Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja tylko od siebie powiem, że wszystkie ilustracje Króla Skorpiona jakie widziałem były podobne do podanego w pierwszym poście (oczywiście chodzi mi o sam zarys, a nie o całą prace) ale z jedną różnicą ... od łokcia ręce zmieniały się w szczypce ... a tutaj ma normalne ręce, a szczypce wystają mu ... z... eee... miednicy? (nie wiem co on tam ma) :D ... jakoś mnie to denerwuje ... tak jakbyś idelanie chciał rozdzielić części skorpiona od części ludzkich i chyba dla tego pierwsze co pomyślałem widząc tą prace to: "mała syrenka" ... :D ... bardzo ładnie Król Skorpion był przedstawiony pod koniec filmnu Mumia 2 ... wielkie złośliwe bydle z wielką śmierdzącą armią :p

Napisano

nowe uaktualnienie skorpiona ale i tak jeszcze nie są dopracowane szczeguły i scene w której umieszcze skorpiona chyba jeszcze jest dużo pracy przedemnom :)

skorpion2.jpg

krajobraz.jpg

Napisano

scena jest aktualnie zmieniona ale nie gotowa

zmieniłem troszke moją koncepcje na lepszą mam nadzieje

do sceny jeszcze będzie kilka elementów dekoracyjnych

scena.jpg

Napisano

ta scena jeszcze nie skończona jest i będzie w niej troche więcej elemętów które rozbudują tą scene na lepszą:)

ps: pracuje nad tym wszystkim

Napisano

Ściany mają wymiar jednego pixela po osi z. Coś raczej chyba za cieńko. No i mapowanie też raczej leży, lub raczej go nie ma. Całość wymaga jeszcze wielu godzin cieżkiej pracy, nie tylko drobnych poprawek. Po za tym zamknełeś całą scenę i stała się bardzo ciasna. Dodaj jej oddechu.

Napisano

teksturki to twoja bolaczka. niziutka rozdzielczosc. wez posklejej w ps w pare w jedna, albo chociaz daj tile w ustawieniach materialow. a najlepiej by bylo, gdybys materialy i oswietlenie zostawil na koniec, a na poczatek wzial sie za modele.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności