Napisano 19 Sierpień 200618 l Zapraszamy do przeczytania dwóch nowych wywiadów jakie specjalnie dla naszego serwisu przeprowadził Tobiasz Rychanicz: 1. Andreas Rocha (grafik 2d) 2. Vitaliy Naymushin (zajmujący się tworzeniem grafiki 3d na potrzeby gier)
Napisano 19 Sierpień 200618 l Na fachu dziennikarskim się nie znam ale robiąc wywiad wypada dowiedzieć się o kimś jak najwięcej i na tej bazie zadawać pytania a nie jechac z szablonu z zestawem pytań gotowców. W zasadzie to dopiero te udzielone odpowiedzi powinny być bazą do wywiadu. Teraz do zestawu brakuje mi tylko pytania o artystów którzy inspirują bohaterów artykułów.
Napisano 19 Sierpień 200618 l Świetnie hindus , że chce ci się te wywiady przeprowadzać. Duży plusik ode mnie. A Leru ma minusa za niestaranny przekład :P Biglebowsky jednak ma sporo racji - pytania są zbyt schematyczne :|
Napisano 19 Sierpień 200618 l w sumie to ja też takie wywiady moge zrobić wejde na 3dtotal poodpalam tutki tam sa maile do twórców napisze do każdego z tymi pytaniami a pierwsze będzie brzmiało kim jesteś, co zrobiłeś i czy jesteś ważny ;-)) a dalej to samo ;-)) jak kilku nieszczęśników odpisze to będzie wywiad ;-) dobra żart nie obrażajcie sie ;-)
Napisano 19 Sierpień 200618 l + dla was, ze pogadaliscie z Vitaliy Naymushin-em ... poza tym zgadzam sie z biglebowsky-im.
Napisano 20 Sierpień 200618 l Czytało się całkiem dobrze, myślę że Hindus się jeszcze wyrobi i w przyszłości wywiady będą coraz ciekawsze. :) W ogóle dzięki za czas jaki poświęciłeś na przeprowadzenie, i tłumaczenie (jesli to Ty), tych wywiadów. Te modele kopią tyłek. Pozdro.
Napisano 20 Sierpień 200618 l W ogóle dzięki za czas jaki poświęciłeś na przeprowadzenie, i tłumaczenie (jesli to Ty), tych wywiadów. tlumaczyl LERU :) dzieki za wywiady :)
Napisano 21 Sierpień 200618 l Ma ktoś może zdjęcie Naymushina? Potrzebne mi; powiesze je sobie na ścianie i co wieczór będe do niego odmawiał paciorek ;)
Napisano 21 Sierpień 200618 l http://www.realtimecg.com/gameart/dominancewar/winners/image/rockstar_ph.jpg LOL:P prosze hehe
Napisano 23 Sierpień 200618 l http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=426078&postcount=12 Kolejna ikona na domowy ołtarzyk :] Thx Szymeq :*