Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Moim zdaniem...jest zbyt pusto (i kto to mówi co nie? ;) ). Dużo by dało jakiekolwiek oświetlenie, któro świeciło by w nocy, chociażby coś w suficie jakies halogeny :]

Napisano

ciekawe rozwiazanie, szkoda, ze - jak w wiekszosci ostatnio prezentowanych lazienek na forum - nie ma lustra nad umywalka - przy goleniu np. to na pewno jest przydatne rozwiazanie...nie wiem, czy nie za mala ta wanna ;> ogolne wrazenie pozytywne, z tym, ze dodalbym jakas dominante w tym wnetrzu - w postaci jakies plaszczyzny koloru... albo cos, co przykuwalo by wieksza uwage niz szarosc wnetrza... jak dla mnie to praca do WIPa pomimo wszystko.

Napisano

Dzieki chłopaki

Lis - Projekt nie jest mój, szukałem jakieś ciekawej łazienki w katalogach, spodobała mi się ta i ją wymodelowałem itp. btw. ja też bym takiej nie chciał :D

MaGuu - ja lubię taką pustość... zresztą tak jak ty;)

razor1988 - wiesz miałem dodać krew na ścianach, ludzkie kości oraz zombi, ale tą ostatnią "rzecz" nie mogłem wymodelować;) Żartuje;) jest to wizka więc chyba powinna byc czysta.

Z-Brush - vray light w oknie to jedyne światło, no i jeszcze standartowo skylight. Co do rendera: IRR z Light Cache, pozatym standart.

Napisano
ciekawe rozwiazanie, szkoda, ze - jak w wiekszosci ostatnio prezentowanych lazienek na forum - nie ma lustra nad umywalka - przy goleniu np. to na pewno jest przydatne rozwiazanie...nie wiem, czy nie za mala ta wanna ;> ogolne wrazenie pozytywne, z tym, ze dodalbym jakas dominante w tym wnetrzu - w postaci jakies plaszczyzny koloru... albo cos, co przykuwalo by wieksza uwage niz szarosc wnetrza... jak dla mnie to praca do WIPa pomimo wszystko.

zawsz emozna sobie wziąć jakieś malutkie wolnostojące na blacie....

Napisano

pustosc i prostota jak najbardziej sa ok, ale brakuje mi kontrastow, bardziej zdecydowanych linii itd, bo rozmywa sie to w jasna szarosc i traci na czytelnosi. Jest nudno, a moglo byc tak pieknie...

Napisano

No nie ma pułek bo pewnie się wszystko kładzie na podłodze, a przy goleniu trzeba klapnąć na podłodze przy lustrze opartym na ścianie .. i zabrać maszynkę z podłogi XD

Napisano
kiebski cement.

Nom cement jest słaby. Teksturę miałem mała.

Znacie jakieś dobre stronki z teksturami o wysokiej rozdzielczości (oczywiście chodzi o cement)?

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności