Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

wnętrze bardzo małego hallu recepcyjnego w zakładzie pogrzebowym ;)

.

.

.

ilmet0101uj0.jpg

.

.

.

ilmet0201on3.jpg

.

.

.

ilmet0300nx9.jpg

.

.

.

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 4,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ogólnie pozytywnie, ale ta postac troche mi nie pasuje, chodzi o ręke i twarz, bo na pierwszym renderze wyglada jak kobieta a na drugim jak mężczyzna XD

pozrawiam

Napisano

Vizka bardzo fajna, szczegolnie render i swiatło, ale ta pani\pan to troszke nie wyszły ;)

Pozdrawiam

Napisano

przedobre tricki z rozplanowaniem przestrzeni i swietna trumna ;)

przez odbicia wyglada jak 8-mio katna ale to sie na mat polakieruje :D po co profil wokol drzwi taki gruby? imho waski jak na lustrze w hsh bylby o wiele lepszy.

bardzo ładne ;)

btw. oscieznica takich drzwi 'szczytowych' rozni sie czyms od zwyklej oprocz rozmiaru?

Napisano

...dziwny ten zakład pogrzebowy... zupełnie jak... nie zakład pogrzebowy...

Napisano

Rama drzwi rządzi. Razem z ciemną ścianą i napisem na niej. :)

To GI na framudze tylko jakieś dziwne, ale to może przez AA.

Ale ogólnie jest ładne. :)

pozdrawiam

Napisano

Wykonanie jak zwykle super. Ta postać rzeczywiście nie za bardzo. Projekt wnętrza nie przemawia do mnie, wydaje się niedopracowany.

Napisano
  • Autor
Projekt wnętrza nie przemawia do mnie, wydaje się niedopracowany.

to się nazywa minimalizm :)

Napisano

Ogulnie ładne i przyjemne wizki , wnętrze jak dla mnie nudne nieco, mało sie w nim dzieje :/ co do technicznych spraw rzuca się w oczy wszędobylski szum. Na obrazku nr 2 dziwnie się prezentują halogeny - nienaturalnie rozciągnięte. Kobieta :confused: niebardzo, jak ktoś wspomniał bardziej facet. Ogólnie b.ładnie ale wymagające dopracowania.

Napisano

Mleczny... ogÓlnie, to w zakładzie pogrzebowym niewiele się zwykle dzieje, w każdym razie na imprezki bym nie liczył, jak również na kolorowe, za przeproszeniem, pier-dolniki na ścianach;)

Napisano

fajne ale ja sie chyba gubie w takiej przestrzeni. generalnie wiedziałbym ze pani pod czarną scianą powie mi o co biega. ale jakoś wyglada mi to troche tak jakby w biurze na siłe robić klimat sacrum. byc moze to ze ten hol jest taki mały powoduje u mnie odczucie przeskalowania. byc moze.

Ale byc moze rownież na tak małej przestrzeni zbyt duzo płaszczyzn sie pojawia.

Mozliwe tez że to przez to ż epani widać samą głowę znad tego biurka.

A byc moze poprostu nie ma sie do czego przyczepić ;)

Minimalizm moze i jo ale moznaby z nim bardziej poszaleć. lampka, pani i krzeslo nie sa minimalizstyczne.

Obstawiam ż eza duzo płaszczyzn i w tej skali za bardzo rzucają sie w oczy własnie one a nie przestrzeń któr a starają sie kreować..

Napisano

izualka naprawde spoko.:)))))))))))))))......ale bardziej realistycznie by wygladala bez tej postaci.......duuuuuuzo lepiej......bo ona przykuwa uwage......jako element nie najlepszej jakosci.........