Napisano 29 Sierpień 200321 l Eya, wiem, że jeszcze daleko do targów, ale kto z Was tam będzie? oraz jak planujecie sie rozpoznać w tym wielkim tłumie?:) pozdr
Napisano 30 Sierpień 200321 l A czy możesz napisać coś więcej - gdzie się będą odbywać, od kiedy, do kiedy, itp. ?? I może wykonamy sobie jakiś gadget ( [lol2] ) związany z 3d - lib jakieś chasło rozpoznawalne?? Pozdrawiam Giorgione
Napisano 30 Sierpień 200321 l Rok temu miałem iść ale kurde nie wiem dlaczego nie poszedłem i cholernie tego żałują...w tym roku naprawde muszę być ale nie wiem czy jakieś głupie coś mi wtedy nie wypadnie, ale będę robić WSZYTKO żeby się tam znaleźć!!!!!!!!!! A co do znaków to moze wytatuujemy sobie na czole nasze xsywki z forum? [rotfl2]
Napisano 30 Sierpień 200321 l Mam pytanko: Jaki jest najblizszy i w miare tani hotel, bo na dworcu spac raczej nie chce :) .
Napisano 30 Sierpień 200321 l nie wiem na pewno ale w zeszlym roku \"M3D\" mial jakis hotel przeznaczony dla \"Warsztatowiczow\"- jak ja bede cos wiedzial dam znac:)
Napisano 30 Sierpień 200321 l Byle nie drogo a będzie dobrze. Przejrzałem program z zaszłego roku i jeśli tak to ma wyglądać to jadę na pewno. [piwo]
Napisano 1 Wrzesień 200321 l Tomek, co się dziwisz? - wiele ludzi jest z daleka, a tak wogóle to jeszcze kupe czasu. chciałbym pojechać, ale : koszty, szkoła rodzice (njamniejszy problem) niemniej jednak postaram sie być ...
Napisano 2 Wrzesień 200321 l Autor Originally posted by boowa ja będę napewno ale raczej się będę ukrywał ;) A to dlaczego?:) pozdr
Napisano 22 Wrzesień 200321 l ehh, chciałbym pojechać ale w moim sąsiedztwie nie ma nikogo, kogo też by to interesowało więc musiałbym jechać sam pociągiem, a to mi się za bardzo nie uśmiecha :)
Napisano 23 Wrzesień 200321 l a wybiera się ktoś z trójmiasta, oprócz mnie ? czy niebardzo ? BTW Dlaczego niektórzy zapawiadaja że będą niewidoczni albo że będą się ukrywać ? ( czyżby obawa przed łowcami autografów i nastoletnimi groupiess ? :D ) jak tak się wszyscy poukrywają to nikt nikogo nie pozna :D
Napisano 23 Wrzesień 200321 l jesli ktos bedzie jechal z Krakowa to chetnie sie z nim zabiore, bede jechal 2 pazdziernika w godzinach rannych - pociagiem - pewnie okolo 7 - 8 rano, moze wczesniej. see ya czaps
Napisano 23 Wrzesień 200321 l Niom, to tak jak ja.... Zreszta dogadamy jeszcze na gadulcu!! Póki co mam pytanie - czy ktoś coś wie o jakichś hotelach w okolicy (coś taniego i do życia ;) )????
Napisano 24 Wrzesień 200321 l z tym byciem niewidocznym to oczywiście z przymrużeniem oka napisałem ;)
Napisano 24 Wrzesień 200321 l Poszukuję kawałka podłogi do przekimania na czas warsztatów. Może dla kogoś to trochę dziwne ogłoszenie, ale nie raz byłem gościem lub gościłem nieznajomych i wynikały z tego pozytywne klimaty. Trochę o mnie: (żeby nie było rozczarowań;) Outsider, rocznik 78, garażowany, no smoke, no drink, zasilany wegetariańskim jedzonkiem, na wyposarzeniu karimata, śpiwór. [email protected] SMS 503 83 63 43 ps.jak ktoś może mnie zabrać z Malborka (lub okolic) do Wawy to chętnie się zabiorę.
Napisano 24 Wrzesień 200321 l witam... ja będę na pewno - do digitechmedia mam jeden przystanek metrem i ok 7 autobusem :] ps. moze to dziwnie zabrzmi ale moge kogos przenocowac - trzy przystanki od studia JJW mam dzialke z domkiem, wiec jak ktos bylby chetny - zglaszam sie do pomocy - zmiesci sie pare osob. jakby co - GG 3953673 albo [email protected] wszystko dla 3d :]
Napisano 24 Wrzesień 200321 l i jeszcze jedno - karimata i śpiwór mile widziane :] chyba, że ktoś chce spać na podłodze :p
Napisano 1 Październik 200321 l Od której się zaczynaj±, nie wiem czy zd±żę po pracy. A ogólne spotkanie na pierwszy dzień planowane?
Napisano 1 Październik 200321 l Po pracy też możesz wpa¶ć. Przeważnie do godz. 18 co¶ się zawsze działo ....
Napisano 1 Październik 200321 l Za nim dojadę będzie 17.00 :( Ale kto wie, może jutro będzie taki pięęękny dzień....
Napisano 1 Październik 200321 l hihi, a może by tak jakieś spotkanie maxowiczów w sobote po godzinach ?
Napisano 1 Październik 200321 l OOOOOOOO!!!! qvestia poznania sie chyba ze twoj awatar to TY marcoos......:)
Napisano 1 Październik 200321 l chyba ze twoj awatar to TY marcoos......:) no nie doko˝ca :D ale mozna by sie ewentualnie umowic np sobota godz. xx:xx (np. na przerwie) przed wejÂciem, chyba ze nikt nie ma sie ochoty spotykac, poznac itd :D jak nie to nie :P
Napisano 1 Październik 200321 l Ja proponuję piątek po południu, bo niektórych w sobotę jush nie ma ;-( Btw. może jakaś zbiórka przed wejściem, przed rozpoczęciem??? :) Zresztą, do jutra panowie - Szukać Mateusza Tokarza :) 190cm wzrostu, niesympatyczna mordka i ogólnie mało ptrzyjemny charakter - to ja ;) :P
Napisano 2 Październik 200321 l ja bym wola│ te┐ sobotŕ :D bo dzisjaj juz Šwiartek a ja jeszcze w domu ...
Napisano 2 Październik 200321 l Witam, Chcia│em napisaŠ krˇtk▒ relacjŕ z pierwszego dnia Warsztatˇw, ale... ..to trzeba zobaczyŠ samemu :D PS. Ogˇlnie gor▒co polecam. Nawet jeÂli niektˇre prezentacje pozostawiaj▒ nieco do ┐yczenia, to i tak ich ogˇlna wartoŠ jest praktycznie nieoceniona. No i mo┐na poznaŠ kilka ciekawych osobistoÂci z forum. Ktˇre pozdrawiam :)
Napisano 3 Październik 200321 l ehh ja z przyczyn niezaleznych odemnie bede dopiero w sobote :) mam nadzieje ze sie na cos ciekawego załapie jeszcze :)