Napisano 21 Sierpień 200618 l król skorpion jest półczłowiekiem pół skorpionem mam nadzieje że mi wyjdzie:)
Napisano 21 Sierpień 200618 l Use alt+o (= ó) :* Pół człowieka mogło by być lepiej związane z połówką skorpiona :p
Napisano 21 Sierpień 200618 l Autor to dopieto koncept skorpiona głuwnej postaci pierwszo planowej w całej scenie i nie jest jeszcze skończony:D
Napisano 21 Sierpień 200618 l tez myslałem o tym temacie ale wydaje mi się trudny do fajnego uchwycenia... obyś Ty dał radę... a i jak wyżej (u->ó)!!!
Napisano 22 Sierpień 200618 l Ja tylko od siebie powiem, że wszystkie ilustracje Króla Skorpiona jakie widziałem były podobne do podanego w pierwszym poście (oczywiście chodzi mi o sam zarys, a nie o całą prace) ale z jedną różnicą ... od łokcia ręce zmieniały się w szczypce ... a tutaj ma normalne ręce, a szczypce wystają mu ... z... eee... miednicy? (nie wiem co on tam ma) :D ... jakoś mnie to denerwuje ... tak jakbyś idelanie chciał rozdzielić części skorpiona od części ludzkich i chyba dla tego pierwsze co pomyślałem widząc tą prace to: "mała syrenka" ... :D ... bardzo ładnie Król Skorpion był przedstawiony pod koniec filmnu Mumia 2 ... wielkie złośliwe bydle z wielką śmierdzącą armią :p
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Autor nowe uaktualnienie skorpiona ale i tak jeszcze nie są dopracowane szczeguły i scene w której umieszcze skorpiona chyba jeszcze jest dużo pracy przedemnom :)
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Zrób mu szczypce zamiast rąk bo teraz gościu wogóle się nie łączy ze skorpionem.
Napisano 2 Wrzesień 200618 l Autor dobry pomysł z tymi szczypcami zamiast rąk ale nie pasowało by mi to do koncepcji jaką mam zamiar zrobic:)
Napisano 2 Wrzesień 200618 l hmm... czy król skorpion to calkowicie twoj model?? bo jak tak to powiem ci ze możesz z otoczenia wycisnąć duzo wiecej tylk osie postaraj troszke:P
Napisano 4 Wrzesień 200618 l Autor scena jest aktualnie zmieniona ale nie gotowa zmieniłem troszke moją koncepcje na lepszą mam nadzieje do sceny jeszcze będzie kilka elementów dekoracyjnych
Napisano 4 Wrzesień 200618 l Przydadzą się :* Mapowanie się rozjechało na łuczkach a tekstury w zbyt małej rozdzielczości...
Napisano 6 Wrzesień 200618 l przydałoby się troche polygonów:D. Płomienie to chyba klony. Cienie kieeeeepskie :/
Napisano 6 Wrzesień 200618 l Autor ta scena jeszcze nie skończona jest i będzie w niej troche więcej elemętów które rozbudują tą scene na lepszą:) ps: pracuje nad tym wszystkim
Napisano 7 Wrzesień 200618 l Ściany mają wymiar jednego pixela po osi z. Coś raczej chyba za cieńko. No i mapowanie też raczej leży, lub raczej go nie ma. Całość wymaga jeszcze wielu godzin cieżkiej pracy, nie tylko drobnych poprawek. Po za tym zamknełeś całą scenę i stała się bardzo ciasna. Dodaj jej oddechu.
Napisano 8 Wrzesień 200618 l proporcje masz nietego. jeśli na jeden schodek przyjmiemy 17 cm, to te drzwi z tyłu mają jakiś metr wysokości.
Napisano 8 Wrzesień 200618 l pomysl fajny ale skorpion za szeroki i za niski chyba bardziej cos takiego by fajniej wygladalo :) http://ddo.ogaming.com/gallery/albums/concept/drow_scorpion.jpg
Napisano 20 Październik 200618 l teksturki to twoja bolaczka. niziutka rozdzielczosc. wez posklejej w ps w pare w jedna, albo chociaz daj tile w ustawieniach materialow. a najlepiej by bylo, gdybys materialy i oswietlenie zostawil na koniec, a na poczatek wzial sie za modele.