, tylko ujęcie jest takie, ze nic intensywnego nie stoi na drodze odbicia. Thx mrkrzysiek ziarno na chromie jest, zapomnialem zwiekszyc na nim samplowanie. thx Bonifatz - thx :) weinert - temat długi jak rzeka. Za jeden dostaje się dużo, w tym przypadku akurat klient, w dodatku stały zamówił bardzo dużo wizek więc mały upust się mu należy. Nie zachwycajcie się tak, bo większość modeli jest nie moja. Ale to chyba każdy zrozumie przy komercyjnych projektach i goniących terminach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Nie ma co wydziwiać, render świetny, choćprzepalenie w oknie nie bardzo mi się podoba :> Mental? [edit] ehh, no właśnie byłem w kropce, wiem że jesteś mentalowcem, a ta wizka taka jakaś, że nie wiedziałem w końcu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2006 vray, ale jak wyrobie sie ze robotą to zaprezentuje jakąś wizke z mentala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 ładny render, i bardzo fajne krzesła jedyne czego bym się czepiła to tekstura podłogi, kolor nieciekawy i tekstura rozmazana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Serwus :) mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 calkiem ladnie jest kilka rzeczy ktore mozna poprawic , ale nie jestem czepialski wiec spoko.pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Klasa. Wydaje mi się że może za równomiernie oświetlone. przy oknie powinno być odrobine jaśniej a wgłąb ciemniej ale to mi się tylko wydaje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 A mi sie nie podobają materiały - nie wiem czy masz za niskie subdiv czy co ale widać prawie na wszystkich noise :| render ładny ale wymaga poprawek - chciałbym miec kiedys szanse popracowac z tobą ;) tak trzymaj. Aha panele na podłodze to lepiej wymodeluj będzie lepszy efekt. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2006 Ania - thx, możliwe że poprawie kannu - thx Marek G - thx Lis - rownomiernie bo musialem przedstawic calość, z tyłu też jest okno + IESy nad krzeslami. to wizka komercyjna, trezba wszystko pokazac i nic nie chowac :) Hindus - jest na wszystkich noise bo zostal dodany w PS, ostatnio często to robię. Skopalem materiał aluminium tam rzeczywiście dalem za malo sudv. Oczywiście moglem pokusisc sie o wieksze samplowanie, ale zalezalo mi bardzo na czasie - klient czekał, scena renderowala sie w tej rozdziałce niecale 2h. W jakim sensie popracowac? - dawaj na PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 SWRSC- ogólnie Ci pykło:) choć render ma za dużą siarczystość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DesignStudio Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 fajne fajne te krzesła tylko ze z everymotion models vol XX to jest na 100% :] te krzesla ale ogolnie przyjemnie tylko niesmak mam bo nietwoje modele se wkraly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 Tomuś - uwielbiam ten noise, choć przyznam miejscami go za dużo Pinero - thx DesignStudio - komercyjne wiz, goniacy termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrow Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 to ja tylko poradzę zwrócić klientowi że stawianie płyty kuchennej zaraz przy lodówce to nie jest najlepsze rozwiazanie - za jakiś czas użyszkodnik będzie klął na taki patent (że nie wspomnę jak będzie ten mebel wyglądał od strony płyty).... Wiem wiem - to nie o to tu chodzi - ale powiedz - może zwrócisz uwagę (-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byku92 Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 ładna scenka, a pomysł krzeseł zajefajny:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Witaj! Poniewaz wizki jak to nazwales sa komercyjne wiec daje spokoj z materialami itp. Bardzo dobra kolorystyka tego wnetrza jak dla mnie oczywiscie.Troche psuje tutaj podloga ale calosc ciekawa i mila dla oka;)Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi