Napisano 25 Sierpień 200618 l Zycze duzo cierpliwosci bo ta napewno sie przyda:) Jak mozesz to wrzucaj tez siateczki.
Napisano 26 Sierpień 200618 l tak:D:D:D jeden z moich uubionych karabinów:D wygląda pięknie, czekam na update
Napisano 26 Sierpień 200618 l Mam rozumiec ze robisz tą wersje update ktora jest na pierwszym screen`ie ?:D A ogolnie to prosze siate i powodzenia, bardzo fajną bron wybrałes !
Napisano 26 Sierpień 200618 l Autor trochę dodałem do tej kolby. A teraz zacznie sie pierwsza z trzech najbardziej pracochłonnych części. Po angielsku to nazywa sie "Lower", a chodzi o część gdzie sa wszystkie przełączniki, spust czy to zwalniacz (ale słowo) magazynka. oto zbliżenie z boku: siatki jeszcze nie dostaniecie ;)
Napisano 26 Sierpień 200618 l Kurna chata toż to karabin szwajcarskiej armii :P A btw. jak modelujesz? Spliny? Boxy? Plane?
Napisano 28 Sierpień 200618 l narazie pięknie, zobaczymy jak reszta modelu Ci pojdzie no i texturki oczywiscie
Napisano 28 Sierpień 200618 l Autor Jeszcze nie, jak skończę. :) Teraz, zaczynają się killery: 1. Rail czyli szyna mocyjąca bajerki 2. Upper, czyli gdzie wszystko sie dzieje widok nr 1 widon nr 2
Napisano 28 Sierpień 200618 l Ty to cacko masz w domu, czy poprostu takie fajne dokładne referki dorwałeś :D ogólnie model bardzo fajny :)
Napisano 28 Sierpień 200618 l Autor mam prawie 10 GB zdjęć kombinacji tylko M-4/16 ze wszytkimi możliwymi modyfikacjami. Jak widac przydaje się.
Napisano 29 Sierpień 200618 l idziesz jak burza, piekna robota dziesz jak burza, piekna robota dziesz jak burza, piekna robota dziesz jak burza, piekna robota dziesz jak burza, piekna robota.
Napisano 29 Sierpień 200618 l mam prawie 10 GB zdjęć kombinacji tylko M-4/16 ze wszytkimi możliwymi modyfikacjami. Maj Gad!!!! 10GB! Modelik pierwsza klasa! Zadnych zastrzezeń, tylko podziwiać.
Napisano 31 Sierpień 200618 l Podejrzewam ze ma to byc kask badz helm ale dla mnie narazie wyglada to na ochraniacz na zgiete kolano:>
Napisano 31 Sierpień 200618 l Autor to jest hełm elitarnych służ specjalnych takich jak Navy Seals. Uhh, może skreślę te słuzby bo zaraz wasserman sie tu zwali. taki: A te mi sie szczególnie podobają:
Napisano 6 Wrzesień 200618 l Autor po weekendzie czas było poskubać. Milion pierdół do zrobienia: śrubki, pokrętła, itd.
Napisano 6 Wrzesień 200618 l A lufa nie powinna być ciut dłuższa ? Magazynek też troche chyba za wąski. Ale reszta to już miodzio :D Zazdroszcze wytrwałości.
Napisano 6 Wrzesień 200618 l Autor lufa będzie krótsza bo to wersja CQB będzie. A magazynek jest dobry jak na mój gust. :)
Napisano 8 Wrzesień 200618 l Autor Nastapiła modyfikacja watku w związku ze zmianą pomysłu. Modeling giwerki skończony, czas na dodatki do giwerki. Potem hełmik trza skończyć, potem wieszak, pokój i zmęczonego typa. coś sie zrabało z renderami :(
Napisano 8 Wrzesień 200618 l Siema. Model fantastyczny. Nasuwa mi sie pytanie..jak bedziesz robil wszystkie grawerowane napisy? Pozdrawiam:)
Napisano 8 Wrzesień 200618 l Autor raczej bumpem, bo scenka nie zakłada aż takich zbliżeń. Można to wymodelować ale bym oci...ł. Pomijając oczopląs.
Napisano 8 Wrzesień 200618 l Model przepiękny, wygląda jak prawdziwy M4. Wiesz, jeżeli chodzi o scenke to możesz zrobic coś takiego jak robią to amerykanie w momencie kiedy żegnają swojego kolege, tzn. Karabinek lufą w dół, przed nim stoją buty operatora (ponieważ prawdopodobnie karabinek i hełm należą/należały do operatora US Navy Seal) a na kolbie hełm. Semper Fi.
Napisano 13 Wrzesień 200618 l Autor już prawie cały karabinek: No i siatka. Trochę mało widać. Sorry.
Napisano 13 Wrzesień 200618 l Autor leciutko. render z FG z dwoma światłami w tym jeden Area w mentalu to niecała minuta.
Napisano 13 Wrzesień 200618 l Na kozaku... Bardzo szczegółowy model, świetne wykonanie. Mam nadzieje że renderu nie skopsasz :) POZDRO
Napisano 13 Wrzesień 200618 l Autor Dzieki touchthis. (ale nie dotykaj tego, jesli wiesz o co biega).