Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

"(...)

Aż pewnego dnia pojawił się Smok, który jął nękać Króla i jego poddanych. Ohydna ta poczwara żądała ni mniej ni więcej tylko dziewic. Król robił co mógł ale towaru nie starczało a terminy nagliły...

(...)"

Bajki dla potłuczonych - Kabaret POTEM

Smok naszkicowany owółkiem a pokolorowany akwarelkami. Powstał ot tak przy oglądaniu po raz setny 'Bajek dla potłuczonych' (co jest główną przyczyną tego, że z jednej strony smok kończy się nagle a na dodatek poza kartką ;) Nie wystarczyło szkicownika).

Właściwie miałam zamiar schować go *do szuflady* (niespecjalnie jestem nim zachwycona) ale uległam namowie Shalivana i upubliczniam go do krytyki i komentarzy. Enjoy :)

dragoon1.jpg

(Szkicownik Canson, Owółek Koh-I-Noor 2B, Akwarelki Karmański, Pędzelki Kolibri 1, 2 i 5 ;) )

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ciesze sie że go umiesciłaś :) mi sie podoba i szkicownik rzeczywiscie troche za mały podoba mi sie ten wyraz paszczy :D

Pozdrawiam :)

Napisano
"(...)

Aż pewnego dnia pojawił się Smok, który jął nękać Króla i jego poddanych. Ohydna ta poczwara żądała ni mniej ni więcej tylko dziewic. Król robił co mógł ale towaru nie starczało a terminy nagliły...

(...)"

Dziwne ostatnio takie plotki krążyły jak zrobiłem wyskok do sąsiedniej wsi....:p

Mało groźny ten smok, rogi zaczesane na przedziałke, szkliwa brak, taki swojski trochu, noch... wersja gustu, tym mniej heteroseksualnym z forum bedzie sie pewnie bardziej podobał.

Rózowy sie gryzie z zielonym, mogłaś zapodac ciemniejsze tło.Jest całkiem ok.

Napisano
  • Autor
Rózowy sie gryzie z zielonym, mogłaś zapodac ciemniejsze tło

W oryginale tło jest bardziej fioletowe niż rózowe... taki skan wyszedł :P Poprawiłabym w photoshopie ale lenia mam. ;) Conie zmienia faktu, ze istotnie, się gryzie :)

Napisano

Ojej ... Jaki delikatniutki! Odważniej, odważniej działaj. Nie uciekaj od decyzji. :) Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor
wyglada jak zaba zmutowana z kanarkiem i krokodylem

Może studiowanie informatyki to błąd a biotechnologia czy coś w tym stylu czeka na mnie otworem ;)

Napisano

nie czuć kształtu tego smoka - proponuję trójkątne łuski i ułożenie ich wg. bryły

moim zdaniem kanarkowatość to wynik koloru tła :P końcówki jego oczu przypominaja długie rzęsy

Napisano

łaaaa kurde nie dam rady na niego patrzec:p to tak jakby zamierzac naryzowac Arnolda S. a spłodzić Rafała Mroczka:/( lub Marcina- do wyboru). NIc nie dodam nowego stwierdzeniem za jest przeokropnie słodziusieńki- ON nie przyszedl po dziewki- ONA przyszedła po puder do ryjka, nowa spudniczke czy na solarke sie poopalac:/ Smoczuc sam w sobie jest fajny, ale niszczy moje wyobrazenie o tych gadzinach:/ Wiecej hardcoru, otworz mu jape, pokarz zeby, dodaj te wkur###nie w oczach, zrob go ciemniejszym, niech sie czuje ze bladz przyszedla siac spustoszenie w wiosce a nie ulotki rosnosic:/

Napisano
  • Autor

Nie ma to jak wpływ stereotypów ;)

W przyszlości postaram się rysować groźniej :] Dzięki :)

Napisano

ja powiem tyle że to wygląda bardziej na gremlina niż smoka :)

Napisano

rany...ty jestes smoczyca!!! hehe..jakna studentke informatyki to fajna jashczura!:)

Napisano
  • Autor
jakna studentke informatyki

a studentka informatyki jest czymś gorszym? ;)

Napisano

A ja nie rozumiem czemu sie tak uparliście na to że jak smok to odrazu musi być groźny

Pozdrawiam :)

Napisano

Ih, ludzie, nie wiem co sie przyczepiliście do groźności tego smoka. Pomijając to czy jest groźny czy nie to:

- kolor kanarka nie za dobrze mu robi.

- fajna faktura skory, mi szczerze mówiąc obrzydły równiutkie łuski.

- fajne spojżenie

- brak głębi, mam wrażenie jakby mu ktoś robił zdięcie i walnoł fleszem po oczach, przydał by sie jakiś przyjemny światłocień.

- SSS na uszach fajnie wyszło, sorry za zboczenie z 3d :D Znaczy sie żyłki fajnie widac :)

pozdrawiam

Mirach