Gordy Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Ewolucja wątku :) Zaczynam od kolby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Zycze duzo cierpliwosci bo ta napewno sie przyda:) Jak mozesz to wrzucaj tez siateczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 tak:D:D:D jeden z moich uubionych karabinów:D wygląda pięknie, czekam na update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Mam rozumiec ze robisz tą wersje update ktora jest na pierwszym screen`ie ?:D A ogolnie to prosze siate i powodzenia, bardzo fajną bron wybrałes ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2006 trochę dodałem do tej kolby. A teraz zacznie sie pierwsza z trzech najbardziej pracochłonnych części. Po angielsku to nazywa sie "Lower", a chodzi o część gdzie sa wszystkie przełączniki, spust czy to zwalniacz (ale słowo) magazynka. oto zbliżenie z boku: siatki jeszcze nie dostaniecie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2006 na dzisiaj juz dosyć: Whoaa!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coruscant Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Kurna chata toż to karabin szwajcarskiej armii :P A btw. jak modelujesz? Spliny? Boxy? Plane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2006 Poly modeling. Biorę cylindra albo boxa a potem extrude. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 narazie pięknie, zobaczymy jak reszta modelu Ci pojdzie no i texturki oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2006 Jajpdate. Już prawie cały lower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 ooo! Pokaż siatkę :). Miodowo ci idzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2006 Jeszcze nie, jak skończę. :) Teraz, zaczynają się killery: 1. Rail czyli szyna mocyjąca bajerki 2. Upper, czyli gdzie wszystko sie dzieje widok nr 1 widon nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 P i ę k n i e :) Nie mogę doczekać się końca modelowania. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 Ty to cacko masz w domu, czy poprostu takie fajne dokładne referki dorwałeś :D ogólnie model bardzo fajny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2006 mam prawie 10 GB zdjęć kombinacji tylko M-4/16 ze wszytkimi możliwymi modyfikacjami. Jak widac przydaje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2006 nastepna część gotowa, ufff. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 idziesz jak burza, piekna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 idziesz jak burza, piekna robota dziesz jak burza, piekna robota dziesz jak burza, piekna robota dziesz jak burza, piekna robota dziesz jak burza, piekna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2006 a nie jestm nawet w połowie modelowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 mam prawie 10 GB zdjęć kombinacji tylko M-4/16 ze wszytkimi możliwymi modyfikacjami. Maj Gad!!!! 10GB! Modelik pierwsza klasa! Zadnych zastrzezeń, tylko podziwiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2006 ale sie napociłem dzisiaj. To chyba ta pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Na mnie robi wrażenie. Widać duży nakład pracy. Oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 aby dodać kolorytu, zrobimy z tego scenkę, ja?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Podejrzewam ze ma to byc kask badz helm ale dla mnie narazie wyglada to na ochraniacz na zgiete kolano:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 to jest hełm elitarnych służ specjalnych takich jak Navy Seals. Uhh, może skreślę te słuzby bo zaraz wasserman sie tu zwali. taki: A te mi sie szczególnie podobają: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2006 po weekendzie czas było poskubać. Milion pierdół do zrobienia: śrubki, pokrętła, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 A lufa nie powinna być ciut dłuższa ? Magazynek też troche chyba za wąski. Ale reszta to już miodzio :D Zazdroszcze wytrwałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2006 lufa będzie krótsza bo to wersja CQB będzie. A magazynek jest dobry jak na mój gust. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 super , ale ta cała wersja CQB mi nie siedzi : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 8 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Nastapiła modyfikacja watku w związku ze zmianą pomysłu. Modeling giwerki skończony, czas na dodatki do giwerki. Potem hełmik trza skończyć, potem wieszak, pokój i zmęczonego typa. coś sie zrabało z renderami :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Siema. Model fantastyczny. Nasuwa mi sie pytanie..jak bedziesz robil wszystkie grawerowane napisy? Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 8 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2006 raczej bumpem, bo scenka nie zakłada aż takich zbliżeń. Można to wymodelować ale bym oci...ł. Pomijając oczopląs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiki Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 nooo bardzo ladnie... swietny detal, bede zagladal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietrek Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Model przepiękny, wygląda jak prawdziwy M4. Wiesz, jeżeli chodzi o scenke to możesz zrobic coś takiego jak robią to amerykanie w momencie kiedy żegnają swojego kolege, tzn. Karabinek lufą w dół, przed nim stoją buty operatora (ponieważ prawdopodobnie karabinek i hełm należą/należały do operatora US Navy Seal) a na kolbie hełm. Semper Fi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 13 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2006 już prawie cały karabinek: No i siatka. Trochę mało widać. Sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiki Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 wow.. model swietny... ale... komp to pociagnie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 13 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2006 leciutko. render z FG z dwoma światłami w tym jeden Area w mentalu to niecała minuta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Pawel Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Na kozaku... Bardzo szczegółowy model, świetne wykonanie. Mam nadzieje że renderu nie skopsasz :) POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Kopara na ziemi ;/ gratuluje cierpliwości ... i umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 13 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Dzieki touchthis. (ale nie dotykaj tego, jesli wiesz o co biega). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi