Napisano 5 Wrzesień 200618 l Postać jest jeszcze w trakcie modelowania dlatego taki dziwny kadr,brakuje paru elementów,testowy renderek.
Napisano 5 Wrzesień 200618 l Autor BLADE- to on DON K :) ----------------------------------------------- Badyl - to tylko do testu materiał, będzie lekko zardzewiała pogięta i matowa. chciałem sprawdzić jak mordka pasuje do zbroji.
Napisano 5 Wrzesień 200618 l heheh ale fajny dziad :D Tylko szyja jakas taka długa albo za chuda :) Myśle ze bedzie super :D Pozdrawiam i czekam na update !
Napisano 5 Wrzesień 200618 l Autor chveti- to jest render z Zbrusha i do tego testowy ,kilka minut to trwało, końcowy render będzie w innym programie,może będzie lepszy :).
Napisano 6 Wrzesień 200618 l Autor Witam Materiał na blachy, nie wyszedł tak jak chciałem i jeszcze z nim powalczę :)
Napisano 7 Wrzesień 200618 l Autor Witam mały up : Postęp niewielki na razie ,zostały jeszcze do zrobienia nakolanniki,drobne elementy -paski łączące zbroję ,buty ,szpada lub miecz,może jakieś ozdoby na pancerzu.
Napisano 11 Wrzesień 200618 l Autor Witam -------------------------------------------------- Mniej więcej tak będzie wyglądał w finale,dojdą detale z normal mapek, zostały jeszcze drobne poprawki. Zrigowanie tej postaci to była średnia przyjemność, mapowanie UV gdzieś odjechało :) Mam już przygotowane tekstury i normal mapki, do zrobienia są jeszcze materiały i jakieś tło. Może co do tła,scenki,pozy- macie jakieś propozycje? Chętnie wezmę je pod uwagę. -------------------------------------------------- Postać modelowana i zmapowana w Modo, głowa detale,tekstury - Zbrush ,tekstury i materiały będą w następnym up-ie rig - Messiah studio. render- Maxwell --------------------------------------------------
Napisano 13 Wrzesień 200618 l model Don K. bardzo ładny nad materiałami jeszcze poracuj a w tle ja bym dał wiatrak:)
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Autor Witam Postać jest skończona render z teksturami i materiałami w przygotowaniu, teraz męczę elementy sceny. Testowe "śmigłowce" :)
Napisano 23 Wrzesień 200618 l oczy ma jakby zobaczyl en face miedzykontynetalna rakiete typu ziemia-ziemia :D
Napisano 23 Wrzesień 200618 l Myśle że przydałoby się poszerzyć kadr, troszke ciasno jest, materiał zbroi ok, czekam na kolejną wersję reszty materiałów ;) . pozdro.
Napisano 23 Wrzesień 200618 l Dobrze idzie, ale ten "obłęd" w oczach... :D (w sumie wygląda bardziej jakby zobaczył jakąś promocję w mięsnym :P) chociaż teraz tak patrzę i widzę to tak, że Don K. minął spokojnie wiatrak idzie dalej i nagle w swej główce słyszy głos wiatraka nawołujący jednak do walki i ten wzrok że niby "...ty mnie wyzywasz do pojedynku?" :) Pozdrowionka :)
Napisano 23 Wrzesień 200618 l Autor ndru_w - coś w tym stylu :). Oczy zmienię ,muszę odrobinę przemodelować powieki i powiększyć tęczówki. Przymiarka do panoramy.
Napisano 23 Wrzesień 200618 l Może dodać więcej dynamiki zbliżenie na wiatrak, ale tak by było ziemie widać, w ścianie wiatraka wielka dziura , cegły dziko lecące w różne strony, tymany kurzu, odłamków , dzrzazg, i oczywiście wylatujący z dziury don K. z wyrazem obłędu i dzikiej pasji , można by to przedstawić z różnej perspektywy, np z bocznej kamerki albo z ukosa, widać by było np, konia który nagle zachamował, i wytrzelił Don K. wskutek czego powstało to co powyżej, ;], takie coś by było super. Widok takiego błędnego rycerza który by przestrzelił wiatraczek, byłby przekomiczny. Edit:: Plus jeszcze złamana kopia , w ręku , mhyhy Pozdrawiam .