patry Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 No to kończe pracę na Audi TT, wiem, że jeszcze da się co nieco poprawić ale już nie mam siły do tego auta :) Jedno ujęcie renderowało się około 5h. C&C mile widziane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 wielu błędów nie poprawiłeś, rury wydechowe mają śmieszny materiał, opony są tragiczne, widać białe miejsca pod karoserią itd..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 estetyka twoich podpisów i prezentacji jest zadziwiająca :P Co do auta to chyba najladniejsze co do tej pory zrobiłeś , co nie zmienia faktu , że krzywe we wielu miejscach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g:j:r Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 zrobiles je szybko dosc, ale chyba nie o to chodzi do konca... nie jest zle, postep duzy, ale w koncu diabel tkwi w szczegolach, a te nie sa dopracowane. I ten WIIIEEEELLKIIIII NAAAPIIISS imo psuje efekt Twojej prezentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 + duży postęp - audi - rowki z plasteliny - brak wielu detali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2006 + duży postęp - audi - rowki z plasteliny - brak wielu detali "- audi" czyli źle, że audi wybrałem?? "- rowki z plasteliny" ?? "- brak wielu detali" jakich?? I thx za to - "+ duży postęp" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 Strasznie krzywy bok i wogle dziwny render, ale sie niemartw kazdy znastępny model będzie lepszy:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 Teraz pewnie wizka potem głowa i znów autko ciekawe jakie tym razem ..... moze nissan 350Z?/ No ale jest ładnie nie to co Celica mam nadzieje ze mój nissan bedzie równie dobry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 A ja myslalem ze jeszcze nad nim popracujesz... Przy kazdym aucie trafisz na przeciwnosci podczas modelowania i jak bedziesz do tego tak podchodzil to zadnego nie dopracujesz... "bo nie bedziesz mial sily juz do tego/czy innego autka"... + jest lepszy od poprzedniego - brak checi zeby byl jeszcze lepszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 duży plus, że go skończyłeś bo ja pierwszych pare swoich samochodów to nie mogłem dorobić do końca zazwyczaj tył olewałem i tylko przód był, wszystkie minusy już Ci chyba wymienili pracuj dalej i będzie dobrze :) ogólnie nawet fajnie wygląda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 WitaM!! czepiacie sie bardzo fajnnie wyszlo widac postepy :) jest sporo bledow chocby zle nadkola nie zgodne z oryginalem :) ale ....... jak mozesz pokaz siatke i model szary :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2006 Siatka i szary model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 A nadkola jak krzywe były tak są i będą :* Render brzydki i jeszcze ta podpucha w miniaturce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 aż taki krzywy bardzo to on nie jest, że audi tt też widać i nie tylko dzięki znaczkowi z tyłu, ale widać że generalnie olałeś sprawe bo nie poprawiałiłeś kilku elementów o których wielokrotnie Ci wspominano, mogłeś też zrobić jakieś prowizoryczne wnętrze bo takie czarne szyby w przyrodzie nie występują :p ale ogólnie to brawo za progres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 hmm ami sie jescze nasowa takie pytanie: wiem ze do prawie ostatnich chiwl pracy siedzialeś nad modelem... w takim razie ile czasu poświęciłeś ustawieniu sceny, materiałom, oswietleniu, renderom?? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mujas Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 patry - troszku mnie rozczarowałeś, byłem pewny że tak szybko się nie poddasz; jak nie masz siły do pracki to odpocznij od niej troszku,napewno byś zatęsknił po czasie i włozył byś Ciut więcej serca, fajna pracka mogła wyjśc tym bardziej że chłopcy na forum Ci ostro pomagali a tak niestety pracka zawiera jeszcze wiele błędów, choć postępy widać za co odemnie masz plusiki wirtualne +++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 Pecet - wcale teog audi nie olałem, ale po prostu nie mogłem niektórych błędów poprawić przez zbyt pogmatwaną siatkę (gdyby siatka była dobra i światła nie robione booleanem to bym na 100% poprawił te błędy które mi pokazaliście) Hkropisnki - ustawienia sceny, materiały, oswietlenie, render - to wszystko zajęło mi jakieś 3 - 4 dni (bo podczas pracy nad modelem tym też się zajmowałem po troszku Mujas - thx :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 miniaturka wyglądała tak zachęcająco... ale i tak widac progres ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 3-4 dni?? hmm... wierz mi ze to malo... ja nad samym lakierem do f430 pracuje juz 3 dni i końca nie widać a jesczze masa innych materialow, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 no siateczka bardzo fajna choc duuzo jest miejsc gdzie powinni ci reke przestrzlic ze tak siatke ukladasz ;P ale mi sie furka podoba choc ma mase bledow rendery hmmm ja sie nie czepiam lepszych nie zrobie :D hk--> na lakier 3 dni?? daj spokoj patrz ile mozna za ten czas wymodelowac strata czasu ;P ps. to co teraz bedziesz robil pokoj?? ;) pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 W którym miejscu rękę powinni mi przestrzelić?? :D PS tak, teraz będę robił wizke (już 30-40% zrobiłem :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 no onielot...to musi być wkoncu porządny lakier a nie byle co:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Nielot007 - mógłbyśwskazać w których miejscach tka skopałem siatkę, że powinni mi rękę przestrzelić (bo w nastęnym modelu nie chciał bym popełnić tych samych błędów :)) No i zapraszam do komentowania (wątek ma tylko 2 strony!! Co jest z wami?? :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 2 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Wielkie dzięki nielot007 - w następnym modelu napewno nie popełnię takich błędów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi