lorensi Napisano 21 Sierpień 2006 Napisano 21 Sierpień 2006 król skorpion jest półczłowiekiem pół skorpionem mam nadzieje że mi wyjdzie:)
Leleń Napisano 21 Sierpień 2006 Napisano 21 Sierpień 2006 powodzenia, i napisz cos o concepcie oraz popraw bledy (u->ó) ;o
Master Kiełbaster Napisano 21 Sierpień 2006 Napisano 21 Sierpień 2006 Use alt+o (= ó) :* Pół człowieka mogło by być lepiej związane z połówką skorpiona :p
lorensi Napisano 21 Sierpień 2006 Autor Napisano 21 Sierpień 2006 to dopieto koncept skorpiona głuwnej postaci pierwszo planowej w całej scenie i nie jest jeszcze skończony:D
crooll Napisano 21 Sierpień 2006 Napisano 21 Sierpień 2006 tez myslałem o tym temacie ale wydaje mi się trudny do fajnego uchwycenia... obyś Ty dał radę... a i jak wyżej (u->ó)!!!
Huter Napisano 22 Sierpień 2006 Napisano 22 Sierpień 2006 Ja tylko od siebie powiem, że wszystkie ilustracje Króla Skorpiona jakie widziałem były podobne do podanego w pierwszym poście (oczywiście chodzi mi o sam zarys, a nie o całą prace) ale z jedną różnicą ... od łokcia ręce zmieniały się w szczypce ... a tutaj ma normalne ręce, a szczypce wystają mu ... z... eee... miednicy? (nie wiem co on tam ma) :D ... jakoś mnie to denerwuje ... tak jakbyś idelanie chciał rozdzielić części skorpiona od części ludzkich i chyba dla tego pierwsze co pomyślałem widząc tą prace to: "mała syrenka" ... :D ... bardzo ładnie Król Skorpion był przedstawiony pod koniec filmnu Mumia 2 ... wielkie złośliwe bydle z wielką śmierdzącą armią :p
Leru Napisano 23 Sierpień 2006 Napisano 23 Sierpień 2006 lorensi -> witam na forum i na Bitwie, powodzenia życzę :)
lorensi Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Napisano 1 Wrzesień 2006 nowe uaktualnienie skorpiona ale i tak jeszcze nie są dopracowane szczeguły i scene w której umieszcze skorpiona chyba jeszcze jest dużo pracy przedemnom :)
mileS Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 przede mną ;* teksturki tragiczne, i te roślinki mi też nie pasują.
Master Kiełbaster Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 Zrób mu szczypce zamiast rąk bo teraz gościu wogóle się nie łączy ze skorpionem.
lorensi Napisano 2 Wrzesień 2006 Autor Napisano 2 Wrzesień 2006 dobry pomysł z tymi szczypcami zamiast rąk ale nie pasowało by mi to do koncepcji jaką mam zamiar zrobic:)
hkropinski Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 hmm... czy król skorpion to calkowicie twoj model?? bo jak tak to powiem ci ze możesz z otoczenia wycisnąć duzo wiecej tylk osie postaraj troszke:P
Owen Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 skorpion clakiem calkiem ale otoczenie tragedia
lorensi Napisano 4 Wrzesień 2006 Autor Napisano 4 Wrzesień 2006 scena jest aktualnie zmieniona ale nie gotowa zmieniłem troszke moją koncepcje na lepszą mam nadzieje do sceny jeszcze będzie kilka elementów dekoracyjnych
Master Kiełbaster Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 Przydadzą się :* Mapowanie się rozjechało na łuczkach a tekstury w zbyt małej rozdzielczości...
qDevil Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 przydałoby się troche polygonów:D. Płomienie to chyba klony. Cienie kieeeeepskie :/
lorensi Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Napisano 6 Wrzesień 2006 ta scena jeszcze nie skończona jest i będzie w niej troche więcej elemętów które rozbudują tą scene na lepszą:) ps: pracuje nad tym wszystkim
Simple_man Napisano 7 Wrzesień 2006 Napisano 7 Wrzesień 2006 Ściany mają wymiar jednego pixela po osi z. Coś raczej chyba za cieńko. No i mapowanie też raczej leży, lub raczej go nie ma. Całość wymaga jeszcze wielu godzin cieżkiej pracy, nie tylko drobnych poprawek. Po za tym zamknełeś całą scenę i stała się bardzo ciasna. Dodaj jej oddechu.
Ania Napisano 8 Wrzesień 2006 Napisano 8 Wrzesień 2006 proporcje masz nietego. jeśli na jeden schodek przyjmiemy 17 cm, to te drzwi z tyłu mają jakiś metr wysokości.
rowr Napisano 8 Wrzesień 2006 Napisano 8 Wrzesień 2006 pomysl fajny ale skorpion za szeroki i za niski chyba bardziej cos takiego by fajniej wygladalo :) http://ddo.ogaming.com/gallery/albums/concept/drow_scorpion.jpg
satanicus1991 Napisano 20 Październik 2006 Napisano 20 Październik 2006 teksturki to twoja bolaczka. niziutka rozdzielczosc. wez posklejej w ps w pare w jedna, albo chociaz daj tile w ustawieniach materialow. a najlepiej by bylo, gdybys materialy i oswietlenie zostawil na koniec, a na poczatek wzial sie za modele.
Rekomendowane odpowiedzi