Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Eya,

wiem, że jeszcze daleko do targów, ale kto z Was tam będzie? oraz jak planujecie sie rozpoznać w tym wielkim tłumie?:)

pozdr

• Odpowiedzi 86
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A czy możesz napisać coś więcej - gdzie się będą odbywać, od kiedy, do kiedy, itp. ??

I może wykonamy sobie jakiś gadget ( [lol2] ) związany z 3d - lib jakieś chasło rozpoznawalne??

Pozdrawiam

Giorgione

Napisano

Rok temu miałem iść ale kurde nie wiem dlaczego nie poszedłem i cholernie tego żałują...w tym roku naprawde muszę być ale nie wiem czy jakieś głupie coś mi wtedy nie wypadnie, ale będę robić WSZYTKO żeby się tam znaleźć!!!!!!!!!!

A co do znaków to moze wytatuujemy sobie na czole nasze xsywki z forum? [rotfl2]

Napisano

Tomek, co się dziwisz? - wiele ludzi jest z daleka, a tak wogóle to jeszcze kupe czasu.

chciałbym pojechać, ale :

koszty,

szkoła

rodzice (njamniejszy problem)

niemniej jednak postaram sie być ...

Napisano

Ja chyba się wybieram - przynajmnije bardzo bym tego chciał!!

Napisano

Jedzie ktoś jeszcze z Małopolski (Bochnia-Tarnów-Kraków)??

Napisano

ehh, chciałbym pojechać ale w moim sąsiedztwie nie ma nikogo, kogo też by to interesowało więc musiałbym jechać sam pociągiem, a to mi się za bardzo nie uśmiecha :)

Napisano

a wybiera się ktoś z trójmiasta, oprócz mnie ? czy niebardzo ?

BTW Dlaczego niektórzy zapawiadaja że będą niewidoczni albo że będą się ukrywać ? ( czyżby obawa przed łowcami autografów i nastoletnimi groupiess ? :D )

jak tak się wszyscy poukrywają to nikt nikogo nie pozna :D

Napisano

jesli ktos bedzie jechal z Krakowa to chetnie sie z nim zabiore, bede jechal 2 pazdziernika w godzinach rannych - pociagiem - pewnie okolo 7 - 8 rano, moze wczesniej.

see ya

czaps

Napisano

Niom, to tak jak ja....

Zreszta dogadamy jeszcze na gadulcu!!

Póki co mam pytanie - czy ktoś coś wie o jakichś hotelach w okolicy (coś taniego i do życia ;) )????

Napisano

Poszukuję kawałka podłogi do przekimania na czas warsztatów.

Może dla kogoś to trochę dziwne ogłoszenie, ale nie raz byłem gościem lub gościłem nieznajomych i wynikały z tego pozytywne klimaty.

Trochę o mnie: (żeby nie było rozczarowań;)

Outsider, rocznik 78, garażowany, no smoke, no drink, zasilany wegetariańskim jedzonkiem, na wyposarzeniu karimata, śpiwór.

[email protected]

SMS 503 83 63 43

ps.jak ktoś może mnie zabrać z Malborka (lub okolic) do Wawy to chętnie się zabiorę.

Napisano

Hehe, bo wszyscy już Cię w TV widzieli ;)

Napisano

witam...

ja będę na pewno - do digitechmedia mam jeden przystanek metrem i ok 7 autobusem :]

ps. moze to dziwnie zabrzmi ale moge kogos przenocowac - trzy przystanki od studia JJW mam dzialke z domkiem, wiec jak ktos bylby chetny - zglaszam sie do pomocy - zmiesci sie pare osob.

jakby co - GG 3953673 albo [email protected]

wszystko dla 3d :]

Napisano
chyba ze twoj awatar to TY marcoos......:)

no nie doko˝ca :D ale mozna by sie ewentualnie umowic np sobota godz. xx:xx (np. na przerwie) przed wejÂciem, chyba ze nikt nie ma sie ochoty spotykac, poznac itd :D jak nie to nie :P

Napisano

Ja proponuję piątek po południu, bo niektórych w sobotę jush nie ma ;-(

Btw. może jakaś zbiórka przed wejściem, przed rozpoczęciem??? :)

Zresztą, do jutra panowie - Szukać Mateusza Tokarza :) 190cm wzrostu, niesympatyczna mordka i ogólnie mało ptrzyjemny charakter - to ja ;) :P

Napisano

Witam,

Chcia│em napisaŠ krˇtk▒ relacjŕ z pierwszego dnia Warsztatˇw, ale...

..to trzeba zobaczyŠ samemu :D

PS. Ogˇlnie gor▒co polecam. Nawet jeÂli niektˇre prezentacje pozostawiaj▒ nieco do ┐yczenia, to i tak ich ogˇlna wartoŠ jest praktycznie nieoceniona. No i mo┐na poznaŠ kilka ciekawych osobistoÂci z forum. Ktˇre pozdrawiam :)